- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
İlk eşi ölmüş,ikinci eşi başkasından çocuk peydahlayıp yalan söylemiş üstüne hamile kalmış tekrar,3süde korunuyorum diye çocuk doğurmuş,kadınlarda bişey yok gibi değil mi ? :)
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen benim kadınları harcadığım yok adam olmayıp boşananda var böyle aşşağılıklara denk gelende!
bizim erkeklerimiz alışık değildir böyle şeylere yarın bir kavgada o veya annesi sen zaten hemen geldin evime sundun kendini gibi şeyler söylerse gururun kırılır o yüzden dikkat et hele boşanmış bir adamsa.. adam olsa boşanmaz zaten
Aşşağılık demeniz hiç doğru değil. 1. eş vefat etmiş, bu laf çoğul kullandığınız için ona da gidiyor. 3. eş korunuyorum demiş çocuk doğurmuş? Korunduğu halde hamile kalan çok kadın var, hiç bir yöntem %100 kesin sonuç veremez çünkü..
Konu ben değilim de evet 3.sünü sırf oyüzden boşamış tatlım korunuyorum diye yalan söylediği için!
Sana tecavüz eden bi kocaya katlanamayacağın gibi...
4.sü olma ihtimalim yok canım ben kendi başıma çocuk doğurmam o istemeden!
Sırf istedi diyede doğurmam kendimi hazır hissetmeden.
Çok şükür mutluyuz allah bozmasın
canım sevgilin 3 kez evlenip boşanmış ve karşısındaki 3 farklı kadın hep hatalıymış ve kadın değilmiş öyle mi? adamın suçu hiç yokmuş yani üçü de ona rastlamış.ilginç bi bakış açın var.tamam sevgilin adam ne mutlu da sırf seviyosun onu öveceksin diye sende bi kadın olarak eski eşlerini harcamasaydın iyiydi
Bence annesi "Bak ben bunları görüyorum ve hoşlanmıyorum, haberin olsun." demek istemiş sanırım
Annelerde ilgili ilgisiz bir toplama huyu vardır evet ama annesi "seçici toplayıcılık" yapmış gördüğüm kadarıyla
Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü
Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü
sakin sakin.Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?