Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

rockprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
97
26
288
İstanbul
Kızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?

Son düzenleme:
Orası sevgilinizin olduğu kadar ev arkadaşının da evi. Baştan aksi yönde bir anlaşmaları yoksa adamın kız arkadaşı gelir kalır. Ev arkadaşıyla yaşayan bütün arkadaşlarımın (kız veya erkek fark etmez) sevgilileri gelip istedikleri sıklıkta evlerinde kalıyor.

Eğer bu durum sevgilinizin kendisini rahatsız ediyorsa ya ev arkadaşıyla uzlaşır ya da yeni ev arkadaşı arar. "Sevgilim sevgilini evde istemiyor" mu diyecek?

Kız gelip kalmış , sevgilinin ne suçu var? kovamaz sonuçta istemese bile.
sevgilinin kızdan etkileneceğini mi düşünüyorsun ki ayrılmayı göze almissin

Sence demesi gerekmiyor mu

Sen olsan kıskanmaz mısın

Kızın orada sevgilisi var ve onunla kalıyorlar. Senin sevgilin için orada değil sonuçta. Kızı sevgilin davet etse anlarım ayrılma isteğini ama sevgilisinden suphelenmeyen bı insan neden ayrılmak istesin

Ben kızın davranış şekline bağlı olarak rahatsız olurdum çok fazla yılışıksa örneğin. Sevgilime de söylerdim bunu o da dikkat ederdi. Ayrılmayı düşünecek kadar kıskançlık gostermezdim.

Ki senin sevgilinde zaten sana demiş ev iki katlı görmüyorum bile diye. Sen güveniyorsan ve güzel de ilişkiniz varsa bu mesele çok büyütülecek bir şey değil en azından ayrılmayı düşünecek kadar tabii bence

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem

Hastalıklı bir düşünce
Tabii kızın erkek arkadaşınıza ilgisi yoksa bu konudaki hatalı sizsiniz.
Hatta oldukça tuhafsiniz.
Yaşını sorucam ama 20den fazla değildir (16dan fazla değildir derdim ama ağır olmasin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…