Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

yogurtbogurtlen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
484
577
103
1 aydır güzel giden bir ilişkim var.. Erkek arkadaşım 38, ben 28 yaşındayım. O 2 yıl evli kalıp 30 yaşında boşanmış. 8 yıldır yalnız yaşıyor. Hafta sonları bazen de hafta içi onda kalıyorum. Çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok. Evinde diş fırçam, deo, şampuan oje ıvır zıvır eşyalarım var her seferinde taşımamak için elbise, etek ayakkabılarım falan da. Salı günü annesi temizlikçi kadınla evine gidip temizlik yapmış. Her ay gelen bir kadın var annesi de başında duruyor ütüsünü, çamaşırı hallediyor. Eşyalarımı götürmek için plaj çantama koymuştum girişte plaj çantam duruyordu. Dün akşam gene onda kalacaktım beni işten aldı eve gittik banyoya bir girdim şok kadın bana ait ne varsa toplamış şampuandan diş fırçasına gardropta duran elbiseye ayakkabılıktaki ayakkabıya kadar ki gardropda geceliğim, iç çamaşırlarım falan da vardı... her şeyi plaj çantasının içine doldurmuş. Ev terliklerimi bile haliyle bozuldum. Balık yapacaktık beraber mutfağa gittim sevgilimin yanına garibim balıklarla uğraşıyor tabi benim yüzüm asıldı. Ne oldu diye sordu üsteledi falan nasıl söylenir böyle bir rahatsızlık bilemedim. Geçiştirdim. Yedik yemeğimizi tv izliyoruz içi içimi yiyor söyledim. Ben çok bozuldum annen senin bir ilişkin olmasını istemiyor mu beni tanımıyor bile dedim. Şahsi algılama annemin huyu bu ona yabancı gelen her şeyi toplar. DVD koleksiyonumu bile fazlalık diye çöpe atmış bir kadın söylerim bir daha böyle bir şey yapmaz dedi. Sevgilimin bir suçu yok sonuçta o topla demedi ama ben neden böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum. Eşyalarımın hepsini aldım. Sevgilim yerleştirdi ben tekrar topladım çünkü çok çirkin bir şey bence. Sevgilimi seviyorum, onunla mutluyum ama annesinin derdi ne gerçekten anlamadım bir fikri olan var mı?

1 ayda evine yerleşen kızdan rahatsız olmuş olmasın ya da dediği gibi yabancı gelen her şeyi toplayan tiplerdendir bazı anneler öyle çünkü ne varsa toplar :)

alınma ama sende çok kısa bir arkadaşlık devresinde çok ileri gitmişsin.orada kalmalar iç çamaşırları gecelik vs bırakmalar.çok erken yaşamışsın bazı şeyleri.belkide kadın 1 ayda eve yerleşmenden rahatsız olmuştur.seni çok rahat bulmuş olabilir.keşke hemen evine yerleşmeseydin.

E kadının huyu oymuş işte sevgilin açıklamış, bence şimdiden üzüerinde durma bu olayın, ilerideki ilişkinizi etkilemesin...

yok büyütmedim ona da çok yansıtmadım rahatsız olduğumu belirttim..ben konuşurum bir daha böyle bir şeyi asla yapmaz dedi. Haklısın kafama bile takmam lazım teşekkür ederim.

Asla yadırgamam da beraber kalırısınız yaşarsınız herkesin kendi hayatı özeli sonuçta.Ama bence daha 1 aylık ilişkinizde bu kadar rahat olmasaydınız.en azndan annesini geleceğini bildiğiniz için gecelik vs kaldırsaydınız.tabiki bütün bunlar sizin eşyalarınıza dokunmasını haklı göstermez.Ama ben yerinizde olsam en azndan annesinn gelceği gün eşyalarımı toplardım.çok da iyi bir izlenim değil bu.Hepimiz erkek arkdaşlarmızın evinde kalabilirz uyuyabilirz v s işin burasında değilim.Ama çıkıp da kimse biz beraber kalıyoruz uyuyorz vs tarzında gözüne batıra batıra yaşamaz bunu.

Arkadaşım evine yerleşmedim biz bir arada olmaktan keyif alıyoruz bunun bir zamanı yok ve bu zamanı da annesi değil ikimiz belirliyoruz. Ev sevgilimin evi ve o yanında kalmamdan mutlu.

bizim erkeklerimiz alışık değildir böyle şeylere yarın bir kavgada o veya annesi sen zaten hemen geldin evime sundun kendini gibi şeyler söylerse gururun kırılır o yüzden dikkat et hele boşanmış bir adamsa.. adam olsa boşanmaz zaten

Arkadaşım gözüne batırmıyorum ki sevgilim taşıma bırak kalsın diyor bende bırakıyorum. 38 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz lisesi değil ki annesi korusun kollasın

Evine yerleşmedim öyle bir niyetimde yok ona kalsa birlikte yaşayalım diyor ama şuan erken. Ev sevgilimin evi annesi neden rahatsız oluyor ki benim diş fırçamdan ojemden? ayrıca her ilişkinin kendi dinamiği vardır. Kimisi hızlı başlar kimisi adım adım, yavaş yavaş mühim olan iki insanın mutlu olması saati günü ayı hesap ederek yaşayanlar çok mu mutlu :)))

Siz ilişkinizde bir ayda çok yol kat etmişsiniz de, annesi ilişkinizi pek ciddiye almamış.
Bu temizliğin ve de ortalık toplamanın, anne lugatındaki anlamı budur.

çok büyük konuşuyorsunuz. Evlilik nasıl doğal bir şeyse boşanmak da çok doğal bir şey. Yanlış giden evliliği, mutlu gitmeyen evliliği neden sürdürsün ki insan adamlığı ispat etmek için mi?

ben sizin hızlı yaşadığınızı yada eve kurulduğunuzu düşünmüyorum.
nasıl mutluysanız öyle devam edın.
içinizden geldiği gibi...
annesi henüz sızı tanımıyor.bence tanımasıda gerekmiyor.
hareketıde sıradan anne hareketı olarak görüp gecmenızde yarar var..

Teşekkür ederim arkadaşım beni anlayan biri de varmış kk da :)))

bazı anneler evillik falan olmadan beraber kalan kızlardan pek hoşlanmazlar ve işte bazı şekillerde rahatsızlıkların dile getirirler..sevgilinin annesi de senin eşyalarını toplayarak o evde henüz yerin olmadığını üstü kapalı biçimde ifade etmeye çalışmış bence.yani huy falan değil bu.

Son düzenleme:

Bence de
Beğenmediği her eşyayı kapının önünde tutmuyo dimi
Konu sahibine özel yapmış, burda yerin yok gibi bişey demeye getirmiş

Teşekkür ederim arkadaşım beni anlayan biri de varmış kk da :)))

rica ederim birbirinizi cok sevmıs ve birlikte olmaktan hoşlanmanız kötü bişey değil.
kımse sizin için namus bekçılığı yapamaz.
sadece bunu kendınız yapabılırsınız.benım düşüncem...
eşyalarınızı anne toplasın sen aynı yerıne tekrar koy, kafaya taktığını anlarsa ıyıce bulaşır.
:)
ben bu evın artık yarı sahıbıyım ,senın değil ev sevgılımın mjını ver gerı cekıl
ayrıca sevgılıne soyle temızlıkcı falan gelmesın bırlıkte yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…