Sevgilimin annesi

kadınlara mı geliyormuş bu ağırlık sadece.
memlekette ağırlık bile cinsiyetçi iyi mi.

Ben sana hic karismadim simdiye kadar, istedigini giydin demis. Ne buyuk lutuf bunlar hep erkeklikten. Malum karismak en dogal hakki ya. Bence evlensinler baskalarinin basi yanmasin. Bu zihniyeti kim 3 sene ceker.

Ne kadar kolay söylüyorsunuz uzak dur diye. Aynı durumu yaşasaydınız sizde uzak mı dururdunuz hemen
Ayrıldım konu sahibi… Aynı durumu yaşadım ayrıldım 2 senelikti bitti. siz mekke’siniz biz paris’iz bizden olmaz dedim bitirdim. zaten politik görüşlerimiz de çok zıttı iyi oldu. yeterince net mi? hiç kimseyi kendimden özbenliğimden, karakterimden çok sevemem. onun istediklerini yapacak olsaydım kendimi aşağılamış olurdum.

Ben sana hic karismadim simdiye kadar, istedigini giydin demis. Ne buyuk lutuf bunlar hep erkeklikten. Malum karismak en dogal hakki ya. Bence evlensinler baskalarinin basi yanmasin. Bu zihniyeti kim 3 sene ceker.
Meali: Artık iş ciddiye biniyor, gezer tozar sevişirken iyiydi hoştu, ama şimdi seni bu halde aileme takdim edemem, dost akraba içine çıkaramam, adım g.v.ta çıkar, arkamdan teneke çalarlar, ailem düğünde yardım etmez.

Siz ne yaşadınız acaba çok komik gerçekten ailesi niye düğünde yardım etsin çalışan kazanan insan hem bende çalışıyorum

Az kaldı totomu açicam
Siz çocukken ne yaşadınız nasıl baskılarda kısıtlamalarda kaldınız yokluktan mı çıktınız da bu kadar açma heveslisisiniz hayır herkesin kendi tercihi ama sizin bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi öve öve anlatmanız da çok ilginç

Seviştiğimizi nereden çıkardınız nasıl insanlar var bu forumda aman yarabbi

Evet çocukken çarşaf giyiyordum ondan bu açma hevesim nerden bildin tatlı kıss ayrıca totomu açarım açmam sana ne sen git kv denin dediği sekilde giyin ağlama burda hadi bakim çocuğum
Çocukken baskı yaşamışım mış sen ne yaşadında boyunduruk altına girme hevesin var bu kadar

Ben de senin icin tam olarak bunu dusunuyorum sen cocukken ne yasadin ki evlilige kopruyu gecene kadar bakiyorsun. Nasil bir kopru hayali ile bu gune geldin?

Konu sahibi diğer arkadaşları bilmem de ben 5 yaşında da bikini giyiyordum allah kısmet eder 80-90 yaşımı görürsem ve inş vücudum elverirse de bikini giyeceğim. dolayısıyla kısıtlama yok. biz ana babadan böyle gördük.

ha siz kapalısınızdır saygı duyarım. o sizin inancınız, kültürünüz. istediğiniz gibi yaşayın derim. ama mayolu fotonuzu instagrama atıp siz nasıl açma meraklısısınız diye insanlara atarlanamazsın. teşhirse seninki de teşhir.

sen bizim çocukluğumuza ineceğine kendi geleceğini düşün; istemediğin halde kapanacak olan sensin.

Yanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici bence

Sizin cesaret edemediklerinizi yapıyor. Sizin açtığınız konu belli, ne diye durduk yere donanımlarından bahsetsin, sonradan görmüş gibi?

Sizin cesaret edemediklerinizi yapıyor. Sizin açtığınız konu belli, ne diye durduk yere donanımlarından bahsetsin, sonradan görmüş gibi?
Cesaret edemediğim neymiş o kadar açmak zaten cesaret etmek istediğim birşey değil veya büyüklere saygısızlık yapmak. Ben kimseyi kırmadan orta yol bulmaya çalışıyorum kendimden fedakarlık yapacağımı kim söyledi

O daha kötü ya, paranızla rezil edecek bu adam sizi. Hem kuruş katkı yok hem de gelinlik bekleyecekler, her şeyinize burnunu sokacak kaynana. Şimdiden başlamış zaten.

Evlenince erkek arkadaşında açık giyinme demeye başlar sakın köprüyü geçene kadar diye düşünme o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…