- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü
kazene yada mune a mail yada mesaj at.hesabımı nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi yada direk siteden atın beni
e girmezsin olur biter. sildirmek istiyorum diyince daha mı havalı olur kihesabımı nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi yada direk siteden atın beni
Aaaaaoooooo
kocakarilar kulubu dedi gitti
Aaaaaoooooo
Aaaaaoooooo
kocakarılar dersen onlardan farkın kalır ne demek???
onlar kim? iyice garipleştik,Allah sonumuzu hayır etsin.
burda kimse ağır bir eleştri yapmadı.konu sahibi önce seçtiği
kelimelere dikkat etsin bence :18:
yok hala burdayım hesabımı nasıl sileceğimi bulunca gideceğim
mesajımı tekrar alıntayayım ben.sakin sakin.
burada her kültürden her çevreden üye var. burada konu açılınca onlarda kendi değerlerine göre yazıyorlar.
tabiki bu seni namussuzlukla suçlamayı gerektirmemeli. çünkü değerler kişinin çevresine ve kültürüne göre değişir.
sana yanlışsa bile söylemenin bir adabı olmalı.
ama sende sakin olmalısın.kocakarılar kulübü dersen onlardan farkın kalırmı hiç.
Konu kapanmadan bende bir yorum yapayım.
PersephoneH üyemiz mi yazdı yoksa yogurlu böğürtlen mi? kafam karıştı iki tane mi hesabı var yoksa ?
Konuya gelecek olursak; Bu yaşamlar bizim kültürümüze ters hani birlikte yaşama felan..
Tabi kimseyi yargılama hakkımız yok.
Ama annesi bence buna tepki gösterdi.
Senin ne işin var oğlumun evinde nikahsız evlilik olmadan vs.
Öyle düşünüyordur kanımca.
Benim oğlum olsa sanırım müstakbel gelinimle oğlumu da (!) Islak terlikle kovalardım.
Şaka bir yana,tepkisini böyle göstermiş bence ben öyle anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?