- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Benim bir arkadaşta öyle, tesettür ve türban farklı şeyler, o yüzden bence hiç bu konuya kafa yormayin, belli ki kadın gelenek diye örtünmüş..Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Sana neÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Bu da sizin başka bir konudaki mesajınız. Burada eleştirdiğiniz şeyden farkı ne yaptığınızın? Buna benzer başka mesajlarınız da var ayrıcaGiyiminize bu denli karışıp size şeytan diyen biriyle olmak konusunda emin misiniz sahiden? Özür dilemeyin o emojiyle zaten amacı size kötü hissettirmekti.
Sadece size olan davranışı sizi ilgilendirir zannımca.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Evet sana ne ve hatta ailene de ne?Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Ay elti piştisi!Benim eşimin abisinin sevgilisi acbaa siz misiniz ?
Annesi rahatsız olmuyor demek ki, size ne?Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Yahu günahı da sevabı da kişiye..Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Çok şükür fikir birliği içindeyiz tüm yorumlarda.Bakıyorum gereken cevaplar fazlasıyla verilmiş
Bu da sizin başka bir konudaki mesajınız. Burada eleştirdiğiniz şeyden farkı ne yaptığınızın? Buna benzer başka mesajlarınız da var ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?