cok teşekkür ederim :))Bence gayet uygun bir tepki olmuş
evet haklısınız ama baska bir sekilde mi söylesem diye dusunmustum problem yok o zaman :)Ben de olsam kabul etmezdim. Ortada ciddi bir şey yokken hiç gerek yok böyle şeylere
yanlis anlasilmadigima sevindimBenim müstakbel gelinim olsaydınız artı puan olurdu kesinlikle tavrınız mesela
Bayılırım tok gözlü insanlara
1 bilezik alacaksam 2 alasım gelir
içim rahatladı sağolun :)Gayet yerinde olmuş.
icinden gelmis teklif etmis ayip mi ettim diye dusunmustum ama haklısınızAksi tuhaf olurdu bence.
Yok olmamistirmerhaba herkese dün bir şey yaşandı doğru mu yaptım diye size sormak istiyorum
erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. aileler bizi biliyor ama henüz tanışmadık.
erkek arkadaşımın annesi her ay olmasa da 2 ayda bir falan para biriktirir onunla çeyrek altın alır. dün benim için de alayım mı diye sormuş sevgilime, hatta çeyrek altınlı bilekliklerden ister mi demişben de reddettim. tamam ciddi düşünüyoruz ama daha ortada bir şey yok düşüncesi için teşekkür ederim gerek yok dedim erkek arkadaşıma. o da söylemiş işte gerek yok anne teşekkür ediyor diye. sizce ayıp olmuş mudur ?
Bence gayet yerinde olmuşmerhaba herkese dün bir şey yaşandı doğru mu yaptım diye size sormak istiyorum
erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. aileler bizi biliyor ama henüz tanışmadık.
erkek arkadaşımın annesi her ay olmasa da 2 ayda bir falan para biriktirir onunla çeyrek altın alır. dün benim için de alayım mı diye sormuş sevgilime, hatta çeyrek altınlı bilekliklerden ister mi demişben de reddettim. tamam ciddi düşünüyoruz ama daha ortada bir şey yok düşüncesi için teşekkür ederim gerek yok dedim erkek arkadaşıma. o da söylemiş işte gerek yok anne teşekkür ediyor diye. sizce ayıp olmuş mudur ?
evet çok mantıklıBence tepki gayet yerinde olmuş. Annesi sizi denemek için bile yapmış olabilir.
evet bizden daha heveslilerEvlenmenizi mi bekliyor artık ne
Çok yerinde davranmışsınız bu arada ben olsam ben de kabul etmezdim
alayım mı diye sorması da biraz şey yani haklısınız evet diyecek halimiz yokBenim oğlum olsaydı, böyle bir şey söylemiş olsaydım, "Annecim, gül yüzlüm, iklim değişikliği nedeniyle delirdin herhalde, bu ne böyle, ya içinden geldiyse al, annem çam sakızı çoban armağanı bir hediye olarak yolladı diye ileteyim, ya da sus allasen".. derdi. "Sor bakayım ona hediye alayım mı... diye haber mi yollanır", derdi.
Ziyadesiyle iyi yapmışsınız Robin hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?