- Konu Sahibi rockprensesi
-
Özgüvenim yok evet haklısınDemekki sevgilinin sana olan sevgisinden emin degilsin ki gozunun kayabilecegini dusunuyosun ya da kendine ozguvenin yok
Evet kıskancım ama kadın milletine güven olmaz erkekleredeSenin sorunun kız değil sanırım sevgiline guvenmiyorsun
Ya da çok aşırı kiskancsin bu durumda sevgiline peçe takman eve kapaman falan çözüm olur sanirim
Haklisin canim kiskanmakta.Sen olsan kıskanmaz mısın
Haklisin canim kiskanmakta.
Kız çok rahat bide evin salonunda sevgisiyle uzanıyor sanki kendi evleri
İyi de bunlar tahmin. Giriyor-dur, giyiyor-dur. Kendi kendine düşünüp tahmin yürütüyorsunuz.Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem
Aynı ev yatak odası aşağıda ama salon yukarıdaIki katli degilmi ayni evin icinde degilseler sorun olmaz okadar
Haklısın belkide en baştan ayrılmak en iyisiArkadaşlar gereken herşeyi söylemiş ama ekleme yapmak istedim.
Gecelik giyiyor duşa giriyor falan ne demek kızın da sevgilisi gayet tabii kalabilir.Kusura bakmayın bu hastalıklı bir düşünce ve sizi hayatınız boyunca aşağı çeker.Adına özgüven eksikliği de diyebilirsiniz.
Bu arada kocanız değil sevgiliniz.Siz eşiniz gibi sahiplenmişsiniz.Ve ayrılırsanız da erkek arkadaşınız birşey kaybetmez hatta ilerde sıkıntılı süreçlerin başlamadan bitmesine vesile olmuş olursunuz.
Bence ayrılmanın ötesinde bu düşüncelerinizin nedenini ve sonrasında çözümünü bulmalısınız ömür boyu birilerinden sürekli ayrılamazsınız.Haklısın belkide en baştan ayrılmak en iyisi
Çokö kötü düşünceler bunlar19-20 diye düşündüm ben.
Bir kadın hastalığım var bu özgüven eksikliği yapıyor olabilir.Bence ayrılmanın ötesinde bu düşüncelerinizin nedenini ve sonrasında çözümünü bulmalısınız ömür boyu birilerinden sürekli ayrılamazsınız.
Hiçbir kıza ve erkeğe güven olmazÇokö kötü düşünceler bunlar
Ne rahat kız hemde vsalonda uzanıyor sevgilisiyle git odanda yatHerhalde ev arkadasinin sevgilisinden etkilenecek degildir seninki. Kizin da ortada gecelikle dolastigini sanmiyorum. Evde baska bir erkek var sonucta
Bir kadın hastalığım var bu özgüven eksikliği yapıyor olabilir.
Hiçbir kıza ve erkeğe güven olmaz
Gecelikle sevgilinizin yanında oturacak hali yok ya. Bu sebepten ayrılmanız bana göre yanlış bence ama sizi besbelli çok etkiliyor bu durum. Siz gidip kalmıyor musunuz peki hiç?Sonuçta orda kalıyor duşa giriyotdu
Sonuçta orda kalıyor duşa giriyordur gecelik giyiyordur ben bunlara sabredemem
Sevgilimin evi tabiki ilgilendirir
Ben hiç kalmadım benim annem ve babam düzgün bir ailem var. O kızın ailesi var mı bilmiyorum aşırı rahatGecelikle sevgilinizin yanında oturacak hali yok ya. Bu sebepten ayrılmanız bana göre yanlış bence ama sizi besbelli çok etkiliyor bu durum. Siz gidip kalmıyor musunuz peki hiç?
Bencede düşünsene sevgilinle aynı çatı altında yaşıyor yiyor içiyor duşa giriyor pijamayla geziyor salonda uzanıyorBen olsam bende kıskanırdim hey Allahım ya hastasın diyen insanları hiç anlamıyorum ve anlamayacagim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?