- 29 Eylül 2014
- 9.702
- 20.052
- 598
- Konu Sahibi InTheStars
-
Ya ben de bilsem niye gidemiyorummmmmm çıldırcam ya becerip ayrılamıyorum ilk ilişkim nası ayrılınıyo nası özlemicem her gün konuştuğum insanÖf kızım deli misin yoksa mazoşist misin ne diye bu herifi çekiyorsun ki? Derdin ne?
Siz mod düşüren, enerji emen birisiniz.He sen bağırmıyosun yani sanki evrenin bütün sağlıklı ilişkileri benim yorumlarda toplanmış bağırma kavga görmemişler bağırıyosa bağırıyosan ayrıl diyo. Aklı varsa ayrılır demiş bir de ne biliyosun mesela yazdığım metinde beni nasıl haksız görebildin helal olsun beddua etme dedim diye çıktı gitti bir gün haber gelmedi diyorum bir ayrılacaksa ben ayrılmalıyım bana şükretsin hala kendi içimde bitiremedim
Bitti diyeceksin onun senin mesajlarına bakmadığı gibi sende bakmayacaksın 2 gün ağlayacaksın 3. Gün hayatına devam edeceksin. Onunla doğmadın yaYa ben de bilsem niye gidemiyorummmmmm çıldırcam ya becerip ayrılamıyorum ilk ilişkim nası ayrılınıyo nası özlemicem her gün konuştuğum insan
Ben de öyle dedim kendince cezalandırıyosun dedim öyle bi niyetim yoktu sadece hayat anlamsız geldi başka sorunlar vardı falan dedi dışardan bakınca sen haklısın ama benim ne yaşadığımı bilmiyosun dedi benim anladığım ailesinden biri zaten hastaydı onunla ilgili bir şey var sanırım ama benimle böyle sağlık şeylerini asla konuşmuyor o yüzden bilemiyorum da he öyle olsa bile bu yaptığını asla haklı çıkarmaz. Bana sen bana iyi gelsen ben direkt bu tavırdan çıkıcam sana bin gelicem ama yapmıyorsun diyoAa ne olursa olsun canlılık belirtisi göstermiyor ya, kendince sana ceza veriyor. Aman diyim aman sakın ilerletme bu ilişkiyi. Ben çok gördüm bundan. İletişim kuramadığın insanla sakın devam etme. Biz düşünen hayvanlarız, iletişimle anlaşırız, konuşarak, sorunları tartışarak. Bu vurdumduymazlık çok tanıdık geliyor bana.
Ne alakası var mesela senin eşin sevgilin hiç seni kırmıyor bütün beklentilerini karşılıyor sanırım maşallah benim sevdiğim kişi böyle değil beni üzüyor ama onu sevmeye devam ediyorum ayrılmam gerektiğini biliyorum ama ümit var işte ya her şey düzelebilirse diye.
e tabii ki sevgilim beni bilerek kırmıyor, bana bagirmiyor. ben de ona bagirmiyorumHe sen bağırmıyosun yani sanki evrenin bütün sağlıklı ilişkileri benim yorumlarda toplanmış bağırma kavga görmemişler bağırıyosa bağırıyosan ayrıl diyo. Aklı varsa ayrılır demiş bir de ne biliyosun mesela yazdığım metinde beni nasıl haksız görebildin helal olsun beddua etme dedim diye çıktı gitti bir gün haber gelmedi diyorum bir ayrılacaksa ben ayrılmalıyım bana şükretsin hala kendi içimde bitiremedim
Ay sakın başka sorunlar vardı yalanına inanma. İnsanın sorunu olsa bile, sevdiği insandan destek görmek ister, yakınlığını ister. İki güzel laf duymak, sevgisini, yanında olduğunu gösterdiğini hissetmek ister. Klasik yalan. Sakın inanma. İnsan insanın zehrini alır derdi anneannem. Sevdiği insandan böyle zamanlarda uzak duran sevmiyordur. Laylaylom yani.Ben de öyle dedim kendince cezalandırıyosun dedim öyle bi niyetim yoktu sadece hayat anlamsız geldi başka sorunlar vardı falan dedi dışardan bakınca sen haklısın ama benim ne yaşadığımı bilmiyosun dedi benim anladığım ailesinden biri zaten hastaydı onunla ilgili bir şey var sanırım ama benimle böyle sağlık şeylerini asla konuşmuyor o yüzden bilemiyorum da he öyle olsa bile bu yaptığını asla haklı çıkarmaz. Bana sen bana iyi gelsen ben direkt bu tavırdan çıkıcam sana bin gelicem ama yapmıyorsun diyo
Sizin üslup sıkıntılı yazdığın şeylere bak uğraşamıcam, uğraşma cidden senin ilgini falan beklemiyorum burda bir fikir almak istedim ayrılmalısın yorumları beni düşündürüyor mantıklı bir karar vermeye çalışıyorum bana hakaret edin diye yazmadım oturdunuz beni kınıyosunuz sen bunu hak etmişsin adam ayrılsın iyi olmış bilmem ne enerji emen birisiniz yazmışsın beni tanıyor musun? Sen de kötü kalpli birisin bence yazdığım iki paragraf mesajdan ilişkimin tamamını biliyormuş benim hayatımı karakterimi biliyormuş gibi rahatça ahkam kesiyosun hiç çekinceniz yok acaba yanlış bir yönlendirme mi yapıyorum hakkına mı giriyorum diye sadece yazdığım olay üzerinden bir yorum bekledim böyle bir tavır normal mi ben bu kişiye nasıl davranmalıyım ilişkiyi bitirmeli miyim yoksa ben de çabalamalı mıyım gibiSiz mod düşüren, enerji emen birisiniz.
