Saçma sapan bir sürü şey yaşattın ve üzerine bu mesaj...artık tahammulum kalmadı yoruldum dedim...yavrum bir iki kez el kaldırdım...gel sende bana vur bitsin gitsin o mesele diyor...aklımı yicem...gidersem bu sinirle öldürürum herhalde. ..hala dalga geçmeye çalışıyor ayıKonu sahibesi naptın merak ettim. Sakın yüz yüze görüşme . Mesajla bitir bu işi. Yüz göz olma artık. Yoksa iş gene farklı yerlere gider. Gazi
Sen bu adama neden onu istemediğini acikalmamışsın. Adam senin onu o msj yüzünden bıraktığını düşünüyor. Desene adama istemiyorum seni tiksiniyorum diye. Ama diyemiyorsun. Neden ? Çünkü hala yanlız kalmaktan korkuyorsun. Sen yapamazsın. Ben zannetmiyorum. Hala adamla boş boş konuşuyorsun. Valla senden bir cacık olmaz. Kusura bakma.
Adam seni bariz ciddiye almıyor. Ya nasıl bir öğretmen bu ağızda konuşabilir. Nasıl ödüller almış bu adam anlamadım ben. İnsanları meslekeleri secerKen psikolojik teste tabi tutmak lazım .Parayı bulayım alıcam ben seni yavrum...sen beni birakamazsin yazmis şimdi de
Senin eski eşten önce başka sorunların var bunu idrak edemiyorsun. İyi ki eski eş herifin yakasını bırakmamış ta sende az da olsa jeton düşmeye başlamış. Bildiğin sokak kadını,hizmetçi,sex işçisi gibi gibi davranıyor herif sana. Ama sen bunları dert edeceğin yere herifin eski eşini dert edip o sebeple konu açmışsın buraya.Adamın biriyle görüştüğünü bildiği halde bunu yaptığına göre...birakmicak...olan da bana olucak
İşte bu yaşadıklarını dert et eski eşi değil. Az biraz gururlu ol yaa. Şerefsiz herifin teki yüzünden kendine gençliğine yazık değil mi.Aslında sadece eski eş meselesini anlatip bu adamdan ayrılıp sizlere biraz içimi döküp rahatlamakti amacım ama dayanamayıp gece konudan konuya atladım...inanın yazdıklarım yasadiklarimin çeyreği...
İnsan olabilseydi yaş farkı hiç önemli değildi ama...karşımdaki tam bir hayvanblacim uas farkiniz cpk fazla.yasli adam bence birak genc bekar birini bul.
Neolur geri dönme o pisliğe ne hali varsa görsün!!!!!!!Bir sürü sacmalagina rağmen seni sevdim ve herseyi fazlasıyla yaptım diyorum...herkes yaparmis...farklı bişiy yapmamisim ki...seven herkes sevdiğine bu fedakarliklari yaparmis
Acı çekmesini...canının yanmasını istiyorum gerçekten...allah yardımcım olsun...kimseyi...Kimsenin evladını bunun gibilerle karsilastirmasinNeolur geri dönme o pisliğe ne hali varsa görsün!!!!!!!
O zaman bir zahmet diğer kadını çıkarsın hayatından1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
Bacim fake degilsin tamam ama valla akilsizsin yani seni kirmak istemiyorumdaBen adamın mesajlarını yükledim gormemissiniz fake falan değilim...lanet olsun ki degilim
İstediğinı soyleyebilirsin canım çok haklısın...Bacim fake degilsin tamam ama valla akilsizsin yani seni kirmak istemiyorumda
yoksa slk aptl diycem ama
senden yasca cok buyugum kardesim olsaydin bi guzel haklardim seni
Derdin ne adamin kolesi olmussun bide guzelim gencim diyosun
Baskasimi kalmadi sal gitsin ipini
Çıkarmış zaten o yokmuş ben boşuna problem cikariyormusum bi huzur vermiyormusum kadın yazdiginda gereken cevabı vericekmis mis misssssO zaman bir zahmet diğer kadını çıkarsın hayatından
Boylede alcak gonullusunİstediğinı soyleyebilirsin canım çok haklısın...
İnanın şu An gelip sarilasim geldi size...Boylede alcak gonullusun
Kuzum birak onu,seni haketmiyor
Bekar genc birini bul
Kendine yazik etme ,Adam iki kadin arasinda kendini bisey saniyo
Yatıya kalmak baya bir genişlik ister bana göre. Bunu teklif edebiliyorsa hiç de veremiyor demekki. Yani 17 yaş da çok fazla zaten ya . Yol yakınken kurtar kendini derim ben. Bu benim fikrim tabiÇıkarmış zaten o yokmuş ben boşuna problem cikariyormusum bi huzur vermiyormusum kadın yazdiginda gereken cevabı vericekmis mis misssss
Ben ilk kez bunlarda duydum ayrılan bi es gelip eski eşinin evinde kalmak istesin...neden yani...ne alaka...kurtuluyorum canım inşallah...ramazanin ilk günü benim için yeni bişiylere başlangıç olur belkiYatıya kalmak baya bir genişlik ister bana göre. Bunu teklif edebiliyorsa hiç de veremiyor demekki. Yani 17 yaş da çok fazla zaten ya . Yol yakınken kurtar kendini derim ben. Bu benim fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?