- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi rockprensesi
-
Yazıp yazıp geri sildim inanın. O kızın orada kalmasıyla siz ailesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayamazsınız. Bence de hem erkek arkadaşınız hemde sizin için en doğrusu ayrılmanız gibi gözüküyor.Ben hiç kalmadım benim annem ve babam düzgün bir ailem var. O kızın ailesi var mı bilmiyorum aşırı rahat
Hallettik onları evden atacakYazıp yazıp geri sildim inanın. O kızın orada kalmasıyla siz ailesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayamazsınız. Bence de hem erkek arkadaşınız hemde sizin için en doğrusu ayrılmanız gibi gözüküyor.
Kızın eskiden evi vardı şimdi var mı bilmiyorum, ama sürekli erkek arkadaşında kalıyor. Belkide artık evi yokKız evde sürekli kalıyorsa gidecek başka yeri yoksa çok da masum değil aslında giderlere da dahil olsun o zaman. Amaaaa ailesinin yapısı falan dediğinize göre problem sizde. ne kendinize ne erkek arkadaşınıza güveniniz yok sizin. İsteyen bin tane çözüm bulur gündüz vakti gider tanışır bakarsınız duruma ama yok asla böyle bişey yapamazsınız evlenince de kapı dışarı çıkarmıyor diye ağlarsınız kendinize göre birini bulmuşsunuz tebrikler
Erkek arkadaşımın kuzeni kalmıştı iki hafta falan ev arkadaşı demişki kuzenin nezaman gidecek lan o zaman senin sevgilinde gelmesin hergün burdaKız evde sürekli kalıyorsa gidecek başka yeri yoksa çok da masum değil aslında giderlere da dahil olsun o zaman. Amaaaa ailesinin yapısı falan dediğinize göre problem sizde. ne kendinize ne erkek arkadaşınıza güveniniz yok sizin. İsteyen bin tane çözüm bulur gündüz vakti gider tanışır bakarsınız duruma ama yok asla böyle bişey yapamazsınız evlenince de kapı dışarı çıkarmıyor diye ağlarsınız kendinize göre birini bulmuşsunuz tebrikler
Ben kalamamAy saçmalama allah aşkına çocuk görmüyormuş zaten o rahatsız olmuyorsa sen niye oluyorsun sende kal ozaman
Yeni ev arkadaşı bulana kadar kira ve masraflara siz mi ortak olacaksınız? Ne de olsa siz istediğiniz için adam ev arkadaşını gönderiyor, çok parası olsa zaten tek otururdu.Hallettik onları evden atacak
O da doğru haklısın ama kızada tahammül edemiyorumYeni ev arkadaşı bulana kadar kira ve masraflara siz mi ortak olacaksınız? Ne de olsa siz istediğiniz için adam ev arkadaşını gönderiyor, çok parası olsa zaten tek otururdu.
Sizin ilişkiniz, sizin bileceğiniz iş. Sevgiliniz siz ev arkadaşının sevgilisini istemiyorsunuz diye ev arkadaşını çıkarıp başka ev arkadaşı bulmayı kabul ediyorsa o da yine sizin aranızda.O da doğru haklısın ama kızada tahammül edemiyorum
Sevgilim de rahatsız oluyor kız yüzünden salonda bile oturamıyorum diyor kız beleşçi eve yerleşmiş yakında atılacak dışarıBu size yanlış geliyor ise sevgilinize ise doğru geliyorsa hayat bakış açınızın tutmadığının göstergesidir.
Boş bir kıskançlık ise ayrılmak mantıksız, ama geleceği düşünüyorum bu bakış açısı ile yaşayamam diyorsanız siz bilirsiniz o zaman makul bir tavır gösterirsiniz ayrılmakla.
Aynı evde kalmasına göz yumacak kadar geniş değilimBaşkasının sevgilisin, ikincisi güvenmiyorsan neden berabersin, o zaman sokağa da çıkmasın ?!!
Ama sevgilinizin şahsi evi değil.Sevgilimin evi tabiki ilgilendirir
Kız beleşçi demekki elektrik su bedava yaşıyorAma sevgilinizin şahsi evi değil.
Ortaklaşa kaldığı, giderlerini paylaştığı bir ev arkadaşı var.
Ve o kız için de sevgilisinin evi.
Yaşınız kaç?Kız beleşçi demekki elektrik su bedava yaşıyor
niye sordun farkeder mi 30Yaşınız kaç?
Ağaç yaşken mi eğilir hep kütük mu kalır diye merak ettiğim için sordumniye sordun farkeder mi 30
yorum bile yapmıyorum çünkü ben seviyeli ve saygılı bir kadınımAğaç yaşken mi eğilir hep kütük mu kalır diye merak ettiğim için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?