Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

İyide sevgilin pasa bey tutacak bir ev
Seni oraya kapatacak
Annesinin evine degil. Kadin birde kendi evinde kocasi tarafindan kapiya koyulmus
Hakikaten
Acinacak duruma dusurmussunuz kadini.

Kadının eşiyle evlilik ilişkisi yok, yazmıştım yukarıda... sırf bizde boşanmak olmaz düşüncesiyle evde kalıyor. Değilse eşi çok kez boşanmak istemiş, aynı evseler ve asla konuşmuyorlar bile. Benimle alakalı olan bir durum değil

Bence bizimle dalga geçiliyor bir de hiçbir şey yapmadım ayaklarına yatıyor. Böyle bir konu gerçek olamaz. Eğer gerçekse de hayırsız evlat örneği.

Yahu ben gelini olduğum aileyle bu kadar iç içe değilim bu nedir ya ?yüz göz olmuşsunuz resmen kendini az ağırdan al sevgilinin annesine acımıssın da sen bence kedine acı

Herşey bi kenara, orası o kadının evi.
Ayrı ev tutsun çok delikanlıysa sevgilin.
O kadının ettiği ahlar yarın senden çıkabilir çünkü oğlu bi kız için kalbini kırıyor üzüyor.
Gitme çağırdığında. Evde buluşmak istemiyorum de. Başka işleriniz varsa da dediğim gibi annesine kabadayılık taslayacağına ayrı ev tutsun.

Yaw istiyorlarsa nikahsiz yasasinlar
Sonucta orasi onun evi.
Ve sizi istemiyor.
Sevgilin o kadar adamsa tutacak bir ev
Bu kadar basit.
Sende tut bir ev yasayalim demek varken
Kuzu kuzu gidip kadina
Acimakla mesgulsun hala..

28 yaşında koca adam, annesini karşısına alan adam neden hâlâ evlenmiyor peki?

Tamamen haksızsınız. İnsanların evine çöreklenmiş, beraberliğinizi saygısızca anne-baba evinde yaşıyorsunuz.
Kalıbımı basarım evlenseniz aynı evde yaşamak istemem der yaşamazsınız. Ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Yahu ben gelini olduğum aileyle bu kadar iç içe değilim bu nedir ya ?yüz göz olmuşsunuz resmen kendini az ağırdan al sevgilinin annesine acımıssın da sen bence kedine acı
+1
Yani ben görümce adayıyım, kızın biri gelip eve yerleşse ben de istemem bırak kayınvalideyi. Ne münasebet canım? Baba evinde birlikte yaşamak mı olur? O evin bir tane hanımı var o da çocuğun annesi yani. O istemiyorsa tartışmaya açık değildir bu konu. İlişkilerine karışamaz ama evi hakkında kararı o verir.

Kadının ahı peşini bırakmaz söyleyeyim. Dua et Allah sana sevgiline benzeyen evlatlar vermesin. Utanmadan kadına acıdım diyorsun birde.

Hmmm bu ev benim sende benim olduğum yere istediğin gibi girip çıkabilirsin diyen bir sevgilim var.... kendi aramızda başka sebeplerden dolayı ayrılsam neyse nede problem kadının kendi kendine yaptığı bir sorunken ben bunun acısını faturasını ilişkimi yok ederek mi kesmeliyim.... kendi evim olsa bile ben erkek arkadaşımın yanına gittiğim için mi suçlanmalıyım bu rahatlıksa rahatım evet

ahaa...

ben sevgilinin evine ailesi geldi sandım.

insan ailesinin olduğu yere sevgilisini çağırıp yatılı kaldırır mı ya?

nişanlı sözlü vs olsanız hadi neyse.

sevgilin istediği kadar kavga çıkarsın gitmemelisin.

dışarıda görüşün. sevgilin de azıcık büyüsün. eli ekmek tutsun da kendine ev açsın.

10 yılı aşkın süredir evliyim

Kv evinde çorap yıkamadım

Sevgili iken misafir de oldum kendi kirlimi de toplayıp evime götürdüm oğlunun çamaşırını da ellemedim

Kadın esasen uyarıyor üslubu doğru ya da yanlış

evlenmeyebilirsiniz dikkatli ol diyor yaşam şeklinizi beğenmedim diyor

28 yaşındaki Ada'mı ailesinin evinde neden ziyaret edesiniz çıkın dışarıda görüşün

Ay kavga ettik topla çantanı barıştık geri gel çok çirkin duruyor uzaktan

Çocuk değilsiniz evlilik zorunlu da değil gidin aileden bağımsız yaşayın neden insanların evine yerleşesiniz ki

Dediğim dedik sevgiliniz anasını susturamıyor işte, sana ne anne ben x ile gidiyorum da diyemiyor

Siz bari az durup düşünün

Senin o evde olan başlı başına hata ve ayıp. Birlikte yaşamak istiyorsanız gidin bir ev tutun.kimse karışamaz ama Sizin o insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var. Ne münasebet yani. Ailemiz nasıl böyle bir yüzsüzlüğe sessiz kalıyor. Dua edin o kadın o çamaşırları size yedirmemiş. Sevgiliniz de adam olsun da ayrı ev açsın anasına çemkirene kadar.

Kadının ahı peşini bırakmaz söyleyeyim. Dua et Allah sana sevgiline benzeyen evlatlar vermesin. Utanmadan kadına acıdım diyorsun birde.

Yahu ben kadına ne yaptım ne dedim? Oğluna ona saldır demedim birşey söyle demedim...... asla kötü doldurmadım aksine olayları anlattığımda söz istedim sakın birşey söyleme kötü olmasın dedim. Ben günlerce kendimi değersiz kötü hissettim üstelik hiç bir suç işlememişken.. tek sebep avrupada yaşamıyor olmam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…