sevgilimin annesi 🙈

insan istese de isterim demeye çekinir zaten normal olarak. asıl onun sorması garip olmuş. "düğünde altın takmayın anneciğim ihihi" deseniz tamam deyip takmıycak mı:KK70:
bana sorsa muhtemelen ona da gerek yok derim insanlardan bir sey istemek aşırı zordur benim için 😄

Gerek yok, kabul etmediğiniz iyi olmuş. Sizi denemek için bile söyletmiş olabilir, belli olmaz. :)

en iyisini yapmışsınız, olur deseniz daha tuhaf olurdu
eminim annesininde hoşuna gitmiştir bu durum :-)

Her teklife atlamamak lazim. Gayet doğru yapmişsiniz.
Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama kadin 2 ayda bir biriktirerek aliyorsa o ceyreği, kucuk bir hediye degil baya pahali bir hediye olmuş oluyor. Alinmiş olsa dahi ben geri cevrirdim oyle bir hediyeyi. 🙄

Sevgililikte ne sevgiliden ne annesinden pahali hiçbisey kabul etmedim. En iyisi boylesi, sonra ayrilirken bir ton iş...

Her teklife atlamamak lazim. Gayet doğru yapmişsiniz.
Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama kadin 2 ayda bir biriktirerek aliyorsa o ceyreği, kucuk bir hediye degil baya pahali bir hediye olmuş oluyor. Alinmiş olsa dahi ben geri cevrirdim oyle bir hediyeyi. 🙄

Sevgililikte ne sevgiliden ne annesinden pahali hiçbisey kabul etmedim. En iyisi boylesi, sonra ayrilirken bir ton iş...
haklısınız büyük bir hediye iyi ki geri cevirmisim :)
ileriyi de düşünmek lazim. su an ayrilmayiz gözüyle bakıyoruz tabii ki ama ileride ne olacağını bilemeyiz.

Tepkiniz çok yerinde. Söz nişan bile yokken neden değerli hediye kabul edesiniz, ne alaka. Lakin ben oğlumun sevdiği kıza altın almak istesem sormam, alırım. Kabul etmezse de anlarım. Biraz denenmişsiniz gibime geldi.

Tepkiniz çok yerinde. Söz nişan bile yokken neden değerli hediye kabul edesiniz, ne alaka. Lakin ben oğlumun sevdiği kıza altın almak istesem sormam, alırım. Kabul etmezse de anlarım. Biraz denenmişsiniz gibime geldi.
denememistir umarım böyle seylerden pek hoslanmam acikcasi ama sanırım istedigi tepkiyi vermisim burdaki cevaplardan öyle anladım

Back
X