- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ben bu olaya nereden dahil oluyorum?prometheus sizi de ilgilendiriyor sanırım insanların türbanı. İnsanların hayatına burnunuzu sokmamayı acilen öğrenmelisiniz
Yahu paylasabilir.bu sizi alakadar etmez kadın bilmiyor olabilir . bu konuyu niye bu kadar dert ettinizFotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Ya tabi ki konu fiyasko zaten. Sadece konu sahibi adına yazmadım ben o yorumu. Yoksa haklısınız, bence de çok saçma. Madem o kadar dindar, kendisi türbana girsin önce.İyi de konu sahibinin ailesi de yanar dönerli
Başka bir kadının görünen koluna karışacak kadar muhafazakarlarsa kendi kızları neden açık?
Kendi kızlarının açık olması problem değilse kaç yaşındaki kadının kolunun gözükmesi niye problem?
Kafamda deli sorular
Bence konu sahibi kapanıp müstakbel kvsine örnek olabilir
Saçma düşünüyorsun, abartıyorsun, sana ne.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Ya olabilir tabi. Ama herkese göre değişir bu durum. Açıkçası benim tercih edebileceğim bir şey değil. Eşimin ailesinin de kendi ailem gibi olmasını isterim açıkçası. Mesela benim annem mini etekle gezen bir kadındır, kapalı bir dünürle pek iyi anlaşabileceklerini sanmıyorum. Sonra mesela çocuk yetiştirme tarzı da var. Sonuçta o kişi benim çocuğumun babaannesi olacak. Doğal olarak o torununa dini şeyler öğretmek isteyebilir, e ben de istemem. Böyle böyle sebepler var yani. Ama dediğim gibi herkesin kendi tercihi. Ben biraz fazla hassasım bu tür konularda. Siz bana bakmayın :)Ben müslümanım kocamın ailesi hristiyan olsa evet zor olabilir bir ihtimal
Ama ailelerin hiç uyumlu olmadığı evliliklerde pekala sorunsuz olabilir
Kimse kimsenin inancına inancının gereklerini yapıp yapmamasına göre değerlendirilemezki
Mesela ben tesettürlü değilim ama kayınvalidem tesettürlü, her konuda sorun yaşamış bir gelin kaynana olarak bir bu konuda problemimiz olmadı, olamazda
Kesinlikle!Sizi ilgilendirmez.
Eğer aileniz bu kadar muhazafakarsa dünür olacakları kişinin türbanın değil kendi kızlarının açıklığına karışsınlar mesela.
Bunu kötülük olsun diye söylemiyorum, insanlar önce kendi ailesine baksın. Ailenizin ne haddine?
ailenin hal ve tavırlarını türban ile anlamaya çalışman saçma. Valla ben 32 yaşındayım bildim bileli yengem açık mı kapalı mı ben de çözemedim ama aile düzeni çok iyidir iyi bir anne iyi bir büyükanne.. Başındaki örtü ile değil de farklı şekilerde tanımaya çalış derim.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Bir de geleneksel tarzda örtenler var. Yani dini hassasiyetlerden dolayı değil de gelenek için. Mesela bizim tanıdıklarımız var öyle. Köye falan gidince örterler başlarını ama öyle türban gibi falan değil. Bazen de tamamen açarlar. Öyle bir şey de olabilir. Yoksa türban takan birinin bir açıp bir kapatacağını pek sanmıyorum.ailenin hal ve tavırlarını türban ile anlamaya çalışman saçma. Valla ben 32 yaşındayım bildim bileli yengem açık mı kapalı mı ben de çözemedim ama aile düzeni çok iyidir iyi bir anne iyi bir büyükanne.. Başındaki örtü ile değil de farklı şekilerde tanımaya çalış derim.
Hiç derdin yok galiba..sen ve ailen kadının türbanından çok kişiliğiyle ilgilenin..gerisi onun konusu sizi bağlamazÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Kesinlikle katılıyorum genel manada türbanlı türbanlıdır açık açıktır böyle dediğin gibi geleneksel tarzda örtenler de olabiliyor sanırım yengem de öyle :)Bir de geleneksel tarzda örtenler var. Yani dini hassasiyetlerden dolayı değil de gelenek için. Mesela bizim tanıdıklarımız var öyle. Köye falan gidince örterler başlarını ama öyle türban gibi falan değil. Bazen de tamamen açarlar. Öyle bir şey de olabilir. Yoksa türban takan birinin bir açıp bir kapatacağını pek sanmıyorum.
ya öyle bile olsa onlara ne ki? ''kızımızı annesi türbanlı olan biriyle evlendiririz'' diye bir kriterleri varsa da, demezler mi adama dönüp ''hanım hanım senin kızın türbanlı değil daha,sana ne benimkinden?'' diye?Bizim yazlık kesim oturduğum yer
Kışın herkes kapanıyor türbanlı
Yazın bi bakıyorum hepsi bikini giymiş
Sizin kaynanada böyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?