• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

İlk eşi ölmüş,ikinci eşi başkasından çocuk peydahlayıp yalan söylemiş üstüne hamile kalmış tekrar,3süde korunuyorum diye çocuk doğurmuş,kadınlarda bişey yok gibi değil mi ? :)
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen benim kadınları harcadığım yok adam olmayıp boşananda var böyle aşşağılıklara denk gelende! :ssz:

Aşşağılık demeniz hiç doğru değil. 1. eş vefat etmiş, bu laf çoğul kullandığınız için ona da gidiyor. 3. eş korunuyorum demiş çocuk doğurmuş? Korunduğu halde hamile kalan çok kadın var, hiç bir yöntem %100 kesin sonuç veremez çünkü, bunlar mı hepsine aşşağılık demenizi gerektiriyor? Hadi başkasından çocuğu olan neyse, ki bunlar gözle görülmemiş şeyler. Boşanma hikayelerin de suçlu benim, hata benim diyeni de görmedim zaten henüz. :31:

Son düzenleme:
Aşşağılık demeniz hiç doğru değil. 1. eş vefat etmiş, bu laf çoğul kullandığınız için ona da gidiyor. 3. eş korunuyorum demiş çocuk doğurmuş? Korunduğu halde hamile kalan çok kadın var, hiç bir yöntem %100 kesin sonuç veremez çünkü.. :31:

Sipirali çıkarttırmış canım bilerek yani 1.sine dediğim bişey yok zati allah rahmet eylesin:16:

Konu ben değilim de evet 3.sünü sırf oyüzden boşamış tatlım korunuyorum diye yalan söylediği için!
Sana tecavüz eden bi kocaya katlanamayacağın gibi...
4.sü olma ihtimalim yok canım ben kendi başıma çocuk doğurmam o istemeden!
Sırf istedi diyede doğurmam kendimi hazır hissetmeden.
Çok şükür mutluyuz allah bozmasın:nazar:

inşallah olmazsın tatlım. temennim bu:3: neyse konuya dönelim:6:

Buarada muhafazakar degil demisin eyvallah ama meshebi genis olmak baska
Ben ne kadar cahil olabilirim bence az
Bana bile iliskiniz fazla geldi
Buradaki cogu bayanada kaldiki 50_60 _70 yasindakileri dusun yani kadin bilerek gayet isteyerek ince ince herseyi toplamis onun oglu onu o dogurmus
Sen sadece 1 aylik sevgilisin kendini bir tutamazsin

anne işte boşver. yanlış bir izlenim oluşturmuş olabilir onda kalman oda git diye yapmıştır.

hayat senin, yaşam biçimide...
kimse namus bekçiliği yapmaz sana elbet.

çok anormal değil birlikte yaşamanız, annesinin tavrı baştan seni kabullenmediğini gösteriyor.
ona göre normal değil ve öyle karşılamasını size saygı göstermesini beklemeyin.
evlensenizde hep bir yargı olacak sana karşı.

belki bir süre kalmak istediğin zamanlarda eşyalarını yanın da taşıman daha iyi .
kimseyle inatlaşma sevgilinde senin hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüp yanılmasın.

Son düzenleme:
Düşünüyorum da erkek annesi olaydım (suan kız annesiyim ama yine de farketmez ) oglum olgun yaşlarda olaydı..

Ogluma çok kızardım..

Sonra oglumun evini toplamaya gittiğimde o kadın artık her kimse eşyalarını aynen o kadının ettiği gibi toplar aba altından sopamı gösterirdim..

Ya bana göre ters ötesini bilemem..Her ne kadar aile olarak böyle şeylere kapalı değiller desenizde o bir anne..

Son düzenleme:
Bence annesi "Bak ben bunları görüyorum ve hoşlanmıyorum, haberin olsun." demek istemiş sanırım :9:

Annelerde ilgili ilgisiz bir toplama huyu vardır evet ama annesi "seçici toplayıcılık" yapmış gördüğüm kadarıyla :9:

Ayni adam 3 kere ayrilmis kadin kadin degilmis demis ilki olmus geciyorum diger ikisinede kocalik yapamamis sevgilisi oyleyse
Bir insan bi kere bosanir tamam da 3 kerede bosanirda adaminda yipranmis olduguuuu cooook asikar
Neysee erkekler zaten bi yastam sonra cekilmiyo o yuzden citirina bakin derim cigneyip yutulmuslar ayol bunlar

Sevgilinle gelecek hayallerin varsa bence sakın inatlaşma. Hele de annesi o eşyaların sahibinin sen olduğunu bilmesin.

