- 16 Ocak 2024
- 62
- 5
- 6
- 23
- Konu Sahibi InTheStars
-
Ayyyy aynen öyle gram sallamıyor artık eskiden panik olurdu bir ayrılık kelimesi inadı geçince yapamam edemem derdi hareketlerini hemen düzeltirdi şimdi asla öyle değil iyiyken iyi gerçekten ama sorun olduğunda asla uğraşmıyor ve açıkça da söylüyor tehditlerinle artık bir şey yapmıyorum diyorSanki nazla niyazla biraz bıktırmışsınız, artık etkilenmiyor adam gibi geldi bana.
Nasıl bir kötü ima ben orayı merak ettim. Birde sevgiliniz bana çok şımarık geldi. Sizin sevginizden emin olduğu için böyle davranıyor gibiSevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
E haklı değil mi? Bu hale geldikten sonra toparlanan ilişki görmedim ben. Ya artık her şeyi alttan alıp kölesi olacaksınız ya da ayrılacaksınız. Şu saatten sonra alttan almaz bu adam.Ayyyy aynen öyle gram sallamıyor artık eskiden panik olurdu bir ayrılık kelimesi inadı geçince yapamam edemem derdi hareketlerini hemen düzeltirdi şimdi asla öyle değil iyiyken iyi gerçekten ama sorun olduğunda asla uğraşmıyor ve açıkça da söylüyor tehditlerinle artık bir şey yapmıyorum diyor
ee sürekli ayrılık kelimesi ağzınızda pelesenk olduysa bi anlamı kalmamıştır ilişkinin. çünkü ayrılmayacağınızı biliyor laf olsun diye söylüyorsunuz. benim partnerim her tartışmada ayrılıkla tehdit etse güle güle der geçerim.Ayyyy aynen öyle gram sallamıyor artık eskiden panik olurdu bir ayrılık kelimesi inadı geçince yapamam edemem derdi hareketlerini hemen düzeltirdi şimdi asla öyle değil iyiyken iyi gerçekten ama sorun olduğunda asla uğraşmıyor ve açıkça da söylüyor tehditlerinle artık bir şey yapmıyorum diyor
Çocuk benimle sevgili olmakla ilgili bir şey demiş yani kendisiyle ben tam yazamıyorum sonra da sevgilime yanlış anlama falan demişNasıl bir kötü ima ben orayı merak ettim. Birde sevgiliniz bana çok şımarık geldi. Sizin sevginizden emin olduğu için böyle davranıyor gibi
Aynen öyle oldu ayrılmayacağımı yine hemen varılacağımı biliyor hareketlerimin yanlış olduğunun farkındayım sadece beni düzeltsin de rahatça ilişkiye devam edelim istiyorum yapmıyor beni sevdiğini düşünüyorum muhtemelen ayrılmayı becerebilsem bensiz yapamayacak ama bunlar ilişkiye zarar verir diye araya ayrılık girmesini istemiyorum ama kendisi de hatalarını asla kabul etmiyo aslaee sürekli ayrılık kelimesi ağzınızda pelesenk olduysa bi anlamı kalmamıştır ilişkinin. çünkü ayrılmayacağınızı biliyor laf olsun diye söylüyorsunuz. benim partnerim her tartışmada ayrılıkla tehdit etse güle güle der geçerim.
O kadar yorucu kiiiiii bir gün mesajlara bilinçli bakmamak ne demek diye kızıyorum açıklaması beni anlamıyosun kendimi kötü hissediyorumCok yorucu degil mi ya okurken yoruldum net
Adam haklı tanımıyor musuniz? Sanki 2 saattir tanıyormuş gibi tripler yapıyorsunuz.Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
E haklı değil mi? Bu hale geldikten sonra toparlanan ilişki görmedim ben. Ya artık her şeyi alttan alıp kölesi olacaksınız ya da ayrılacaksınız. Şu saatten sonra alttan almaz bu adam.
Ay şaka mısın tamam o zaman o hakaret ediyor beni kırıyor diye ben kabul edeyim sebebi de sinirliyken böyle konuşabilmesi mi böyle bir şey mi olur amaç zaten sinirliyken üzmemesi ben ayrıca enerji yayan bir insanım yanlış bir tahminAdam haklı tanımıyor musuniz? Sanki 2 saattir tanıyormuş gibi tripler yapıyorsunuz.
O, an ne problemse konuşun ve cözün 24 saat Aaa Aaaa diye şaşkın bir ifadeyle gezmeyin evde.
Ben biraz ruh ve enerji emici buldum sizi.. Etrafınızdakiler çok sıkılıyordur mutlaka
Şu cümleyi görmek onu baya mutlu ederdi djslkdkd sen adım at ben direkt düzelirim diyor bana ama senin gıcıklığını bırakmayacağını bildiğim için ben hiç bırakmıyorum diyor ben de istiyorum ki erkek olan taraf o ya hani her şeyi benden beklemesin artıkÇok yorucusunuz sevgilinizde bıkmış naz niyazdan oda gerçek yüzünü göstermiş. Cicim aylarında çekiyordu artık çekmez. Ya bu yoruculuğunuzu bırakıp adam hala aynı mı gözlemleyip düzelirse devam edersiniz. Yada aynı davranmaya devam ediyorsa bırakırsınız
Kaç yıllık sevgilisiniz? Bu ilişki çok toksik. İkiniz için de yorucu hale gelmiş. Onsuz nasıl yapacağım yazmışsınız. O hayatınızda yokken de yaşıyordunuz yine yaşarsınız.Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
İlişkiniz daha ciddi bir yola girmeden, çıkmaza girmiş. Karşılıklı tüketmişsiniz. Vakit kaybından öteye gitmesi baya zor gibi.Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
1.5 ama onunla kurduğum ilişkiyi kimseyle kuramam gibi geliyor farklı bi uyumumuz vardıKaç yıllık sevgilisiniz? Bu ilişki çok toksik. İkiniz için de yorucu hale gelmiş. Onsuz nasıl yapacağım yazmışsınız. O hayatınızda yokken de yaşıyordunuz yine yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?