Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

niye utanıyorsunuz yaptığınızdan utanın bence namusumuz için yaşıyoruz işinize gelmeyince konu kapattırın

Sen simdi git yoneticiler o isi sonra halleder onlarinda isi gucu var her daim burda degiller,

Diş fırçasından ,tokasına,terliğinden pijamana kadar toplanmışsa bilerek yapılmış ve inceden bi mesaj verilmiş sanırım...

kocakarılar dersen onlardan farkın kalır ne demek???
onlar kim? iyice garipleştik,Allah sonumuzu hayır etsin.
burda kimse ağır bir eleştri yapmadı.konu sahibi önce seçtiği
kelimelere dikkat etsin bence :18:

Konu kapanmadan bende bir yorum yapayım.
PersephoneH üyemiz mi yazdı yoksa yogurlu böğürtlen mi? kafam karıştı iki tane mi hesabı var yoksa ?
Konuya gelecek olursak; Bu yaşamlar bizim kültürümüze ters hani birlikte yaşama felan..
Tabi kimseyi yargılama hakkımız yok.
Ama annesi bence buna tepki gösterdi.
Senin ne işin var oğlumun evinde nikahsız evlilik olmadan vs.
Öyle düşünüyordur kanımca.
Benim oğlum olsa sanırım müstakbel gelinimle oğlumu da (!) Islak terlikle kovalardım.
Şaka bir yana,tepkisini böyle göstermiş bence ben öyle anladım..

bu hatunlarda konu açıyorlar istedikleri cevapları alamayınca konu kapansın gitsin bitsin diyolar...

herkesin doğruları vardır ve bu doğrultuda yorumlar yapılıyor,

geleneksel Türk ailelerinin çoğu geniş değiller, böyle bir şeyleri kabul etmezler...

sevgilinizin annesi de bu ilişkiyi onaylamadığı için değil de sizin birlikte yaşamanızı kaldıramamış belli...

böyle bir durumu benim annemde ve bende kaldıramam işin aslı...

bu arada ilerde bir gün hepimiz koca karı olacağız şimdiden kendimizi buna alıştırıyoruz deme ki ....

Son düzenleme:
Okypete ye bende yorum yazcaktim hatta yazdim sildim
Bence arkadasin verdigi tepkiyi burdakiler haketmedi
Ben burda iki erkek annesi olarak yorum yaptim aaaa ama yaaa..

Kocakari
Kari koca muhabbeti yapan arkadaslarim ballarim bu is seye dondu bizim oglan esimle biz yanyanayken bize babaanne olarak sesleniyor

iyi de zaten silinmesini talep ettin adminler görünce sileceklerdir :)) Artistliğin alemi ne ki ..Siteye girmezsen zaten yazılanları okumayacaksın..Bu silin beni atın beni triplerine hiç gerek yok

Üstelik sana agır şeyler bile demedi kimse :)) Ya denseydi hafizanallah daha neler diyecektin kimbilir..

mesajımı tekrar alıntayayım ben.
konu sahibi,ben beni namussuzlukla suçlamayın demiş.
bende eğer öyleyse bunuda dememeliyiz. kimseye namussuz diye hitap edillmemeli yazdım. yani hem konu sahibinin hemde bunu diyen varsa diğerinin dediği yanlış dedim.
bundanda başka şey çıkıyorsa ,diyecek şeyim yok.

Tek üyeliğim var canım konu sahibesi yogurluboğürtlenn karıştırmayalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…