Ben, sen ne kadar normal karşılasakta annesi için (süreyi biliyorsa) bir ayda oğlunun evine özel eşyalarını koyan bir kızsın.

Gelecek hayallerin yoktur, o zaman istediği kadar o kaldırsın, sen koy. :34:

Son düzenleme:
canım sevgilin 3 kez evlenip boşanmış ve karşısındaki 3 farklı kadın hep hatalıymış ve kadın değilmiş öyle mi? adamın suçu hiç yokmuş yani üçü de ona rastlamış.ilginç bi bakış açın var.tamam sevgilin adam ne mutlu da sırf seviyosun onu öveceksin diye sende bi kadın olarak eski eşlerini harcamasaydın iyiydi :31:

herkes bir gün eski eş olabilir, bunu unutmasalar keşke .. ben de olabilirim, o da.

canım kusura bakama ama bende erkek annesiyimm. bende oğlumun evinde böyle şeylerle karşılassam aynısını yapardım..gecelik falan iç çamaşırı 1 ayda çok hızlı şeyler.annesinin tepkisi normal geldi.kusura bakma benim düşüncem

Bence annesi "Bak ben bunları görüyorum ve hoşlanmıyorum, haberin olsun." demek istemiş sanırım :9:

Annelerde ilgili ilgisiz bir toplama huyu vardır evet ama annesi "seçici toplayıcılık" yapmış gördüğüm kadarıyla :9:

bencede hiç bir anne bundan hoşlanmaz benim oğlumlada bir kız evlenmeden birlikte yaşıyorsa ona pek iyi gözle bakmam doğrusu aklımda sorular oluşur :19: şimdiler çok geniş evlenmeden heveslerini alıyorlar üç gün sonrada boşanıyorlar maalesef :20:

bazı arkadaşlar bunun adına namus bekçiliği bazıları da geri kafalılık demiş ama ikiside değil, tam olarak söylemek istediğim şey şu: ne kadar yetişkin insanlarda olsanız 1 ay aynı evi paylaşmak bu denli içli dışlı olmak için erken.

Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü

Admine sesleniyorum bu konuyu kapatırsanız sevinirim. Ülkemin kadınlarından ve namus bekçiliklerinden gerçekten utandım. Bize kötülüğü erkekler değil kadınlar yapıyor. bu başlığa bir daha bakmayacağım hesabımı da siliyorum bu siteden allah sizi ıslah etsin. Bana hafif muamelesi yapan sevgili hanımlar sizler çok namuslu olun ben namussuzum. Destek olan arkadaşlarım ömrünüz boyunca mutlu olun kk'ya fikir almak için bile bakmayacağım artık. Burası kadınlar kulübü değil kocakarılar külübü

selametle :ssz:

niye bu kadar ağır konuşuyorsun ki? bunları hak edicek derecede hiçbir yorum yok. herkes sana yardımcı olmaya çalıştı. duymak istediğin neydi? ah canım boşver o cahil kadını sen doğru olanı yapıyorsun dememizi bekliyormuşsun. hiç kimse senin bu mesajın kadar kırıcı olmadı.
hem dur nereye gidiyorsun ki? daha karpuz keseceydik:ssz:

Son düzenleme:
sakin sakin.
burada her kültürden her çevreden üye var. burada konu açılınca onlarda kendi değerlerine göre yazıyorlar.
tabiki bu seni namussuzlukla suçlamayı gerektirmemeli. çünkü değerler kişinin çevresine ve kültürüne göre değişir.
sana yanlışsa bile söylemenin bir adabı olmalı.
ama sende sakin olmalısın.kocakarılar kulübü dersen onlardan farkın kalırmı hiç.

Son düzenleme:
Back
X