- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
işte anahtar cümle boldladığım yer
ben nasıl annemle mesafe koyduysam eşim de koyacak
artık bizim ailemiz eş ve çocuklarımız
bu benim dünya görüşüm
ne kendi anne babamı ne eşimin anne babasını hayatımıza müdahil etmem
misafir etmek ayrı müdahil etmek ayrı
doğrusu ile yanlışı ile bu bizim hayatımız
Zaten dikkatli okursaniz sonunda esiniz onemli dedim.ama bence olay bu konularda kayınbaba değil eş
yani babası istedi evlendik babası oğlundan beni kıskandı vs vs bana kusura bakmayın ama çok sığ geliyor
yani babanın yeri ayrı eşin yeri ayrı
bunu ayırt edemeyen adamdan zaten koca olmaz ki
kayınvalidem büyük gelini istemiyor, görümcemin kocasını da istemiyor, beni de istemiyordur ama bana benim dedikodumu yapmadığı için bunu ben bilmiyorum
onun kendi kalıpları var, memleket algısı var, hatta mezhepsel farklı bakış açısı var vs vs
ama ne gelinler ne damat bu kriterlere uymuyor
eee onlar böyle gelinler damatlar hayal etmediler diye biz evlenmeyelim mi
evet aileler önemli ama daha önemlisi eş
eş durması gerektiği yeri, ana babasını durdurması gerektiği yeri bilirse bir şey olmaz
Eğer böyle düşünüyorsanız bunları şimdiden nişanınızla konuşun. Çünkü ailesiyle arası ne kadar kötü olursa olsun evlendikten sonra çok kıymetli oluyorlar. Bunun örneklerini çok görüyoruz. Adam senede 1 ailesini görüyor evlendikten sonra ailem de ailem diyor. Karşı tarafta ogluşunu özlüyor. Gelip aylarca evinde kalıyorlar.Gelemez...! Oğluyla dışarıda buluşsun
Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladıben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
Ben bitirmezdim bitirmedim de esimde bitirmedi benimde istemem de babamin ruhu bizimle degildi. Evet aileler bu piyasada cok önemli ama kendimizi onlara gore evriltemeyiz. O dedigini yaptirtmaya calisiyor su an siz eger dogru insan oldugunu biliyorsaniz yolunuzdan vazgecmeyin. Bu durumu sadece siz yasamiyorsunuz bir tanidigimizin babasi da gitmedi istemeye simdi 10 aylik gibi bebekleri var 5 yildirda evliler. Herkes kendine yakisani yapar bu hayatta.Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladıben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
Babasıyla görüşmüyor deseniz ailenize. Dayısı amcası gelsin ya da bir aile büyüğü.Aileler neden bu kadar bencil ve sevgisiz acaba? Akşam o kadar cok üzüldüm ki benden çok ona üzüldüm. Bana iki yerde lazimlardi dedi bir düğün bir isteme. Onun dışında 3 yıldır doğru düzgün görüşmüyorlar bile... sevgisiz sevgisini göstermeyen bir baba... bunun icjn içine kapanmış insanlara kendini açmayan bir evlat.. çocuklarınızı ne zaman malınız gibi görmekten vazgeçeceksiniz acaba?
Çok okuduk bu tarz konuları,evlilik oldumu maalesef çok erkek karşı koyamıyor bu yasaklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?