- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Oğlak burcuyum, oda Aslan ve hiç uyuştuğumuzu düşünmüyorum açıkcası..
Hep emri vaki yapar, herşeyi kıskanır, iş arkadaş aile hepsini kısıtlar..... kendisine herşeyi yapma özgürlüğü tanıyıp benim tek bir kişiye dahi selam vermemi istemez. Herşey kontrolü altında olucak değilse kıyamet!
Benimde geri kalır yanım yok tabi, istediğim olmadı mı bütün gün surat as otur haha :)
Birde yalan söyleme potansiyelleri yüksek, gözümle gördüğüm şeyi bile inkar etmesi yok mu delirtir cinsten!
Sabretme keşke bende kurtulsam! Neredeyse aynı dert aynı sorunlar...... birde herşeyde suçu sana yıkarlar suçsuzken suçlu ilan edilirsin, gelde delirme! içimdeki psikolojik alışkanlığı nasıl yenerim diye düşünmekten yoruldum
Bunu ben mi yazdım acaba fark etmeden diye kendimi alamadım, yalnız yolları bir ayıramadım gitti, sanır çekmekten gına geldi
Bizde 1 saat alışverişte geçir o 1 saatin dakikası adımlar nereye atıldı hesabı sorulur neyin çilesi artık bir düşün, hatta düşünme ızdırap :)
İyi de sevgilisiniz siz, evde buluşmak zorunda mısınız? Çıkın gezin tozun evde ne işiniz var annesi ile? Kadının eşiyle ilişiği de kesilmiş valla bi cinnete bakar olayı çözmek söyleyeyim.
ya bi şeyler dicem de banlancam diye korkuyorum. 25 yaşında koca kadınsın, şu kadarını söyliyim az bile söylemiş kadın, allah sizin gibi art niyetlilerden korusun herkesi ve o kadına da yardım etsin..
Senin iliskinizle ilgili hic söz hakkin yok mu?Hmmm bu ev benim sende benim olduğum yere istediğin gibi girip çıkabilirsin diyen bir sevgilim var.... kendi aramızda başka sebeplerden dolayı ayrılsam neyse nede problem kadının kendi kendine yaptığı bir sorunken ben bunun acısını faturasını ilişkimi yok ederek mi kesmeliyim.... kendi evim olsa bile ben erkek arkadaşımın yanına gittiğim için mi suçlanmalıyım bu rahatlıksa rahatım evet
çok şükür evleri arabaları herşeyleri fazlasıyla güzel ve yerinde..
Tek sorun o evde yasiyor olman olmasin?Yahu ben kadına ne yaptım ne dedim? Oğluna ona saldır demedim birşey söyle demedim...... asla kötü doldurmadım aksine olayları anlattığımda söz istedim sakın birşey söyleme kötü olmasın dedim. Ben günlerce kendimi değersiz kötü hissettim üstelik hiç bir suç işlememişken.. tek sebep avrupada yaşamıyor olmam mı?
Tamam anladık, aile durumları sağlam değil. Kadının kocası ile ilişkisi zaten fena, bir de senin yüzünden kadını tartaklayıp kapıya koyuyorlar. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Evini de elinden alıyorsun resmen! Lütfen bu konuda bir şeyler yap!Kadının eşi senelerdir başka bir bayanla birlikte. Bunun sebebi ben değilim
Benim sevgilim dediğim dedik ne dersem o olacak tipten bir insan, annesi ne derse desin illaki inadına geleceksin bu eve diyor. 1 gün gelmesem 2.ci gün gelmek zorundasın diye kavga çıkartıyor.... ortada kaldım, gelmesem biz kötü oluyoruz
Ben İstanbul diyorum sen Van :)Kadının eşi senelerdir başka bir bayanla birlikte. Bunun sebebi ben değilim
Benden bir tane daha varmışBelki kadin sen evdesin diye rahat rahat tuvaletini yapamiyor, ben evde biri varken yapamiyorum mesela, cisimin sesini bile duymasinlar diye musluk açıyorum, yazik kadina
Kadının eşi senelerdir başka bir bayanla birlikte. Bunun sebebi ben değilim
Sen bu kişilerin HICBIR SEYI değilsin. Bütün bunlardan SANA NE.Kadının eşi senelerdir başka bir bayanla birlikte. Bunun sebebi ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?