Ya ben çok iyi niyetliyim ya da siz çok şey gördünüzBabasına ne münasebet diyip restini cekememis. Ben seni paşalar gibi istemeye gelicem kimse buna karışamaz dememis. Cok iyi bildiğim hikaye bu. Beni bırakma diyip hep bebekler gibi agliycak hatta sen onların arasına girmemek için ayrılık bile teklif ediceksin kabul etmiycek. Sonra bir bakmissin ben ailemsiz yapamam sevgi pitircigiyim diyip seni bırakmış. Yaşandı bunlar hey yavrum hey
Çok üzgünüm ama bu işin sonunda mutsuz olan sen olursun
İleride eş ailesinin diğer üyeleri ile anlaşamazsan biz zaten seni istememiştik diyecekler ve daha da kötüsü sana karşı hep diğer kızı öne sürecekler, hep kıyaslanacaksın. Bu sorun olmasaydı bile ki kaynananla sorun yaşama ihtimalin %75.
Ve maalesef erkeklere nikahtan sonra gelen bir güncellemeyle hepsi birden ailesi olduğunu ve o ailesini çok sevdiğini hatırlıyor. Aileye bir özlem bir düşkünlük başlıyor.
Hep diyorum eş ailelerindeki sorun bize asla yansımıyor diyen tek bir kişi bile yoktur
Bu işin sonu bana pek mutlu gelmedi dediğim gibi.
17 saatlik yolu oğluna saygı duymayan dahası benimle tanışma zahmetinde bile bulunmayan bir adam için mi gidecegim. Hem ne münasebet tamam seviyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok bence sevgilim yapmalı..Neden siz tanışmaya gitmiyorsunuz önce sonuçta karşınızdakine karşı yapılmış bir inat bir adım atıp ailenin yaklaşımına göre davranabilirsiniz aile olmak kolay iş değil bazı fedakarlıklar gerektiriyor.
Aman haklısınız zaten ben böyle düşğnerek hiç bir şey kazanmadım daha çok kaybettim17 saatlik yolu oğluna saygı duymayan dahası benimle tanışma zahmetinde bile bulunmayan bir adam için mi gidecegim. Hem ne münasebet tamam seviyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok bence sevgilim yapmalı..
Konustun mu sevgilinle yeniden?17 saatlik yolu oğluna saygı duymayan dahası benimle tanışma zahmetinde bile bulunmayan bir adam için mi gidecegim. Hem ne münasebet tamam seviyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok bence sevgilim yapmalı..
Uzak akrabaymis. Artık düşünmek dahi istemiyorum soğudum desem yeridir.Ne saçma sapan şeyler ya babası mı girecekmiş yatağa? Çok beğendiyse o alsın. Diğer kız kim neci? Yakınlarından biriyse evlenseniz bile rahat edemezsiniz kıyaslamaların sonu gelmez. Sevgiliniz direkt rest çekip güçlü durmazsa ayrılın bence.
Konuştuk artık daha rahat olduğunu söyledi. Benden yana içi rahatmış sözde annesi gelecek bakalim bende merakla bekliyirum.Konustun mu sevgilinle yeniden?
Falcıya bosuna verdın para.Dün işin içinden cikamadigim için bir ablanın önerisiyle fal baktirdim. Çok saçma diyebilirsiniz ama bazen insan rahatlamak istiyor. Falcı kadın bakar bakmaz söyleceğim ama üzülme dedi. Bende herşeyi söyleyin dedim. Bu çocuktan ayrıl sana hayır gelmez cesareti yok hala gelgitleri var ve sana yalan söylüyor dedi. Evlerseniz bile bu iş olmaz dedi. Senin yıldızın çok parlak ve bu çocuk içindeki çocuğu öldürüyor dedi. Ayrıca birebir sevgilimi tarif etti. Içinde 50 yaşında bir adam var yalniz yaşamayı seviyor falan aynen öyledir. Ben kıpır kipirken o miskindir. Kadının söyledikleri iyice kafamı karıştırdı. Acaba gerçkten dediği doğru mu ondan bana koca olmazmi
Ya falcıya gidecektim ya psikologaFalcıya bosuna verdın para.
Cogumuz da aynı seyi soylemıstık zaten sana.
Herseye hazırlıklı ol sadece.
Dün işin içinden cikamadigim için bir ablanın önerisiyle fal baktirdim. Çok saçma diyebilirsiniz ama bazen insan rahatlamak istiyor. Falcı kadın bakar bakmaz söyleceğim ama üzülme dedi. Bende herşeyi söyleyin dedim. Bu çocuktan ayrıl sana hayır gelmez cesareti yok hala gelgitleri var ve sana yalan söylüyor dedi. Evlerseniz bile bu iş olmaz dedi. Senin yıldızın çok parlak ve bu çocuk içindeki çocuğu öldürüyor dedi. Ayrıca birebir sevgilimi tarif etti. Içinde 50 yaşında bir adam var yalniz yaşamayı seviyor falan aynen öyledir. Ben kıpır kipirken o miskindir. Kadının söyledikleri iyice kafamı karıştırdı. Acaba gerçkten dediği doğru mu ondan bana koca olmazmi
keske psıkologa gıtseymıssınızYa falcıya gidecektim ya psikologarahatlamaya ihtiyacım vardi. Siz konuyu bilerek yorum yaptınız ama o kadın hiç birşey bilmiyordu ve kafama dank etti.
Gelmemis bir kere ama bu isler evlenince cok degisiyor hic gelmeyen geliverir oluyor.Olmaz ins.doğru düzgün paylaşımları yok zaten senede 1 kere yüz yüze görüşüyorlar.. 3 senedir oğlunun yanina bir kere bile gelmemiş
Biraz öyle oldu galiba..keske psıkologa gıtseymıssınız
burdakı arkadaslar falcının soyledıklerını soyledıler falcı soyleyınce neden emın oldunuz :) bu sey gıbı hanı bazı aıle babaları vardır aılesı ne soylese ınanmaz ama dısardan bırı soyledıgınde kabul eder ınanır aynen bunu yapmıssınız burdakı arkadaslara
bu ısın sonu mutluluk degıl haberınız olsun
adam ergen gıbı sorumluluk alabılecek bırı degıl ayakları ustunde saglam duran babasına karsı aıle kurmak konusunda guclu duran bırı degıl yanı hala aıle hımayesınde. bu adamla evlenen kadın bunu bılmelı ve razı gelmelı cunku yapıları bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?