Evet pardon yanlış okumuşumSana demiyor sevgiline demis seni sevdigini sanmam diye
Pardon yanlış okumuşum bende artık şüpheliyim bu konudaSevgilinin yaptigi ozensizlik...
Seni de pek sevdigini sanmiyorum acikcasi...
Cok gencmis Allah ailesine sabir versinBende böyle düşünüyorum günlerce düşünüyorum onu hakli kendimi haksız çıkartacak bi sebeb ariyorum
Teşekkür ederim Özge.gercekten içinden çıkılmaz bi duruma düştüm yazdıklarında çok mantıklı.bence konuşup bitirmek.bana deseki tmm silecem herşeyi şifremi de değiştirecem,nafile olmuyor artık buraya yazmamın sebebi de bir fikir almak sinirle kalkan zararla oturur hesabı olmasın diye acelece davranıp yanlış karar almamakdi.Cok gencmis Allah ailesine sabir versin
Sana sunu yap bunu yap diyemem ama 7 yil olmus neredeyse uzun bir sure mezarina gitmek dua okumak anmak baska birsey hala sifreleri ona ait yapmak dosyalar vs guncelde tutmak ve yasamak farkli bise
Sanirim daha hazir degilken derdine derman olur diye seninle baslamis
Acik acik soyle ben senin bu iliskide tamamen var oldugunu dusunmuyorum bana bedenin burada ruhun baska yerde gibi hissettiriyorsun artik sorun rahmetli olmus bir insan degil bunu kiskanacak kadar bencil biride degilim ama bende tamamen yakinimda olani hakediyorum
İlerde dolupta kotu ayrilacagimiza dostca bitirelim (bunu ayrilmak istiyorum ama ne diyecegim dedigin icin yazdim)
Devam etmek istiyorsan susacaksin simdi ortada hayatta olan kimse yok birsey soylemek cok abes kacar artik susup bekliycen icinde bitirsin
Teşekkür ederim yorumunuz için.bende aynı fikirdeyim bu duruma kaldıramam tez zamanda konuşup bitireceğimSevgilinin ölmesi çok ama çok acı verici bir durumdur.Acısı yıllarca geçmez.
Ama şöyle bi' durum var ki onu tam unutamadan sizi hayatına aldığını düşündüm ben.Elbette tamamen unutamaz zaten ama en azından yeni birine hazır değilken sizinle olmuş.Bu yüzden hala bu tür şeyleri var.Size haksızlık bu.Sürekli bunu düşünerek yaşayamazsınız.Size de ağır bir yük bu.
Evet sevdiğin birini kaybetmek çok zor ama ölenle ölünmüyor malesef hayatımıza bi şekilde devam etmek zorundayızolum cok acidir bee
Teşekkür ederim.bencede öyleArkadaşım yol yakınken dön. Helede ciddi adım atma. Saygı duyulurda adam unutmak istemiyor ! O boşluğu doldurmak istemiyor ki boşuna kendini üzme.
boyle bir iliskiye nasil basladiniz ben boyle biriyle yapamazdim bu turden dramalar bana gore degil hemen sogurum ve son olarak karsi taraf iliskiye hazir degil biri olsun oylesine takiliyor gibiEvet sevdiğin birini kaybetmek çok zor ama ölenle ölünmüyor malesef hayatımıza bi şekilde devam etmek zorundayız
Bu kıskançlık değil tamamen farklı bi duygu ölen birinden kıskanacak kadar bencil biri değilim.Ölen bir insanı kıskanıp yada sorun yapmazdım.ama sevgiliniz bu ilişkiye yada herhangi bir ilişkiye hazır değil gibi sanki
Ben bu kadar olabileceğini düşünmemiştim telefonuna bakmasam görmesem hâlânda devam edecekti bu şekil.cuzdaninda resmini taşıyor buna bişey demedim saygı duydum.ama ötekileri fazla,en baştan bilseydım o zaman biterdi.boyle bir iliskiye nasil basladiniz ben boyle biriyle yapamazdim bu turden dramalar bana gore degil hemen sogurum ve son olarak karsi taraf iliskiye hazir degil biri olsun oylesine takiliyor gibi
Teşekkür ederim haklisiniz aynı fikirdeyim bende malesef.Ayrılırdım. Kıskançlık değil mesele, seneler geçmiş, başka bir insanla uzun süreli ilişkisi var ama hala geçmişi yaşıyor. Sevgisinden şüphe ettiğim biriyle birlikte olmazdım. Anılar kalır, eşylarını atmazsın saygısızlık görebilirsin ya da ne bileyim ona karşı yapılmış bir haksızlık ancak telefon şifresi nedir? Onunla yaşıyor demek hala bir yanı. Ben böyle düşünürdüm. Tam olarak kendini bana vermeyen insana güvenmem. Böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?