Sevgilimin annesi türbanlı mı değil mi anlayamıyorum

Benim bir arkadaşta öyle, tesettür ve türban farklı şeyler, o yüzden bence hiç bu konuya kafa yormayin, belli ki kadın gelenek diye örtünmüş..

Sana ne
Annesinin normalde türbanlı olup türbansız fotoğraf paylaşmaktan çekinmemesi ne seni ne de aileni ilgilendirmez. Bunu düşünmek bile hadsizliktir bana göre. Ailen bunu görecek üzerine bir de kafalarına takılacak. Ne hakla? Kafalarına ne takılabilir, kadının dip boyası gelmiştir ancak o yani......sevgilin ister türbana önem verir ister vermez. Yani her cümlenin karşılığı sana ne. Neyden nem kapıyorsun? Bana işgüzarlık ediyorsun, hadsizlik ediyorsun gibi geldi

Giyiminize bu denli karışıp size şeytan diyen biriyle olmak konusunda emin misiniz sahiden? Özür dilemeyin o emojiyle zaten amacı size kötü hissettirmekti.
Bu da sizin başka bir konudaki mesajınız. Burada eleştirdiğiniz şeyden farkı ne yaptığınızın? Buna benzer başka mesajlarınız da var ayrıca

ne demek aılem buna takılır ? ne hakla ne had ıle

aılem muhafazakar demıssınız bırde dini bütün insanlar kımseyı boyle yargılamaz sebebını de ıyı bılır

onlar sıze baksa kım bılır sızın ne hatalarınız kusurlarınız vardır ona bakarsak

gercekten katlanamıyorum bazı ınsanlara

Sadece size olan davranışı sizi ilgilendirir zannımca.
Genel durum olarak yaşayış/tarz sizin alanınıza girmiyorsa sorun edilecek bir durum yok aynı sekilde ailenizin de degerlendirmesi gerekmez bu durumu

Ya bir de şu var bu bahsettiğiniz durum sizin evliliğinizde neyi etkileyecek? Neyi etkileyebilir ki yok bu aileye girecem filan üstünüze pay çıkarmışsınız

aileniz elalemin türbanına bile laf edecek kadar mutaassıp ama kızlarının başının açık olması sevgilisinin olması normal

Evet sana ne ve hatta ailene de ne?

Yahu günahı da sevabı da kişiye..
Seni germesin.
Güzel kafanı eskitme.Eli düşüneceğini kendi ibadetine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…