- Konu Sahibi rockprensesi
-
Kızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Size ne ki erkek arkadaşınızın evinden
Sen olsan kıskanmaz mısınKız gelip kalmış , sevgilinin ne suçu var? kovamaz sonuçta istemese bile.
sevgilinin kızdan etkileneceğini mi düşünüyorsun ki ayrılmayı göze almissin
Sence demesi gerekmiyor muOrası sevgilinizin olduğu kadar ev arkadaşının da evi. Baştan aksi yönde bir anlaşmaları yoksa adamın kız arkadaşı gelir kalır. Ev arkadaşıyla yaşayan bütün arkadaşlarımın (kız veya erkek fark etmez) sevgilileri gelip istedikleri sıklıkta evlerinde kalıyor.
Eğer bu durum sevgilinizin kendisini rahatsız ediyorsa ya ev arkadaşıyla uzlaşır ya da yeni ev arkadaşı arar. "Sevgilim sevgilini evde istemiyor" mu diyecek?
Sevgilimin evi tabiki ilgilendirirsizi hiç ilgilendirmez malesef,bunun için ayrılmak da hiç hoş bi hareket olmaz
Sevgilimin evi tabiki ilgilendirir
Size ne ki erkek arkadaşınızın evinden
Sen olsan kıskanmaz mısın
Gerekmiyor tabii ki. Orası sevgilinizin olduğu kadar ev arkadaşının da evi. Sizin evinizden başka birisi arkadaşınızı sevgilinizi kovabilir mi?Sence demesi gerekmiyor mu
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredememKızın orada sevgilisi var ve onunla kalıyorlar. Senin sevgilin için orada değil sonuçta. Kızı sevgilin davet etse anlarım ayrılma isteğini ama sevgilisinden suphelenmeyen bı insan neden ayrılmak istesin
Ben kızın davranış şekline bağlı olarak rahatsız olurdum çok fazla yılışıksa örneğin. Sevgilime de söylerdim bunu o da dikkat ederdi. Ayrılmayı düşünecek kadar kıskançlık gostermezdim.
Ki senin sevgilinde zaten sana demiş ev iki katlı görmüyorum bile diye. Sen güveniyorsan ve güzel de ilişkiniz varsa bu mesele çok büyütülecek bir şey değil en azından ayrılmayı düşünecek kadar tabii bence
Ozaman tek çözüm ayrılmakGerekmiyor tabii ki. Orası sevgilinizin olduğu kadar ev arkadaşının da evi. Sizin evinizden başka birisi arkadaşınızı sevgilinizi kovabilir mi?
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem
Siz bilirsiniz. Ben size ayrıl veya ayrılma diyemem, herkesin tutumu farklı oluyor.Ozaman tek çözüm ayrılmak
19-20 diye düşündüm ben.Hastalıklı bir düşünce
Tabii kızın erkek arkadaşınıza ilgisi yoksa bu konudaki hatalı sizsiniz.
Hatta oldukça tuhafsiniz.
Yaşını sorucam ama 20den fazla değildir (16dan fazla değildir derdim ama ağır olmasin)
Demekki sevgilinin sana olan sevgisinden emin degilsin ki gozunun kayabilecegini dusunuyosun ya da kendine ozguvenin yokSonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu
Hayır yaşım oldukça büyük ve kıskanç oldugum doğru19-20 diye düşündüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?