Sevgilimin boşluğunu doldurmuşum sanki

Valla şuan ne desem yalan olur hislerim karma karışık bende bitsin istemiyorum ama bunu bile bile de devam edemiyorum nedense kabul edemiyorum

Valla şuan ne desem yalan olur hislerim karma karışık bende bitsin istemiyorum ama bunu bile bile de devam edemiyorum nedense kabul edemiyorum

Bunu konuşmalısın ama böyle olmaz ki..

Bu arada alıntı yaptığın zaman aynı mesaja cevap verebiliyorsunuz alıntı yaptıktan sonra /QUOTE] yazan yerden sonra devam et bir mesaj da çıkacak alıntı yaptığın kişiyle

Eski sevgili vefat edeli yıllar olmuş galiba yanlıs anlamadıysam ve artık toparlaması lazım cunku su anda sana haksızlık yapiyor.Nasıl bir sevgi ki bu ruhu sende degil.Ruhu bende olmayanın bedeni de yanımda olmasın.Sen de bir kadınsın, duyguların var buna onem vermeli artık.Ben devam edemezdim.

Yıllar önce biriyle tanışmıştım kısa süre flört etmiştik...Benzer bir olaydan bahsetmişti bana...Sevgilisi kaza geçirip vefat etmiş ve söylediğine göre mükemmel bir ilişkileri varmış kızla...Başka şehirdeymiş kızın mezarı sürekli gidip ziyaret ettiğinden bahsetmişti ve evlensemde ziyarete devam edeceğim demişti...Sana da bunu baştan söylüyorum demişti ben çok problem yapmadım bunu ama bizim başka sebeplerden yürümedi...En son geçen sene bu kişiyi gördüm ve meraktan hala ziyaret edip etmediğini sordum...Artık ziyaret etmediğini söyledi...Sanırım zamanla geçiyor anılara olan bağlılıkta...Sırf bu sebepten ayrılık olmaz aslında ama herkesin kendi düşüncesi tabi...

Sevgilinin yasadiklari kolay degil fakat uzerinden bunca zaman gecmis ve hala o kizi yasatiyor olmasi kotu. Sevgili yapmayi biliyorsa eski duygularin ustunu de kapatmasi gerekir diye dusunuyorum. Acik acik konusun boyle nereye kadar gidecek yipranan siz olursunuz.

Sevgili yapmayi biliyorsa eski duygularin ustunu de kapatmasi gerekir

+1
Tam bunu yazmaya gelmistim ki siz yazmissiniz.

Bence bu anlayis gosterilecek bir konu degil. Acısını yaşıyorsa yasasin eyvallah kimseye bu konuda bir sey denmez de sevgili yapip baskasina sevgi gösterecek kadar hayata donebilmisse bu hareketler nedir yani? Size karsi cok büyük ayip bence. Konusmaniz lazim. Gecmisi gomemiyorsa gitsin tek basina yasasin acisini. Hem onunla hem bununla olmaz bence. Bu vefa hissetmek degil cunku. Mezarini ziyaret etmesi vefadir da telefonun şifresini onu yapması ya da galeri olusturmasi pek vefa degil.

öncelikle teşekkür ederim ewt telefon şifresi galeri bunlar beni derinden yaraladı kaç gün geçti aklımdan çıkaramıyorum.hani şifreyi değiştirdi diyelim gene olmaz bu göz boyamacilik olur artık hem onun hatirasiyla yaşamak istiyor hem benimle birlikte olmak istiyor benimde bi onurum gururum var ne bilim kendimi ifade edemiyorum duygularımı ne hissettiklerimi ifade edemiyorum

Beni üzen de bu zaten hala onu içinde kalbinde yaşatıyor olması bence onun hatırası ile yaşamaya devam etsin tek başına

Bende de eşimin adı uzun süredir Aa diye kayıtlıdır aynı şekilde benim de onda. Rehberde ilk isim çıkıyor diye böyle yazmıştık gençken çok mesajlaşıyoruz diye. Belki dosyalar da bu biçimde sıralanıyor senin resimlerini koyacağı dosyayı daha kolay bulmak için aaa yapmıştır? Sonuçta diğer kız ölmüş yeni resim gelmeyecek seninkiler devam ediyor.

Ama ben kişisel olarak çok zor kaldırırdım bu durumu ölen ölmüş artık sizin ilişkinizi de ölen kızın anılarıyla sarmasına gerek yok :/

Sevgilinin yaptigi ozensizlik...
Seni de pek sevdigini sanmiyorum acikcasi...

Öncelikle teşekkür ederim.aynen dediginiz gibi kaldıramıyorum bir türlü kabul edemiyorum zaten cüzdanında bi resmini taşıyor ben buna dahil hiç bir şey demedim dememde ama ötekileri hazmedilecek durum değil

Neden böyle bir fikire vardınız?eğer sevmeseydim buralara derdimi dökmezdim aman der bırakır giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…