Çocuklar küçük değil kiBu gece ya onunla bu sekilde devam et...ya daa ben şimdi gidiyorum birdaha asla beni goremiceksin dedim...sacmalama o yok ki benim hayatımda bi tercih yapayım dedi...çocuklar için mecburum falan dedi...çocukların biri liseye diğeri de Üniv. Gidiyor...al karşına konuş küçük değiller anlat dedim...offfffffff
Inş . Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunBen ilk kez bunlarda duydum ayrılan bi es gelip eski eşinin evinde kalmak istesin...neden yani...ne alaka...kurtuluyorum canım inşallah...ramazanin ilk günü benim için yeni bişiylere başlangıç olur belki
Bence spor salonuna git. Sahil kenarına git.hem kendini bul. Hemde iri yarı kaslı yakışıklı erkekleri gör : D neler kaçırdığını hatırla. Yaşlı amcalarla takılma. Kanın kaynasın : DKendime ugrasicak bişiyler bulmam aklımı başka şeylerle doldurmam gerekiyor sanırım
Bosluktaydim...iyi geldi şefkati...şimdi de kopamiyorum
evde degilim yanlis ama biz ayrildik hayatimda biri var artik dogru degil yazmaliydi.evde degilim derse sonra da yazar tabiAma ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
Supersin çok güldüm gerçekten...Bence spor salonuna git. Sahil kenarına git.hem kendini bul. Hemde iri yarı kaslı yakışıklı erkekleri gör : D neler kaçırdığını hatırla. Yaşlı amcalarla takılma. Kanın kaynasın : D
oluyolar valla spor yapiyosa yirmiliklerden daha iyi oluyorlar hatta.karizmatik.alkol sigara yoksa spor varsa46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Hangi dediğim birbirini tutmuyor anlamadım fakat yanlış bişiy yazdiysam da gerçekten iyi değilim ondan kaynaklanıyordur...evet bu rezalet yaşandı ama gecicek...ya konu sahibi her kimse dalga geçiyor bi dediği bi dediğini tutmuyo ve ben böyle rezil bişey yaşanacağına inanmıyorum eğer öyleyse bile biz ne dersek diyelim bu kişi o adamdan asla ayrılmaz o kadar şey olmuş ayrılmamş bizim dediğimizimi yapacak sonucunu biliyo zaten
Aynen öyle bende o adama bunu anlatmaya çalıştım isteevde degilim yanlis ama biz ayrildik hayatimda biri var artik dogru degil yazmaliydi.evde degilim derse sonra da yazar tabi
Beden eğitimi öğretmeni alkol sigara hicbisiy yok...o
oluyolar valla spor yapiyosa yirmiliklerden daha iyi oluyorlar hatta.karizmatik.alkol sigara yoksa spor varsa
Umarim bi an önce erkekligi biter...Beden eğitimi öğretmeni alkol sigara hicbisiy yok...
Haklısın...Usenmedim 57 sayfa okudum. kizim ya da kardesim olsan seni bi odaya kilitlerdim yemek, su bide kitap verirdim aklin basina gelene kadar herhalde
Tipik kör ölmüş badem gözlü olmuş durumu..
Sevgilinde sana bassın nikahı..
ayril.net.yastan eski esten falan degil.bu mantikta is yapmayi gorev goren biri gereksizYa...evini temizliyorum ütusunu yapıyorum karnını doyuruyorum...gönlünü eglendiriyorum...geçen hafta küçücük bi kıskançlık yapayım dedim...evli değiliz aramızda bişiy yok...kendine gel dedi bana...bende allah kahretsin senin için kendimi parcaladim dedim ve herkes yapar...yani seven herkes bunları yapar dedi bana ayı
sen isteseydin biterdi kendine değer ver sen bi kadınsın ağır ol..ne gereği var böyle dertlerle uğraşıyosn ben hala şokkHangi dediğim birbirini tutmuyor anlamadım fakat yanlış bişiy yazdiysam da gerçekten iyi değilim ondan kaynaklanıyordur...evet bu rezalet yaşandı ama gecicek...
Babaannem her zaman altın gibisin...kıymetini bil ağır ol derdisen isteseydin biterdi kendine değer ver sen bi kadınsın ağır ol..ne gereği var böyle dertlerle uğraşıyosn ben hala şokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?