Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

Yahu kkyi trolluyor hanımlar
Nickten bile belli değil mi ?
Dusunsenize sevgilinin evinde yatıp kalkacaksınız :)
Ailesi evdeyken aranızda bir durum (nikah ) yokken seviseceksin

Uuuu beybi fena fantezi
Yakın tanıdığım birinin vardı böyle bir sevgilisi maalesef adam kac kere kovdu yani baba gene geldiler gene geldiler

Son düzenleme:

ziyaretçiyi nereden görüyoruz?

Hayatımda bu kadar tüm cümlelere kulağın tıkayan birini daha görmedim. Siz olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Evet sevebilirsiniz, kadın sizi sevmeyebilir. Ama o evde kadına inat zorla kalmaya hakkınız yok. Kimse size ayrılın falan demiyor siz dağdan gelmiş bağdakini kovuyor sözündeki kişisiniz. Lütfen anlayın ve çok sevdiğiniz erkek arkadaşınızla ayrı eve çıkın. Sizin ve kadının iyiliği için.

Onlar bencilde sen cok mu akillisin Allah askina evli degilsiniz bisey degilsiniz ne isin var adamlarin evinde bide yerlesmissin kaliyosun madem cok seviyosunuz birbirinizi evlenin ne sacma iliski tarzi ben ailesine degil sana daha cok kabahat buluyorum

Pes yahu! Babası yapmasaymış sözde evi oğlu geçindiriyor diye kadını kolundan tutup siz atacakmışsınız evden. Bi' de kendinizi haklı çıkartmak için utanmadan kadının kocasıyla olan evliliğini, ilişkisini afişe ediyorsunuz burada. Pardon da size ne? Size ne gibi bir hak veriyor sevgilinizin anne ve babasının ilişkisinin kötü olması.

Kadın az bile yapmış size! Ben olsam oğlumu da kolundan tutar, kapının önüne koyardım sizinle beraber. 28 yaşında sevgili edinip birlikte yaşamayı beceriyorsa, bunu bi' zahmet gidip kendi evinde yapsın.

Hâlâ daha da tutturmuşsunuz yurtdışında yaşamıyorum diye annesi böyle yapıyor diye. Alın o çok kıymetli sevgilinizi de gidin yurtdışında yaşayın madem. Annesinin kovulmasına acımış-mış!

Arsızlık, pişkinlik diz boyu!

Ne gurursuz insanmışsın kovulduğun istenmediğin yere gidip kurulmuşsun adamın nişanlısı bile değilsin.
Sevgilin de ayrı yüzsüz böyle bi halt yiyecekse çıksın ayrı evde naparsa yapsın orası o kadının evi yazık kadına.
Ne çarpık tuhaf hayatlar bunlar ya.
Gerçek değildir umarım.

Eee selin seksten sonra tuvalete bile gitmeyip tutan sen nasıl banyo yapıyorsun merak ettim pp
Umarim cevap verir.
Hazir su aliyor bidonlarla, sevgiliylen sevistikleri odanin ortasina legen koyup yikaniyordur bizim selin
Hey yavrum hey sonra banliyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…