- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
kadınlara mı geliyormuş bu ağırlık sadece.
memlekette ağırlık bile cinsiyetçi iyi mi.
Ayrıldım konu sahibi… Aynı durumu yaşadım ayrıldım 2 senelikti bitti. siz mekke’siniz biz paris’iz bizden olmaz dedim bitirdim. zaten politik görüşlerimiz de çok zıttı iyi oldu. yeterince net mi? hiç kimseyi kendimden özbenliğimden, karakterimden çok sevemem. onun istediklerini yapacak olsaydım kendimi aşağılamış olurdum.Ne kadar kolay söylüyorsunuz uzak dur diye. Aynı durumu yaşasaydınız sizde uzak mı dururdunuz hemen
Evlenince görürsün sevgiyi.Çaresizlik değil sevgi
Meali: Artık iş ciddiye biniyor, gezer tozar sevişirken iyiydi hoştu, ama şimdi seni bu halde aileme takdim edemem, dost akraba içine çıkaramam, adım g.v.ta çıkar, arkamdan teneke çalarlar, ailem düğünde yardım etmez.Ben sana hic karismadim simdiye kadar, istedigini giydin demis. Ne buyuk lutuf bunlar hep erkeklikten. Malum karismak en dogal hakki ya. Bence evlensinler baskalarinin basi yanmasin. Bu zihniyeti kim 3 sene ceker.
Siz ne yaşadınız acaba çok komik gerçekten ailesi niye düğünde yardım etsin çalışan kazanan insan hem bende çalışıyorumMeali: Artık iş ciddiye biniyor, gezer tozar sevişirken iyiydi hoştu, ama şimdi seni bu halde aileme takdim edemem, dost akraba içine çıkaramam, adım g.v.ta çıkar, arkamdan teneke çalarlar, ailem düğünde yardım etmez.
Siz çocukken ne yaşadınız nasıl baskılarda kısıtlamalarda kaldınız yokluktan mı çıktınız da bu kadar açma heveslisisiniz hayır herkesin kendi tercihi ama sizin bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi öve öve anlatmanız da çok ilginçAz kaldı totomu açicam
Seviştiğimizi nereden çıkardınız nasıl insanlar var bu forumda aman yarabbiMeali: Artık iş ciddiye biniyor, gezer tozar sevişirken iyiydi hoştu, ama şimdi seni bu halde aileme takdim edemem, dost akraba içine çıkaramam, adım g.v.ta çıkar, arkamdan teneke çalarlar, ailem düğünde yardım etmez.
Evet çocukken çarşaf giyiyordum ondan bu açma hevesim nerden bildin tatlı kıssSiz çocukken ne yaşadınız nasıl baskılarda kısıtlamalarda kaldınız yokluktan mı çıktınız da bu kadar açma heveslisisiniz hayır herkesin kendi tercihi ama sizin bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi öve öve anlatmanız da çok ilginç
Ayy bu fotumda insanlar sevişiyor sen bilmiyor muydum sevismeyeni almiyorum sen elendinSeviştiğimizi nereden çıkardınız nasıl insanlar var bu forumda aman yarabbi
Siz çocukken ne yaşadınız nasıl baskılarda kısıtlamalarda kaldınız yokluktan mı çıktınız da bu kadar açma heveslisisiniz hayır herkesin kendi tercihi ama sizin bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi öve öve anlatmanız da çok ilginç
hiç kimseyi kendimden özbenliğimden, karakterimden çok sevemem. onun istediklerini yapacak olsaydım kendimi aşağılamış olurdum.
Konu sahibi diğer arkadaşları bilmem de ben 5 yaşında da bikini giyiyordum allah kısmet eder 80-90 yaşımı görürsem ve inş vücudum elverirse de bikini giyeceğim. dolayısıyla kısıtlama yok. biz ana babadan böyle gördük.Siz çocukken ne yaşadınız nasıl baskılarda kısıtlamalarda kaldınız yokluktan mı çıktınız da bu kadar açma heveslisisiniz hayır herkesin kendi tercihi ama sizin bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi öve öve anlatmanız da çok ilginç
Yanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici benceKonu sahibi diğer arkadaşları bilmem de ben 5 yaşında da bikini giyiyordum allah kısmet eder 80-90 yaşımı görürsem ve inş vücudum elverirse de bikini giyeceğim. dolayısıyla kısıtlama yok. biz ana babadan böyle gördük.
ha siz kapalısınızdır saygı duyarım. o sizin inancınız, kültürünüz. istediğiniz gibi yaşayın derim. ama mayolu fotonuzu instagrama atıp siz nasıl açma meraklısısınız diye insanlara atarlanamazsın. teşhirse seninki de teşhir.
sen bizim çocukluğumuza ineceğine kendi geleceğini düşün; istemediğin halde kapanacak olan sensin.
Sevgilinizin fikrini aldınız mı? Belki o istiyor?Siz ne yaşadınız acaba çok komik gerçekten ailesi niye düğünde yardım etsin çalışan kazanan insan hem bende çalışıyorum
Bu mu şimdi dert?Seviştiğimizi nereden çıkardınız nasıl insanlar var bu forumda aman yarabbi
Sizin cesaret edemediklerinizi yapıyor. Sizin açtığınız konu belli, ne diye durduk yere donanımlarından bahsetsin, sonradan görmüş gibi?Yanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici bence
Size dert oldu ya atıp tutmak ne kolay. Ben evet aldım düğünümüzü kendimiz yapacağız diye konuştuk zaten nikah yapacağız ikimizde düğün sevmiyoruz eşyaları ortak alacağız ikimizde çalışıyoruzSevgilinizin fikrini aldınız mı? Belki o istiyor?
Bu mu şimdi dert?
Cesaret edemediğim neymiş o kadar açmak zaten cesaret etmek istediğim birşey değil veya büyüklere saygısızlık yapmak. Ben kimseyi kırmadan orta yol bulmaya çalışıyorum kendimden fedakarlık yapacağımı kim söylediSizin cesaret edemediklerinizi yapıyor. Sizin açtığınız konu belli, ne diye durduk yere donanımlarından bahsetsin, sonradan görmüş gibi?
O daha kötü ya, paranızla rezil edecek bu adam sizi. Hem kuruş katkı yok hem de gelinlik bekleyecekler, her şeyinize burnunu sokacak kaynana. Şimdiden başlamış zaten.Size dert oldu ya atıp tutmak ne kolay. Ben evet aldım düğünümüzü kendimiz yapacağız diye konuştuk zaten nikah yapacağız ikimizde düğün sevmiyoruz eşyaları ortak alacağız ikimizde çalışıyoruz
Evlenince erkek arkadaşında açık giyinme demeye başlar sakın köprüyü geçene kadar diye düşünme o yüzdenSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?