- Konu Sahibi loveinnovember
-
Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Ben hep diyorum: kadinlara olan baskilar sirf bublara canak tutan baska kadinlar oldugu icin de bu kadar rahat devam ediyor. Tipki bu konuda gibi
Sen kapalımısin (bu ne demekse bunlar bile bana tuhaf geliyor neyse)Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Abartıyorsnz !!Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Evet sana neÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Aile boyu milleti eleştirmeyi seviyorlar belli kiHele hele ailenizi zerre ilgilendirmez.
Kadın iyimi nasıl ailesi nasıl saygilimi bunlar gelir insanın aklına başındaki örtü yada saçının açık olması kolunun açık olmasi değilİlk kez bir konuda KVyi mazlum gördüm
Paylaşmış işte. “O halde” fotoğraf paylaşmak istemiş ve paylaşmış. Engel olabildiniz mi? Hayır. Çatlasanız da patlasanız da paylaşmış. Negzel yapmış.Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?