- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.375
- 598
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ay ben bir de ayrıntıyı kaçırmışım
Konu sahibi açık
Ama ailesi kendisine laf etmek yerine kolları gözüken dünürlerine takılacak öyle mi?
Aklıma son derece kötü bir aile tablosu geldi.
Konu sahibi ailenizi nasıl lanse ettiğinizin farkındasınızdır umarım.
Hani bazı tipler vardır, kendi kızları 30. sevgiliyi değiştirir laf etmez ama elalemin kızı kot giysin hakkında dedikodu yayar hemen
Öyle bir yapı canlandı gözümde
Kendi çocuklarına yetmeyen güç elalemin annesine yetecek sanıyorlarsa...İnsanları eleştirmeden önce kendinize de bakmiyorsunuz. Aileniz nasıl muhafazakar siz açıkken onu anlamadım.Bence önce bu konuyu takılın. Annesi ister kapatır ister açar .Bu sizin ilgilendirmez.Sizede düşmez
Ne kadar garip değil mi kendi ailesi onun ailesi karışma hakkı görüyor.Biz deki bu bilincin değişmesi gerekiyor. Herkesin kendi hayatı.sinir oluyorumKendi çocuklarına yetmeyen güç elalemin annesine yetecek sanıyorlarsa...
Kendisi açık mi onu anlamadımKendisinin acik olmasi ayri ironi, ama biri "ay vay ailem ne der" modunda ise halen, bi zahmet evlenmek icin büyümeyi beklesin. Aynisi erkek icinde gecerli. Baskalarin hayatina saygi duyamayan baskalarinin hayatina girmesin.
Siz neden açıksınız? Savunduğunuz şeyle ne kadar tezatsınız. İnsan kapanınca mı müslüman olup bunun gerektirdiği şekilde yaşamak zorunda? Siz açık olduğunuz için size caiz ama o kapalı olduğu için yapamaz, bunu mu demek istiyorsunuz? Herkes dilediği gibi yaşamakta özgür. Fotoğraf da paylaşır, istediği gibi de gezer. Sizi il gi len dir mez!!!Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
E tamam da size ne?Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?