Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

Hazır yemeğe gelmiyorum, sevgilime gittiğimde yemeğimi kendim yapıp herşeyimi kendim yıkıyorum. Aldığım ekmege kadar kendim alıyorum. Evi kirletmek gibi bir lüksüm asla Yok çünkü evde olduğum sürece odadan asla çıkmıyorum. Dert tasa bu olsa keşke

evleri arabaları herşeyleri fazlasıyla güzel ve yerinde.. o tabiki onun çocuğu tek oğlu, iyiliğini istiyor olabilir ama bir insan hiç mi düşünmez bu kızda bir insan evladı yazık günah

Şimdi şöyle söyleyeyim, evi geçindiren bahsettiğiniz 28 yaşındaki adam. Evden ayrılırsa zaten geçimi sağlayacak biriside olmayacak ...

Cok guzel evleri arabalari varmis sirti yere gelmez onlarin, ayri eve cikin siz

O değil de böyle bir konuda kk'da birlikte yasamaya karsi olan herkes ortaya çıkardı. Durum o kadar vahim ki.
Hadi birlikte yasiyorsunuz da bari ayri eve çıkın diye akil veriyoruz cümleten birlik olup
Yok yahu bence ayrı eve çıkılması normal ama bu kişinin yaptığı resmen rezillik çöreklenmiş eve resmen

Biraz önce de dolabı açıp kahvaltı hazırlamıyorum demiştiniz

Hayır bir de anneciğine laf etmiş kadın. Hala laf duya duya o evde kalman inanılır şey değil. Bu ev altın kaplama mı nedir kıymeti?
Hiiihh kadının biri anneme laf edecek ben de daha minderinde oturacağım öyle mi?

Neden bu eziyeti kendinize yapiyorsunuz...
Siginti gibi...

Ee maddi durumu iyiyse neden seni ailesiyle yaşadığı eve soktu ki? Ve sen bunu niye kabul ettin? Bulun tek oda ucuz bi ev yaşayın..

Ben de acidim kadina, zavalli ya. Bes para etmez bir oglu var, tutmus sevgilisini eve getirmis, ev evlikten cikmis yol gecen hanina donmus 28 yasinda esek kadar adam kalkip ayri ev tutamiyor binbir bahane ortalikta dolasiyor ve sen kim oldugu belli olmayan bir kadin,cikmis ona aciyorsun. Esas sen acinacak durumdasin, o eve gitme biraz onurun gururun varsa. Sevgiline soyle ayri eve cikmazsak beni goremezsin bir daha de. Kim kimin nesi belli degilsiniz, aile degilsiniz ev arkadasi degilsiniz bu ne lackalik gece gece cinlerim tepeme cikti okurken

Madem cok derdin var iliskin cok saglam degil deli gibi kiskanc ozgurlugunu kisiligini sinirliyor ki calisan bir kadinsin bu iki kati zorlastirir her seyi.
Neden birliktesin sadece sevgi deme bunlari cekecek sevgi ölüm fermanini imzalatir sana

Biraz önce de dolabı açıp kahvaltı hazırlamıyorum demiştiniz
Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki güya adam evden giderse ev geçinemez; ama aç kalmak pahasına evladını yurt dışına yollamaya çalışıyorlar, sordum cevap yok. Sırf kendini haklı çıkarma çabası icerisinde.

O değil de böyle bir konuda kk'da birlikte yasamaya karsi olan herkes ortaya çıkardı. Durum o kadar vahim ki.
Hadi birlikte yasiyorsunuz da bari ayri eve çıkın diye akil veriyoruz cümleten birlik olup

yoo burada konu çok başka bence birlikte yaşamakla alakası yok bu durumun. ailenin yanında birlikte yaşamak bile olabilir bana göre, eğer aile bunu sorun etmeyecekse. ama bu durumda ediyor ve uygun değil.

çocuğun kendi evi olsa orada yaşasalar anne kovsa bu sefer anne haksız gitme derdim.

Ben hiç bir gün dolap açıp kahvaltı hazırlamadım. bu eve geldiğimde tuvalet dahi kirlenmesin diye gitmedim tuttum, ben asla yük olmadım. Yıkadıgım çamaşırlar onun oğlunundu ....

Niye bi dedigin bi dedigini tutmuyor selin? Kalbimizi kiriyorsun ama selin? Olmaz ki once senaryo yazilir sonra oynanir, her soruya gore yeni kurgu yaparsan olmaz ki selin, karar ver hic kahvalti hazirlamiyor musun yoksa hazirlayip yikiyor musun selin, yoksa yemek yerine bizi mi yiyorsun selin

ayy kızlar yeniyim ama tutamıyorum kendimi bamlanıcakmıyım nolucak bilemiyorum ama :) tatlım sen ne kendini bilmez ne hadsiz bişeysin. istenmiyosun ya kadın seni ensenden tutup sokağamı atsın. yok kocasıyla arası şöyle yok böyle sen kimsin ya bu ne kendini bilmezlik sanane be? sen önce kendi çarpık ilişkine bak sen sorunu avrupada yaşamaman gibi çıkta uzakta arama sen kendin başlı başına sorunsun bu ne had bilmezlik böyle gülsemmî yoksa üzülsemmi bilemedim. bi silkelen kendine gel cık git kadının hayatından bi insan bu kadar kendini düşürmesin ya ondan sonrada ık cık oydu bıydu konuşuyosun sen kendine acı kaynanayı bırakta

Acaba hangi sifatla annesine acimalimiyim diye bi dusunceye kapildin sen kimsin kendimizi bu kadar buyuk gormiyelim kimsenin birine acimakk gibi bi durumu yok

Arkadaşlar şuan konuda 80 ziyaretçi var. Muhtemelen arkadaş bizle dalga geçip konunun linkini de başka yerde paylaştı... Mune konuyla ilgilenebilir misin? Arkadaşın bir dediği bir dediğini tutmuyor. Sahte üyelik olmasından şüpheleniyorum.

ben anlamadım durumu valla.

sanırım ev esma sultan yalısı gibi, altın kaplama bir villa.

ne baba sevgilisi olmasına rağmen evden çıkıyor, ne anne kocasının sevgilisini bilmesine oğlunun sevgilisinden haz etmemesine rağmen evden gidiyor, ne oğlan sevgilim var başka eve çıkayım diyor, ne de sevgili o evde istenmediği halde gidiyor.

bu durumda ev şahane lüks ultra süper bir villa olsa gerek, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…