Sevgilimin ev arkadaşının kız arkadaşı

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem
İyi de bunlar tahmin. Giriyor-dur, giyiyor-dur. Kendi kendine düşünüp tahmin yürütüyorsunuz.

Eğer aslı astarı olmayan bir şey için kendi kendinize yürüttüğünüz tahminlere dayanarak ayrılacaksanız ayrılırsınız.

Ama o evde sevgiliniz ve ev arkadaşı yaşıyor. Sevgilinizin ne kadar hakkı varsa, ev arkadaşının da o kadar hakkı var. Eğer baştan "eve kız arkadaş gelmeyecek" yönünde bir anlaşmayla ev arkadaşı olmadılarsa, sevgiliniz kalkıp "sevgilin bu evde kalamaz" diyemez. Keza ev arkadaşı da sizin eve gelip gitmenize karışamaz.

Sevgiliniz kendisi rahatsız oluyorsa konuşmayı deneyebilir ama ev arkadaşının kız arkadaşını kendi yaşadığı eve getirmemesi için bir neden yok, dolayısıyla ev arkadaşı bunu kabul etmezse yapabileceği bir şey yok.

Ayrılıp ayrılmamak da sizin kararınız.

Arkadaşlar gereken herşeyi söylemiş ama ekleme yapmak istedim.
Gecelik giyiyor duşa giriyor falan ne demek kızın da sevgilisi gayet tabii kalabilir.Kusura bakmayın bu hastalıklı bir düşünce ve sizi hayatınız boyunca aşağı çeker.Adına özgüven eksikliği de diyebilirsiniz.
Bu arada kocanız değil sevgiliniz.Siz eşiniz gibi sahiplenmişsiniz.Ve ayrılırsanız da erkek arkadaşınız birşey kaybetmez hatta ilerde sıkıntılı süreçlerin başlamadan bitmesine vesile olmuş olursunuz.

Haklısın belkide en baştan ayrılmak en iyisi

Herhalde ev arkadasinin sevgilisinden etkilenecek degildir seninki. Kizin da ortada gecelikle dolastigini sanmiyorum. Evde baska bir erkek var sonucta

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu

Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem
Gecelikle sevgilinizin yanında oturacak hali yok ya. Bu sebepten ayrılmanız bana göre yanlış bence ama sizi besbelli çok etkiliyor bu durum. Siz gidip kalmıyor musunuz peki hiç?

Sevgilimin evi tabiki ilgilendirir

sevgilinin başkasıyla paylaştığı ev. ozaman tek başına eve çıkacak sorry.
Ben de bi arkadaşımla yaşadım yıllarca, onun sevgilisi bnm gelenime gidenime karışacaktı haa?? valla öyle bir hızla kovardımki evden akılları şaşardı. çok istiosa yemesin içmesin sevgilisine yalnız başına ev tutsun

Gecelikle sevgilinizin yanında oturacak hali yok ya. Bu sebepten ayrılmanız bana göre yanlış bence ama sizi besbelli çok etkiliyor bu durum. Siz gidip kalmıyor musunuz peki hiç?
Ben hiç kalmadım benim annem ve babam düzgün bir ailem var. O kızın ailesi var mı bilmiyorum aşırı rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…