Sevgilimin annesi türbanlı mı değil mi anlayamıyorum

Ailenin takıntısı olduğu icin boyle şeyler sende boyle takılıyosun bu normal ama annesini açıkken sanamı gonderdi yoksa sosyal medyayamı paylastı? Maalesef seni anliyorum annesi paylaşmasına bile bise demiyosa demekki sosyal medyaya paylaştigi kisiler yabancı degill oda olabilir takilmamak lazım çok buna

Evleneceğiniz erkegin annesinin örtüsüne aileniz nasıl karısabilir cok acayip değil mi? Bu tamamen kişisel birsey.
Siz kv nizin nasıl olmasını isterdiniz? Siz de zaten örtülü değilsiniz.
Erkek arkadas anne oğıl fotosu Sşze mi attı sosyal medyaya mı.
Benim çok kapalı tanıdığım var sosyal medyaya daha az kapalı hallerini koyuyorlar. Herkesin kapalılığı yasayı sekli aynı değil.

Direk sorsan aslında hersey çözülür.. bazıları o sekılde bulundugu ortama ayak uyduruyor. Örnegin oturdugu semtte örtünüyor, atıyorum tatile gittiginde örtünmüyor..
ailen annesinin örtüsüne mi takılacak? Sacma geldi bana.

Ya tabi ki konu fiyasko zaten. Sadece konu sahibi adına yazmadım ben o yorumu. Yoksa haklısınız, bence de çok saçma. Madem o kadar dindar, kendisi türbana girsin önce.

Saçma düşünüyorsun, abartıyorsun, sana ne.

Ya olabilir tabi. Ama herkese göre değişir bu durum. Açıkçası benim tercih edebileceğim bir şey değil. Eşimin ailesinin de kendi ailem gibi olmasını isterim açıkçası. Mesela benim annem mini etekle gezen bir kadındır, kapalı bir dünürle pek iyi anlaşabileceklerini sanmıyorum. Sonra mesela çocuk yetiştirme tarzı da var. Sonuçta o kişi benim çocuğumun babaannesi olacak. Doğal olarak o torununa dini şeyler öğretmek isteyebilir, e ben de istemem. Böyle böyle sebepler var yani. Ama dediğim gibi herkesin kendi tercihi. Ben biraz fazla hassasım bu tür konularda. Siz bana bakmayın :)

Evet saçma düşünüyorsun abartıyorsun bence bu seni ve aileni ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır

Kesinlikle!

Şey yok mu birde gelini tesettursuz diye caz yapan kayinvalideler????

Hanım hanım oğlun onu almış git elin kızına bilasmada başta oğluna bulaş ...

ailenin hal ve tavırlarını türban ile anlamaya çalışman saçma. Valla ben 32 yaşındayım bildim bileli yengem açık mı kapalı mı ben de çözemedim ama aile düzeni çok iyidir iyi bir anne iyi bir büyükanne.. Başındaki örtü ile değil de farklı şekilerde tanımaya çalış derim.

Bir de geleneksel tarzda örtenler var. Yani dini hassasiyetlerden dolayı değil de gelenek için. Mesela bizim tanıdıklarımız var öyle. Köye falan gidince örterler başlarını ama öyle türban gibi falan değil. Bazen de tamamen açarlar. Öyle bir şey de olabilir. Yoksa türban takan birinin bir açıp bir kapatacağını pek sanmıyorum.

Hiç derdin yok galiba..sen ve ailen kadının türbanından çok kişiliğiyle ilgilenin..gerisi onun konusu sizi bağlamaz

Kesinlikle katılıyorum genel manada türbanlı türbanlıdır açık açıktır böyle dediğin gibi geleneksel tarzda örtenler de olabiliyor sanırım yengem de öyle :)

Bizim yazlık kesim oturduğum yer
Kışın herkes kapanıyor türbanlı
Yazın bi bakıyorum hepsi bikini giymiş
Sizin kaynanada böyle olabilir
ya öyle bile olsa onlara ne ki? ''kızımızı annesi türbanlı olan biriyle evlendiririz'' diye bir kriterleri varsa da, demezler mi adama dönüp ''hanım hanım senin kızın türbanlı değil daha,sana ne benimkinden?'' diye?

tepkim size değil yanlış anlamayın,yorumunuz üzerinden konu sahibine cevap vermek istedim.

Elbette size ne cok dert etmeyin
Ayrica şu da var, adam annesiyle foto cekerken nisanlisina atmış yani bir kadina eee haliyle annesi de siz namahrem olmadiginiz icin basini kapatmamis olabilir.
Benim komsu ablam da evlenince esinin ailesi sebebiyle basini ortmus ama bu civarda acik gezer sirf mecburiyetten ya da bu saatten sonra basini açmaya çekindiğinden disarida ve sosyal medyada kapali ama öyle dindar falan değildir kocasi daha dindar ama abi hic karışmaz
Yani bazısı da biraz aliskanliktan da devam ettiriyor olabilir. Ben cok takmazdim herkesin kendi özeli neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…