Sevgilimin garip hareketleri

Bin mesaj ne ya ,ilişki bitmiş zaten uzatmanın anlamı ne ?

Ben sevgilini sorunlu ve toksik buldum; tavırları, yaklaşımı ve bakış açısı genel olarak arızalı bence. Bu ilişki düzelmez, daha iyiye gitmez, bile bile devam edersen de sen de toksiksin demektir.

Ben sevgilini sorunlu ve toksik buldum; tavırları, yaklaşımı ve bakış açısı genel olarak arızalı bence. Bu ilişki düzelmez, daha iyiye gitmez, bile bile devam edersen de sen de toksiksin demektir.
Bence de nasıl iletişim kurulur soruna nasıl yaklaşılır bilmiyor ben de bir seneyi geçtikten sonra çok bağlandım alışkanlık mı bilmiyorum korkuyorum onsuz kalmaktan

Sevgili kadınlar; lütfen sevgili, eş her kimse çok rica ediyorum gözleriniz yerde, ellerinizi karnınıza kavuşturmuş, yanınızda vileda kovasıyla ondan gelecek bir emri dört gözle bekler gibi davranmayın. İnanın hiçbir çekiciliğiniz kalmıyor, hiç hem de. Ya bırakın sizi kaybetmekten korksun lütfen. Bu yaratıklar avcıdır. Avlayıp heybesine attığı anda yeni av peşine düşer. Rica ediyorum duygularınızın tamamını göstermeyin böyle tiplere, annesi de olmayın sakın sakın.

Sözüm beyefendi tiplere değil, siz çok iyi anladınız. Kendinize saygı duyun, kendinizi sevin. Öz güven ve öz değer çalışmaları yapın. Zaten bunları yaparsanız sevgili sandığınız bu çöplerle asla muhatap olmazsınız.

Çok haklısın ben aetık uzaklaştım zaten bi gelecek de göremiyorum onunla bu yüzden ona da söyledim bunu çok üzüldü etti sanki o hareketleri yapan o değilmiş gibi. ısınamadım ama yine de üzüldüğüm şey onu gerçekten çok çok sevdim en mutlu zamanlarımı yaşattı belki de şimdi anı olucak onu hayatımdan çıkarmak zor geliyor ilk aşkım ilk sevgilimdi bu kadar severken şuan nasıl böyle hissizim bilmiyorum

Biz evlatlarimizin tirnaginin ucuna kiyamazken elin herifleri neler yapiyor ya.okuyunca boyle konulari cildiriyorum.benim de genc kizim var..
Ne demek bagirmak.bagiramaz elin herifi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…