Sevgilimin annesi

Bu tarz konularda bir insanin durusu varsa kimse kimseyi manipule edemez diye dusunuyorum. Ayni kafa yapisinda olmayan kimse anlasamaz. Mesele kiyafet degil kafa yapisi. Aslinda cok da uyumlular bence. Bir insanin hayat gorusunu, aile yapisini anlamak icin 3 sene gecirmeye gerek yok. Konustuklari konular sadece askim, sevgilim degilse cok rahat anlardi simdiye kadar. 18 yasinda olsa tamam derim ama yasi kucuk degil. Bosanma konusu acmaz cocugum icin katlaniyorum der.

Ne munasebet sizi oldugunuz gibi kabul edemiyorsa degistirmeyi dusunuyorsa sevgiliniz ayrilin gitsin annesine diyememismi koskoca kiz nasil giyinecegini bilir diye sizde taviz vermeyin annesi gadsiz sevgilinde arkanda duracak bir tip degil uyaririrm cekinduzen verir diyecegine kapali giyinen biriyle birlikte olsaymis madem

Ben olacakları soyleyim.Nisanlanacaksiniz ve her giydiginize karisacaklar.Sevgilinizi bunaltacaklar.Sevgiliniz değişecek.İyi düşünün.Basta konuş beni bu şekilde kabul.edecekseniz evleneceğim de.

Böyle gelin olacak şahıs derken ne var li bunda tatilde mayınla koyduğun fotoda

Adam kendini açıkça belli etmiş, saklamamış, gizlememiş. Sorun adamda değil ki. Konu sahibi çevresindeki tanıdıkların evlendikten sonraki, sevgilisinin istediği tarzda giyinmelerini, OTURAKLI olmalarını HİS ile açıklıyor. Sorun tam olarak burada bence. Yanlış değilse 27 yaşında konu sahibi, bu durumun eş ailesi yüzünden ya da bizzat eş yüzünden olduğunu görmüyor, göremiyor.

evlenince neyin ağırlığı geliyor orasını tam anlamadım, 4 yıldır evliyim daha bir ağırlık gelmedi de, bende mi bir yanlışlık var bir sevgilinize soruverin müsaitse..

İtiraf et Bibibella ; eşinden ayrı oturmak istememenin yanı sıra; ailenin kadınlarının sohbetini de birazcık tatsız buluyor olabilir misin ?

İlerde de sorun cıkıcak gibi

Müstakbel kayınvalidenizin, instagram hesabınızda gördüğü mayolu fotoğraflar size ait değil mi ?

Kendinizle çelişiyorsunuz. Bibibella 'nın sosyal medyasında; mayolu fotoğrafı var mı, yok mu bilmiyorsunuz. Onun mayolu fotoğrafı yoksa; bu durumda Bibibella 'ya söylediğiniz sözleri, ayna karşısına geçip kendinize söylemeniz gerekmez mi ?

Sorun, kimin sosyal medyada ne paylaştığı değil; belirteyim.Sorun: konunuza yorum yapan, yaşayabileceklerinize yönelik sizi uyaran; kendi deneyimlerini paylaşan, hiç tanımadığınız bir kadına Bibibella 'ya verdiğiniz yanıtların yakışıksız olması.

Son düzenleme:
Tabi tabi evet evlenince kesin uyarır o kayınvalide de süt dökmüş kedi olur... Bacım bu fragman , Bayramın gelişi arifeden belli olur. Senin hiç bir toparlamaya ihtiyacın yok bırak dağınık kalsın

Çaresizlik değil sevgi
Niye o sevgi sevgilinizde yok? Ben onu böyle beğendim böyle kabul ettim nasıl isterse öyle giyinir demesi gerekmiyor mu? Klasik "tavşana kaç tazıya tut" omurgasız erkek davranışı. Babanız size bunları söylese kabul eder misiniz, yoksa kaç yaşıma geldim nerede ne giyeceğimi biliyorum diye çemkirir miydiniz? Sizin aileniz sevgilinizle ilgili böyle yorumlar yapabilir mi, tipine giyimine kuşamına laf söyleyebilir mi, evlenince düzeltsin biz böyle kabul etmeyiz diyebilirler mi?

Ben sevgilinizi biraz da olsa takdir ettim. Şimdiden söylüyor "annem ne derse o olacak ne isterse onu yapacaksın" diyor. Siz de burada millete atarlanın. Hadi kadının istediği gibi giyindiniz ya gerisi gelirse? İşten çıksın bizde kadın çalışmaz evinde çocuğuna bakar, evli kadın soyadımızı taşıyor ailesine gitmesin... devamı gelirse ne yapacaksınız?

Adamlara kızmamak lazım, hem kendilerine hem de analarına gönüllü köle buluyorlar niye bıraksınlar. Kadının canı ne isterse o oluverirsiniz.

Siz neden bibibellayı savunuyorsunuz ki evet mayolu fotoğrafım var onun vardır yoktur bilemem ben üslubundan hoşlanmadım 42 yaşına gelmiş totomu alıcam vs demesi buradaki profilinde var ama mayolu fotosu üye olmayanda girip bakılabiliyor anladığım kadarıyla herkese açık instagramda benim sadece arkadaş ve ailem var tanımadığım etmediğim insanlar yok

Üye olmayan girip bakabiliyor mu profilime
Ha desene karın arın gidip profilimi hatim etmenden kaynaklı ulan 42 yaşında kadına bak bana bak diye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…