Sen anneni arayip ben sevgilimin annesinin evinde kaliyorum desen vede kadin beni isyemiyor diye sorsan annecin ne der acaba
Sevgilin seni istecigi gibi yonetiyor belli e sende rahat ev temizlik derdi yok yemek derdi yok otel misali valla saka gibisin ya
Acinacak tek bir kadin var o da sensin. Ayaklari üzerinde duramamis sevgilisinin anasinin etegine saklandigi yere saklanan sen
evleri arabaları herşeyleri fazlasıyla güzel ve yerinde.. o tabiki onun çocuğu tek oğlu, iyiliğini istiyor olabilir ama bir insan hiç mi düşünmez bu kızda bir insan evladı yazık günah
Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...
Yok yahu bence ayrı eve çıkılması normal ama bu kişinin yaptığı resmen rezillikO değil de böyle bir konuda kk'da birlikte yasamaya karsi olan herkes ortaya çıkardı. Durum o kadar vahim ki.
Hadi birlikte yasiyorsunuz da bari ayri eve çıkın diye akil veriyoruz cümleten birlik olup
Hazır yemeğe gelmiyorum, sevgilime gittiğimde yemeğimi kendim yapıp herşeyimi kendim yıkıyorum. Aldığım ekmege kadar kendim alıyorum. Evi kirletmek gibi bir lüksüm asla Yok çünkü evde olduğum sürece odadan asla çıkmıyorum. Dert tasa bu olsa keşke
Neden bu eziyeti kendinize yapiyorsunuz...Hazır yemeğe gelmiyorum, sevgilime gittiğimde yemeğimi kendim yapıp herşeyimi kendim yıkıyorum. Aldığım ekmege kadar kendim alıyorum. Evi kirletmek gibi bir lüksüm asla Yok çünkü evde olduğum sürece odadan asla çıkmıyorum. Dert tasa bu olsa keşke
Madem cok derdin var iliskin cok saglam degil deli gibi kiskanc ozgurlugunu kisiligini sinirliyor ki calisan bir kadinsin bu iki kati zorlastirir her seyi.Hazır yemeğe gelmiyorum, sevgilime gittiğimde yemeğimi kendim yapıp herşeyimi kendim yıkıyorum. Aldığım ekmege kadar kendim alıyorum. Evi kirletmek gibi bir lüksüm asla Yok çünkü evde olduğum sürece odadan asla çıkmıyorum. Dert tasa bu olsa keşke
Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki güya adam evden giderse ev geçinemez; ama aç kalmak pahasına evladını yurt dışına yollamaya çalışıyorlar, sordum cevap yok. Sırf kendini haklı çıkarma çabası icerisinde.Biraz önce de dolabı açıp kahvaltı hazırlamıyorum demiştiniz
O değil de böyle bir konuda kk'da birlikte yasamaya karsi olan herkes ortaya çıkardı. Durum o kadar vahim ki.
Hadi birlikte yasiyorsunuz da bari ayri eve çıkın diye akil veriyoruz cümleten birlik olup
Ben hiç bir gün dolap açıp kahvaltı hazırlamadım. bu eve geldiğimde tuvalet dahi kirlenmesin diye gitmedim tuttum, ben asla yük olmadım. Yıkadıgım çamaşırlar onun oğlunundu ....
Hazır yemeğe gelmiyorum, sevgilime gittiğimde yemeğimi kendim yapıp herşeyimi kendim yıkıyorum. Aldığım ekmege kadar kendim alıyorum. Evi kirletmek gibi bir lüksüm asla Yok çünkü evde olduğum sürece odadan asla çıkmıyorum. Dert tasa bu olsa keşke
Yok yahu bence ayrı eve çıkılması normal ama bu kişinin yaptığı resmen rezillikçöreklenmiş eve resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?