Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

Bunu ben mi yazdım acaba fark etmeden diye kendimi alamadım, yalnız yolları bir ayıramadım gitti, sanır çekmekten gına geldi

Bizde 1 saat alışverişte geçir o 1 saatin dakikası adımlar nereye atıldı hesabı sorulur neyin çilesi artık bir düşün, hatta düşünme ızdırap :)

Şu yazdiklarinizdan sanki adam sizi hapsetmis görünüyor. Hiç de memnun değilsiniz ve ayrılmaktan korkuyorsunuz? ! Neden?

Bu yeni moda akımı mı?

Evlenmeden evvel birlikte yaşayanlar baş başa yaşamıyor muydu aynı evde?

Nikahsız kaynana yanına yerleşip ''Sen kimsin?'' sözlerine alınmak tuhaf geldi bana..

Kimsin evet, o evde ne sıfatla bulunuyorsun?

İşi, parası, pulu yerinde anasına bu kadar kafa tutuyor madem, seninle ayrı eve çıkması zor olmamalıydı.

ya bi şeyler dicem de banlancam diye korkuyorum. 25 yaşında koca kadınsın, şu kadarını söyliyim az bile söylemiş kadın, allah sizin gibi art niyetlilerden korusun herkesi ve o kadına da yardım etsin..

İyi de sevgilisiniz siz, evde buluşmak zorunda mısınız? Çıkın gezin tozun evde ne işiniz var annesi ile? Kadının eşiyle ilişiği de kesilmiş valla bi cinnete bakar olayı çözmek söyleyeyim.

Kadının eşi senelerdir başka bir bayanla birlikte. Bunun sebebi ben değilim

Bu adamla evlenirsen ileride kendi eviniz zannettiginiz bir evin odasina da bir kadin getirir kapatır odasina, ağzını da acAmazsin onu da söylemiş olayim sana!

Nasilsa pansiyon usulü yasamaya ALISTIRMIS sizi.

ya bi şeyler dicem de banlancam diye korkuyorum. 25 yaşında koca kadınsın, şu kadarını söyliyim az bile söylemiş kadın, allah sizin gibi art niyetlilerden korusun herkesi ve o kadına da yardım etsin..

:) umarım Allah sizi korur amin

Senin iliskinizle ilgili hic söz hakkin yok mu?

Sevgilinin agzina baktigin o kadar belli ki.

Ya sevgilinle aynı evde de yaşarsın kirlisinide yıkarsın ama size ait bi evde.Sen ne münasebet elalemin evine çöreklendin yani.Ev tutun birlikte madem sevgilin gecindiriyor evi.Hayır kadın seni istemiyor daha ne demesi lazım evinden gitmen için?Bi de acımalı mıyım demissin pardon ama konuda tek acınacak kişi var o da sensin

Tek sorun o evde yasiyor olman olmasin?

Tamam anladık, aile durumları sağlam değil. Kadının kocası ile ilişkisi zaten fena, bir de senin yüzünden kadını tartaklayıp kapıya koyuyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Evini de elinden alıyorsun resmen! Lütfen bu konuda bir şeyler yap!

sizin aklınız fikriniz yok mu ?
olacak iş var olmayacak iş var..
tutarsınız bir ev istediğiniz gibi yaşarsınız elin evinde sığıntı gibi kazık kadar insanlar..

O değil de böyle bir konuda kk'da birlikte yasamaya karsi olan herkes ortaya çıkardı. Durum o kadar vahim ki.
Hadi birlikte yasiyorsunuz da bari ayri eve çıkın diye akil veriyoruz cümleten birlik olup

Ben İstanbul diyorum sen Van :)
O eve gitmemen gerekir gurur yapıp.
İstenmiyorsun o evde.
Sevgilin eve katkıda bulunuyor diye ev sana zimmetlenmedi ya.
Neden anlamak istemiyorsun?
Konuyu destek almak için mi açtın?
O kadar şey soruluyor iki üç cümle kopyalamışsın sırayla yapıştırıyorsun.

Belki kadin sen evdesin diye rahat rahat tuvaletini yapamiyor, ben evde biri varken yapamiyorum mesela, cisimin sesini bile duymasinlar diye musluk açıyorum, yazik kadina
Benden bir tane daha varmış
Konu sahibi, bu kadar birarada kalmak istiyorsanız evlenin bence. Tamam sevgilin o evin üyesi ama kimin kalacağına karar vermek onun hakkı değil. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama yaptığınız doğru değil.

Bu yasanilanlardan sonra resti cekmelisiniz. Ayrı eve çikmalisiniz.

Anne oğlunun kararını bu kadar ısrarla sorgulamakta çok haksız ama ona bu yapılan dayatma da büyük haksızlık.

Evlenmek var mi ufukta ? Yazık etmeyin hayatınıza. Eğer anlasamiyorsaniz , mutsuzsaniz devam etmeyin bu ilişkiye .

Anneniz yalnızken , elin annesinin kahrını niye çekiyorsunuz ?

Sen bu kişilerin HICBIR SEYI değilsin. Bütün bunlardan SANA NE.
Ev O KADININ ve siz o eve AIT DEĞILSINIZ. Resmi olarak bir bağın var mı? YOK. Söz hakkın da YOK demektir.

Sen anneni arayip ben sevgilimin annesinin evinde kaliyorum desen vede kadin beni isyemiyor diye sorsan annecin ne der acaba

Sevgilin seni istecigi gibi yonetiyor belli e sende rahat ev temizlik derdi yok yemek derdi yok otel misali valla saka gibisin ya

Acinacak tek bir kadin var o da sensin. Ayaklari üzerinde duramamis sevgilisinin anasinin etegine saklandigi yere saklanan sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…