- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- 88
- Konu Sahibi rakirockks
-
Keşke en baştan çok gidip gelmeseydin kadın daha fazla dayanamamis kıskançlık tavan yapmış tabi bir de şimdiden öğrenmen de iyi kıskançlık krizlerini ..Allahtan sevgilin de annesi ni biliyor ..bence çok kafana takma bir de şu face meselesi bence çok gereksiz beğense ne begenmezse.Sevgilinin dengeyi saglaması önemli .
yaa inanır mısın bunu simdiden yasadım bide su doğru mu bilmiyorum belki ben süpheleniyorumdur ama mesela biz sevgilimle beraberken oğluna sarılıyo öpüyo sözler söylüyo asıkmıs gibi bakıyo o kadar yapay geliyo ki niye yapıyo bunu bilmiyorumKim istemez ki anne kız gibi olmayı...Burası kV den şikayet edenlerle dolu malesef... ama yapacak birşey yok malesef kV adayın oğlunu fazlasıyla kiskaniyor eğer evlenirsen asla ve asla eşine annesinin yanında kızma o zaman öyle bir kendi tarafina çekiyor ki akıl sır ermez
19 uz ikimiz deZi̇pzip geldi aklıma...
Yaş kaç?
evet seviyemi korumak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum zaten evlerine artık gitmicem mesaj falan atmicam önceden o atardı ben atardım görüstüğümüzde nasıl davranmalıyımBaştan senin hatan var evet şimdi nişan evlilik arifesi çok yıpratıcı olacak muhtemelen müstakbel kv sayesinde..
Bu kıskançlık olayı oluyor çoğu erkek annesinde ama işte önceden çok yüz vermeseydin sonradan çıkardı şimdiden çıkmış artık yapacak birşey yok bu saatten sonra seviyeni koru..
Kesinlikle arama sorma zaten yüz yüze mecburen geldiğin durumlarda hiç bozuntuya vermeden gülümseevet seviyemi korumak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum zaten evlerine artık gitmicem mesaj falan atmicam önceden o atardı ben atardım görüstüğümüzde nasıl davranmalıyım
evet korumaya çalısıyorum artık. kimseye bahsedemediğimden hep ağladım kaç aydır. çok iyi geldinizÇekilmez böylesi de , evlendiğinizde sizin evinizden çıkmaz müstakbel kayınvalideniz. Mesafenizi koruyun artık.
evet haklısınız. tecrübe oldu gerçekten. peki ilerde düzelir miyiz? ilk zamanlarda yüzgöz değildik hep ağırdan alırdım kendimi o zamanlar çok kıymetli görürlerdi bu yüzden. tekrar düzelir mi bu durum? yine eskisi gibi kıymetli olur muyumbu noktada yapilacak cokta birsey yok.
siz gereksiz yere yuzgoz olmussunuz.
o yuzden sizin yapacaginiz tek sey sabir gostermek.
bu noktada sevgilinize de fazla yuklenmeyin sonradan ters tepecektir.
her daim mesafe iyidir. size tecrube olsun.
Arkadaslar yardım edin nolur. o kadar çıkmazdayım ki günlerdir düsünüp üzülüyorum kendi kendime. bir buçuk senedir çıktığımız erkek arkadasımın ailesiyle öncedendir tanısıyodum. ilk baslarda çok seviyolardı üstüme dusuyolardı benim. evlerine çağırıyolardı gidip yemek yiyoduk bazen hal hatır sormaya gidiyodum annesi ve babası gençler diye arkadas gibiydik cidden beni kendi kızları gibi görüyolardı sonra bütün ailesiyle tanıstım aynı zamanda aileler de tanıstı. annem çok gitme evlerine derdi ben dinlemezdim ama haklıymıs simdi keske annemi dinleseydim diyorum. annesi çok kıskanmaya basladı oğlunu. bu sene üniye gitti iki üç haftada bir görüsüyoruz zaten üç günlüğüne geliyo onda da bir gün görüsüyoruz kendi de diyo seni özlemesem gelir miyim senin için geliyorum diye. ama annesi hep söyleniyo evde dur diye sürekli kavga ediyolar evde. artık bize komsu geldiler evlerimiz yakın oldu annesi demis ki kızı çok getirme eve senin de kız kardesin sizi örnek alır ilerde oğlan getirir demis. geçenlerde benim yanımda hastaneye geldi sevgilim, annesi kızmıs ona Nisan yok bisey yok o kendi gidemiyo mu sen niye yanında gidiyosun diye. bir ara sevgilimi aradım ulasamadım üst üste çaldırdım bu ne böyle zırt bırt aranır mı diye bağırmıs. yani bitek bunlar değil artık görüsünce bile konusmuyo benimle ben de onunla konusmuyorum. sadece yüzümüze gülüyoruz hal hatır soruyoruz. bir daha evlerine de gitmek istemiyorum zaten. inanın çok kötü hissediyorum kendimi kötü kız mıyım acaba diye düşünmekten bir hal oldum. sevgilime ağlıyorum o da biliyorum kıskandığını annemin diyo o da üzülüyo sinirleniyo. nasıl davranmam ne yapmam gerek nolur bir yol gösterin. facebookta bile artık resimlerimizi paylasımlarımızı beğenmemeye inat etmis hiç beğenmiyo yorum yapmıyo. ağlıyorum sürekli çok doldum bisey yapın nolur..
evet haklısınız. tecrübe oldu gerçekten. peki ilerde düzelir miyiz? ilk zamanlarda yüzgöz değildik hep ağırdan alırdım kendimi o zamanlar çok kıymetli görürlerdi bu yüzden. tekrar düzelir mi bu durum? yine eskisi gibi kıymetli olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?