- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
1 aydır güzel giden bir ilişkim var.. Erkek arkadaşım 38, ben 28 yaşındayım. O 2 yıl evli kalıp 30 yaşında boşanmış. 8 yıldır yalnız yaşıyor. Hafta sonları bazen de hafta içi onda kalıyorum. Çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok. Evinde diş fırçam, deo, şampuan oje ıvır zıvır eşyalarım var her seferinde taşımamak için elbise, etek ayakkabılarım falan da. Salı günü annesi temizlikçi kadınla evine gidip temizlik yapmış. Her ay gelen bir kadın var annesi de başında duruyor ütüsünü, çamaşırı hallediyor. Eşyalarımı götürmek için plaj çantama koymuştum girişte plaj çantam duruyordu. Dün akşam gene onda kalacaktım beni işten aldı eve gittik banyoya bir girdim şok kadın bana ait ne varsa toplamış şampuandan diş fırçasına gardropta duran elbiseye ayakkabılıktaki ayakkabıya kadar ki gardropda geceliğim, iç çamaşırlarım falan da vardı... her şeyi plaj çantasının içine doldurmuş. Ev terliklerimi bile haliyle bozuldum. Balık yapacaktık beraber mutfağa gittim sevgilimin yanına garibim balıklarla uğraşıyor tabi benim yüzüm asıldı. Ne oldu diye sordu üsteledi falan nasıl söylenir böyle bir rahatsızlık bilemedim. Geçiştirdim. Yedik yemeğimizi tv izliyoruz içi içimi yiyor söyledim. Ben çok bozuldum annen senin bir ilişkin olmasını istemiyor mu beni tanımıyor bile dedim. Şahsi algılama annemin huyu bu ona yabancı gelen her şeyi toplar. DVD koleksiyonumu bile fazlalık diye çöpe atmış bir kadın söylerim bir daha böyle bir şey yapmaz dedi. Sevgilimin bir suçu yok sonuçta o topla demedi ama ben neden böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum. Eşyalarımın hepsini aldım. Sevgilim yerleştirdi ben tekrar topladım çünkü çok çirkin bir şey bence. Sevgilimi seviyorum, onunla mutluyum ama annesinin derdi ne gerçekten anlamadım bir fikri olan var mı?