- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
O orta yol bulunmayacak, olsa da kimseleri kırmadan olmayacak. Cici gelin olmak kolay değil öyle, ya yutacaksın ya yutacaksın. Başka türlüsü yok. Karşınızdakiler sınır biliyor gibi durmuyor.Cesaret edemediğim neymiş o kadar açmak zaten cesaret etmek istediğim birşey değil veya büyüklere saygısızlık yapmak. Ben kimseyi kırmadan orta yol bulmaya çalışıyorum kendimden fedakarlık yapacağımı kim söyledi
Sadece kıyafete laf etmesinden herşeyime karışacaklaeııı nereden çıkardınızO daha kötü ya, paranızla rezil edecek bu adam sizi. Hem kuruş katkı yok hem de gelinlik bekleyecekler, her şeyinize burnunu sokacak kaynana. Şimdiden başlamış zaten.
Ben kocamla iliskimi yazarsam sen oturur ağlarsın sevgilini okuduktan sonraYanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici bence
Siz şimdi sanıyorsunuz ki içinde olduğum durum özel, ama değil. Sevgiliniz ve ailesi gibileri sokaktan çıkınca bedava fırlatıyorlar insanın üstüne. Güzel seven yürüyüşünden bellidir.Sadece kıyafete laf etmesinden herşeyime karışacaklaeııı nereden çıkardınız
Ya katip bırak şunu Allah aşkına hakkını savunmayı insanlara saygısızlık olarak gören birime birşey anlatamazsın ben kimseyle kavga da etmedim küsmedim de ama herkes bana karşı sınırını çok iyi bilirO orta yol bulunmayacak, olsa da kimseleri kırmadan olmayacak. Cici gelin olmak kolay değil öyle, ya yutacaksın ya yutacaksın. Başka türlüsü yok. Karşınızdakiler sınır biliyor gibi durmuyor.
Vay be sen neymişsin helalYa katip bırak şunu Allah aşkına hakkını savunmayı insanlara saygısızlık olarak gören birime birşey anlatamazsın ben kimseyle kavga da etmedim küsmedim de ama herkes bana karşı sınırını çok iyi bilir
Ne sandın yavrum 10 yıllık evliyim 17 senedirde birlikteyim eşimle emin ol senden çok daha tecrübeliyiz şurda konuları bi oku bakalım başına neler gelebilcek görVay be sen neymişsin helal
Erkek arkadaşınız annesi hadisiz ama erkek arkadaşınızda normal gelmedi bana. Bunları sana anlatamaması gerekirdi annesini yönetecek olan kendisi. Demekki sizden taviz bekliyor karar sizin sizi böyle sevdi böyle kabul etti sonuçta sizin aileniz bostan korkuluğumu onların ne haddine ?Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Canım şöyle sıralayabiliriz kıyafet genelde başlangıçtır hiç şaşmazSadece kıyafete laf etmesinden herşeyime karışacaklaeııı nereden çıkardınız
Kendinden ödün verme başkaları seni sevsin diye giyinis tarzını değiştirme ileride çok sorun olacaksa bu olayları bir gözden geçir en önemlisi sevgilin bu konuda ne düşünüyor annesinden laf duyup duyup sana gelip çatmasın sonra ayrıca seni böyle görüp beğendi namusu kıyafette aramasinlarSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
kuzum be kac yasındasın? yasın küçük gibi. ben de senin yaşlarındayken erkekler için fedakarlık yapmanın, onların istediği gibi olmanın sonucunda onların beni mutlu edeceğini, mutlu bir ilişkimiz olacağını sanırdım. ama hayır sen taviz verdikçe daha fazlasını isteyecekler. hem ailesi hem kendisi. bugün mayo giymeyecegim derseniz yarın denize de girmeyeceksin der.böyle böyle devam eder bi bakmıssınız boğuluyorsunuz.Sadece kıyafete laf etmesinden herşeyime karışacaklaeııı nereden çıkardınız
Bi de üstüne gözü dışarı kayacak, sende görüp beğendiği şeyleri kıskançlık uğruna ailesi uğruna elalem uğruna senden söküp alınca bi caziben kalmayacak çünkü. Eski sen gibi birilerine kayacak gözler. Dönüştürdüklerini önce kendileri beğenmiyorlar. Defalarca yaşandı.kuzum be kac yasındasın? yasın küçük gibi. ben de senin yaşlarındayken erkekler için fedakarlık yapmanın, onların istediği gibi olmanın sonucunda onların beni mutlu edeceğini, mutlu bir ilişkimiz olacağını sanırdım. ama hayır sen taviz verdikçe daha fazlasını isteyecekler. hem ailesi hem kendisi. bugün mayo giymeyecegim derseniz yarın denize de girmeyeceksin der.böyle böyle devam eder bi bakmıssınız boğuluyorsunuz.
kesinlikle böyle oluyor…Bi de üstüne gözü dışarı kayacak, sende görüp beğendiği şeyleri kıskançlık uğruna ailesi uğruna elalem uğruna senden söküp alınca bi caziben kalmayacak çünkü. Eski sen gibi birilerine kayacak gözler. Dönüştürdüklerini önce kendileri beğenmiyorlar. Defalarca yaşandı.
kuzum be kac yasındasın? yasın küçük gibi. ben de senin yaşlarındayken erkekler için fedakarlık yapmanın, onların istediği gibi olmanın sonucunda onların beni mutlu edeceğini, mutlu bir ilişkimiz olacağını sanırdım. ama hayır sen taviz verdikçe daha fazlasını isteyecekler. hem ailesi hem kendisi. bugün mayo giymeyecegim derseniz yarın denize de girmeyeceksin der.böyle böyle devam eder bi bakmıssınız boğuluyorsunuz.
erkek arkadaşı tarafından manipüle edilmiş. halbuki öyle biri de değilmiş. instaya mayo ile foto koyabildiğine göre. 27 yaşındaki genç bir kadının böyle saçma sapan davranıp başını yakacak olması beni çok üzüyor. 1-2 sene sonra buraya kucağında çocukla konu açıyorlar; boşanmak istiyorum diye…Dogru ise 27 yasinda. Dunyaya yeni gozlerini acmis gibi dimi. Bosuna nefes tuketiyorsunuz konuda cok ayrinti vermis erkek arkadasindan zihin olarak farkli degil.
Aile size uygun değilse sevgilin de değilSelam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?