Yemin ediyorum sahte falan değil adamın medajini da gönderdim yeter artık inanmıyorsniz yazmayinhim okudum simdi konu sahte.net.
ogretmenimdi demis adam icin.ogretmeniyse ailenin yasadigi il olur.aile varsa ayri ev niye var
Bi insan sahte konuyu niçin yazar...inanamiyorumYemin ediyorum sahte falan değil adamın medajini da gönderdim yeter artık inanmıyorsniz yazmayin
kadın kıskanç olduğu için aranıza girmek istiyor...demek ki bazı kadınlarda erkekler gibi.ya benimsin ya benimsin boşansak da...Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Ben de 29 yasindayim. Babam 46.. Şaşkınım.. Yani aşk Tabi birsey diyemem.. Ama umarım gözleriniz açılır. Nasıl guveniyorsunuz? Adam karısına gidiyorki yazıyor.. Ne güzel adamin bir eli yağda bir eli balda... Böyle yaparak 46 yaşındaki amcamizin totosunu iyice kaldırın ki kendini Hint kumaşı sansın..Hakkınızda hayırlısı..Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Evlenmek isteyip istemediği de belli değil ki bi gün öyle diyor bir gün boyleBence de ayrıl ilerde evlenmis olsanız ve yine aynı şeyler devam etmiş olsa üzülürsünüz o yüzden ilerde üzülecegine şimdi üzül en azından şimdi daha çabuk atlatırsin
Aynen öyle sanıyor...tek erkek o var başka kimse yok gibi davranıyor...ve beni ondan başka kimse mutlu edemezmisBen de 29 yasindayim. Babam 46.. Şaşkınım.. Yani aşk Tabi birsey diyemem.. Ama umarım gözleriniz açılır. Nasıl guveniyorsunuz? Adam karısına gidiyorki yazıyor.. Ne güzel adamin bir eli yağda bir eli balda... Böyle yaparak 46 yaşındaki amcamizin totosunu iyice kaldırın ki kendini Hint kumaşı sansın..Hakkınızda hayırlısı..
Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Laubali ne demek...kotuyum diyorum...adamdan nefret ediyorum...herşeyin normal gitmesi için elimden geleni yaptim...aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım...yorum yapan arkadaslara cevap vermeye çalışıyorum...allah aşkına inanmiyorsaniz yazmayin lütfen...lütfenYorumlara yazdığın laubali cevaplardan o kadar belliki fake olduğun, hemde liseli bir ergensin sen yürüü kim tutar seni sallamaya devam
Peki...araları nasıldı...yaşla alakali problem yaşadılar mi hiçtam anamla babamın evlendiği yaş
babamı annemin babası sanıyolardı
Evet yaşım 29 fakat ergen zekasına bile sahip değilim suan aklım gidiyor diyorumLaubali ne demek...kotuyum diyorum...adamdan nefret ediyorum...herşeyin normal gitmesi için elimden geleni yaptim...aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım...yorum yapan arkadaslara cevap vermeye çalışıyorum...allah aşkına inanmiyorsaniz yazmayin lütfen...lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?