Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

Ben hiç kalmadım benim annem ve babam düzgün bir ailem var. O kızın ailesi var mı bilmiyorum aşırı rahat
Yazıp yazıp geri sildim inanın. O kızın orada kalmasıyla siz ailesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayamazsınız. Bence de hem erkek arkadaşınız hemde sizin için en doğrusu ayrılmanız gibi gözüküyor.

Hallettik onları evden atacak

Kız evde sürekli kalıyorsa gidecek başka yeri yoksa çok da masum değil aslında giderlere da dahil olsun o zaman. Amaaaa ailesinin yapısı falan dediğinize göre problem sizde. ne kendinize ne erkek arkadaşınıza güveniniz yok sizin. İsteyen bin tane çözüm bulur gündüz vakti gider tanışır bakarsınız duruma ama yok asla böyle bişey yapamazsınız evlenince de kapı dışarı çıkarmıyor diye ağlarsınız kendinize göre birini bulmuşsunuz tebrikler

Kızın eskiden evi vardı şimdi var mı bilmiyorum, ama sürekli erkek arkadaşında kalıyor. Belkide artık evi yok

Erkek arkadaşımın kuzeni kalmıştı iki hafta falan ev arkadaşı demişki kuzenin nezaman gidecek lan o zaman senin sevgilinde gelmesin hergün burda

O da doğru haklısın ama kızada tahammül edemiyorum
Sizin ilişkiniz, sizin bileceğiniz iş. Sevgiliniz siz ev arkadaşının sevgilisini istemiyorsunuz diye ev arkadaşını çıkarıp başka ev arkadaşı bulmayı kabul ediyorsa o da yine sizin aranızda.

Ama şu var ki özellikle bir erkek kolay kolay eve sevgilisini getirmemeyi kabul etmez. Dolayısıyla bundan sonra bulacağı ev arkadaşında da aynı sorunu yaşama ihtimaliniz yüksek. Eğer baştan "eve arkadaş gelemez" diye ev arkadaşı bakarsa uzun süre ev boş kalabilir. Hayatta her şey sizin istediğiniz gibi yürümüyor maalesef.

Çünkü insan kız arkadaşını evine getirmek, evinde beraber vakit geçirmek ister. Bu çok normal bir şey. Benim sevgilim "canım kusura bakma, ev arkadaşımın sevgilisi eve kız arkadaş getirmemizi yasakladı" dese "orası senin de evin, sen kirayı faturaları ödemiyor musun, sığıntı mısın ne demek ev arkadaşımın sevgilisi izin vermiyor" derim şahsen.

Ama dediğim gibi nihayetinde sizin de değil, sevgilinizin bileceği iş. Evin boş kalmasını, bütün kirayı ve faturaları ev arkadaşı bulana kadar tek başına ödemeyi göze alıyorsa çıkarsın ev arkadaşını, adam da rahat etsin.

Bu size yanlış geliyor ise sevgilinize ise doğru geliyorsa hayat bakış açınızın tutmadığının göstergesidir.
Boş bir kıskançlık ise ayrılmak mantıksız, ama geleceği düşünüyorum bu bakış açısı ile yaşayamam diyorsanız siz bilirsiniz o zaman makul bir tavır gösterirsiniz ayrılmakla.

Sevgilim de rahatsız oluyor kız yüzünden salonda bile oturamıyorum diyor kız beleşçi eve yerleşmiş yakında atılacak dışarı

Başkasının sevgilisin, ikincisi güvenmiyorsan neden berabersin, o zaman sokağa da çıkmasın ?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…