- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
E kadının huyu oymuş işte sevgilin açıklamış, bence şimdiden üzüerinde durma bu olayın, ilerideki ilişkinizi etkilemesin...
alınma ama sende çok kısa bir arkadaşlık devresinde çok ileri gitmişsin.orada kalmalar iç çamaşırları gecelik vs bırakmalar.çok erken yaşamışsın bazı şeyleri.belkide kadın 1 ayda eve yerleşmenden rahatsız olmuştur.seni çok rahat bulmuş olabilir.keşke hemen evine yerleşmeseydin.
oğlunun 1 aylık sevgilisinin eve kurulmasından rahatsız olmuştur. bu şekilde mesaj veriyor olabilir mi?
Asla yadırgamam da beraber kalırısınız yaşarsınız herkesin kendi hayatı özeli sonuçta.Ama bence daha 1 aylık ilişkinizde bu kadar rahat olmasaydınız.en azndan annesini geleceğini bildiğiniz için gecelik vs kaldırsaydınız.tabiki bütün bunlar sizin eşyalarınıza dokunmasını haklı göstermez.Ama ben yerinizde olsam en azndan annesinn gelceği gün eşyalarımı toplardım.çok da iyi bir izlenim değil bu.Hepimiz erkek arkdaşlarmızın evinde kalabilirz uyuyabilirz v s işin burasında değilim.Ama çıkıp da kimse biz beraber kalıyoruz uyuyorz vs tarzında gözüne batıra batıra yaşamaz bunu.
alınma ama sende çok kısa bir arkadaşlık devresinde çok ileri gitmişsin.orada kalmalar iç çamaşırları gecelik vs bırakmalar.çok erken yaşamışsın bazı şeyleri.belkide kadın 1 ayda eve yerleşmenden rahatsız olmuştur.seni çok rahat bulmuş olabilir.keşke hemen evine yerleşmeseydin.
bizim erkeklerimiz alışık değildir böyle şeylere yarın bir kavgada o veya annesi sen zaten hemen geldin evime sundun kendini gibi şeyler söylerse gururun kırılır o yüzden dikkat et hele boşanmış bir adamsa.. adam olsa boşanmaz zaten
Siz ilişkinizde bir ayda çok yol kat etmişsiniz de, annesi ilişkinizi pek ciddiye almamış.
Bu temizliğin ve de ortalık toplamanın, anne lugatındaki anlamı budur.
ben sizin hızlı yaşadığınızı yada eve kurulduğunuzu düşünmüyorum.
nasıl mutluysanız öyle devam edın.
içinizden geldiği gibi...
annesi henüz sızı tanımıyor.bence tanımasıda gerekmiyor.
hareketıde sıradan anne hareketı olarak görüp gecmenızde yarar var..
bazı anneler evillik falan olmadan beraber kalan kızlardan pek hoşlanmazlar ve işte bazı şekillerde rahatsızlıkların dile getirirler..sevgilinin annesi de senin eşyalarını toplayarak o evde henüz yerin olmadığını üstü kapalı biçimde ifade etmeye çalışmış bence.yani huy falan değil bu.
Teşekkür ederim arkadaşım beni anlayan biri de varmış kk da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?