3 yıldır bir ilişkim var ve sevgilimin sevdiği kız varmış benden önce ama vefat etmiş(allah rahmet eylesin) bunu en baştan biliyordum söylemişti ve cüzdanında o kızın resmini taşıyordu ve hâlânda taşıyor saygı duydum bişey demedim.bundan 15 gün önce gece o uyurken nedense telefonuna bakmak istedim ama bugüne kadar hiç kurcalamadım.bi ara telefonunu açarken görmüştüm kodunu 1988 di ama o zaman bi anlam veremedim neden 1988 diye çünkü ne bana ne kendisine ait bi doğum senesi değildi.neyse açtım telefonu girdim galeriye. çingenem diye bi klasör vardı o kızın fotoraflari vardı o klasörde,benim ki ise isimsiz aaaaa diye bi klasörde.kızın fotoğraflarına bakarken bi mezarlık resmi vardı üzerinde D 1988 Ö 2011 diye yazıyordu.orda anladım kodun sebebini ama bu beni çok yaraladı konu kıskançlık değil sonuçta ölmüş biri ama o an hissettiklerimi anlatamam çok kötü oldum farklı bir duyguydu.ben onun boşluğunu doldurduğumu düşünüyorum.ama kendisine bi şey demedim.bu gördüklerimi hazmedilmesi zor ne yapsam ne etsem bilmiyorum
Yani çok sevmiş olabilir beli vicdan azabı çekiyor bilemeyiz konuşman en mantıklısi seni aaa diye kaydetmiş olması biraz garip ama yinede bunu onunla konusmalisin. Biraz iyi niyetli düşünürsek eğer yaşlılar tekrar evleniyor ama ilk eşlerini hiç unutamiyorlar kaldırıp resimlerini de atmiyorlar sonuçta en iyisi açıkça konuşman dolduruyorsan eğer sıkıntı amaseni seviyordur diye düşünüyorum bn[/Q
Sıkıntı yok canım bizde geçtik o yollardanBuraya yeni katıldım kusura bakmayın nasıl yazılır nasıl yapılırım öğrenmeye calus
Tek bununla birlikte hükme varilmaz ama sana yeteri kadar sevgi göstermiyorsa değer vermiyorsa yara bandı olursun
Sıkıntı yok canım bizde geçtik o yollardan
Sevgilinin sana karşı tavırları nasıl
Haklısın zor ama kız hayatta degil.ölüm acısı kötüdür herhangi bi ayrılık degil ne demeli bilemedim.ama sevgilin sana sevgisini hissettirmiyomu normaldede o kız hala aranızdaymış gibi hissediyormusunuz
Haklısın zor ama kız hayatta degil.ölüm acısı kötüdür herhangi bi ayrılık degil ne demeli bilemedim.ama sevgilin sana sevgisini hissettirmiyomu normaldede o kız hala aranızdaymış gibi hissediyormusunuz
İnsan kendini bilir elbette neyi ne kadar kaldırabileceğini ne kadar sabredebileceğini bilir..Kaldıramıyorsan devam etmemelisin bu düşünceler sürekli içinde olur çünkü...Ama bence büyütülecek bir durum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?