Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

Konu sahibinin kapatma isteği işine gelmemesinden kaynaklamıyor. "Neden bunu yaptı sizce?" diye soran insana "annesi durumu onaylamıyor" diyebilirsiniz ama işi namusa dayandırıp "yaptığından utan, namusumuz için yaşıyoruz" derseniz elbette tepki gösterir. Kimin ne haddine başkasının namusuna laf etmek?

Eline taşı almış, biri gelse de atsam diye bekleyenler var resmen.

bu konuya hiç yorum yapmadım.
Yorum yapanların tüm mesajlarını okudum.
burda kimse namussuz demedi konu sahibine.
ortak paydada aynı evde yaşamanın uygun olmadığı,annesininde bu yüzden tepki gösterdiği
dile getirildi. Aşağılamadığı sürece saygı çerçevesinde herkes fikrini söylemekte özgürdür.

öncelikle burda konu açan üyelere, buna ben de dahil, kimse duymak istedikleri cevapları vermek zorunda değil....
bizim toplumumuzda maalesef yada iyi ki bu evlenmeden birlikte yaşama veya sık görüşme,eve gidip kalma olaylarına sıcak bakılmıyor
2*2=4
kaynanalar gelinlerine,oğullarının resmi nikahlı eşlerine karışıyorken,onları paylaşamıyorken,1 yada 10 ay farketmez sana karışılması yada özel hayatına müdehale edilmesi seni şaşırtmamalı..belli ki o da eşinden ayrılmış oğlunun belki yine aynı hataları yapıp üzülmesinden korkuyor ve erken buluyor bu kadar samimiyeti..
şimdiden gıcık olman da bence haksızlık,ondan seni yargılamamasını istiyorsun ama bunu sen de yapıyorsun....

Annesinin tepki gösterme nedenine ben de katılıyorum. Şimdi tekrar arayıp bulamadım ama "sen yaptığından utan, namusumuz için yaşıyoruz" diye bir yorum vardı mesela. Bu bana saygı çerçevesinin oldukça dışında bir yorum gibi geliyor.

aynennnn canım yaaa arkadaş onu desteklememizi alkışllamamızı bekledi destek gelmeyince hakarete başladı bide kaynanaya gıcık olmuş sanki kaynanada ona bayılmış tepkisini koymuş zaten kadın yakında sevgiliside eşyalarını koyar kapının önüne

Yani o kadar yorum içinde bir buna mı takılmış ?

işte bende onu hatırlıyorum. ama bulamadım baktım şimdi. aklımda kalmış.

Talebiniz üzerine konunuz kapatılıyor, üyelik iptali istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…