Adam, sizinle dedikodu bile yapamıyor. Sizi arkadaşlarına karşı düşündüğünü belirterek ilişkiyi toparlamaya çalışıyor. Beddua etme diyorsunuz. Bu hareket kaçıncı Level
Ayrıca, konuyu ne için açtınız? Amacınız ne?
Kendinize çeki düzen verin, adamın peşinden koşmayın diye yazıyoruz. Hiçbir yorumu beğenmiyorsunuz. Adamı rahat bırakın diyoruz ona da cıks..
Neyse, Pazar pazar uğraşamayacağım.
Değil cidden biliyorum kendimi zaten çok kötü hissediyorum tamam ilişkiye devam ettim ayrılmadım ama bu da ben değilim ama herkes senin kadar şanslı olamıyor belki ben de senden daha toksik bir insanımdır ama o da beni alttan almıyor en azından artık almıyor ben sizin gibi bir cümle kursam ya hemen abartıyosun sorun çıkarıyosun derdi muhtemelen sesiniz duyuluyor benim sevdiğim kişi benim sorunlarımı görmüyor belki bu yüzden bağırıyorumdur iletişime açık değil kavga sırasında hep geçiştiriliyorum sonra sabrım tükeniyor ve bağıran ben oluyorum. İsterim ki güzel olan anılarımız uyumumuz hatrına bari bana iyi yaklaşsın ama olmuyor bu durumda sadece benim tutunma isteğim de bir yere kadar galiba ben de bırakmalıyım sonrasında şuanki halimden daha çok üzüleceğimi biliyorum o korkutuyoe tabii ki sevgilim beni bilerek kırmıyor, bana bagirmiyor. ben de ona bagirmiyorum
bu minimum olmasi gereken degil mi?
tutup da bana bagirmadigi icin madalya mi vereyim?
insaniz, birbirimizin yaptigi seyleri yanlis anlayabiliriz ama bagirmak çağırmak, küsmek- trip atmak, ayrilmakla blof yapmak baska bir sey, "bu davranisin beni kötü hissettirdi" demek baska bir sey.
sadece geçen hafta olan birseyi anlatayim mesela. sevgilime baska ulkeden hediye geldi, arkadasi abur cubur paketi yollamis. karamelli bir küçük kutu vardi o kadar lezzetliydi ki. postaneden cikinca arabada birkac kasik aldik, sonra evde ben ertesi gün birkac kasik aldim. birkac gun sonra beraber yiyelim diye getirdigimde "aa daha paketi yeni actik, bitmis neredeyse" dedi. cidden cok bozuldum çünkü sevdim yedim yani ne var. ama "ne var yani benden bunu mu esirgiyorsun, iyi bu evde bir daha bir sey yemeyeceğim" falan diye bagirmak yerine film izliyorduk filme devam ettim, sonra "sana iki sey soyleyecegim. birincisi mutfak bugün benim ama toplamak istemiyorum. ikincisi demin söylediğin şey beni kötü hissettirdi" dedim. hemen filmi durdurdu, anlamaya calisti - kendini izah etti, espri yapti, güldürdü. sorunu çözüp filmimize devam ettik.
yani bu basit bir ornek
bagirip cagirmak en kolayi. ama iki insan niye birbirine bagirip cagirsin?
ben adama "ne var yani lokmalarimi mi sayiyorsun" diye sinirlensem, o bana "manyak misin be onu mu dedim!! salak salak konusma!" dese, ben "sen kime salak diyorsun salak sensin pis cimri! yedigim mi battı" falan diye bagirsam mesela bu normal mi?
herkes her seye kırılabilir. insanin en sevdiğine kirilmasi o kadar kolay ki - sonuçta kalbimizin hassas bir yerindeler, kirmalari cok musait. ama olan seyi uygun zamanda uygun sekilde dile getirsen zaten karsindaki daha dikkat eder.
siz de demissiniz "onun bagirdiginin on kati ben bağırıyorum" diye.
bu cidden normal mi?
adam size bagiriyor, hakaret ediyor, aglatiyor.
sonra "canım askim seni kirmak istememistim" diyor, barisiyorsunuz. yani cidden bu normal mi?
Bence de ama onun böyle bir yapısı olduğuna inanmak istemiştim neyse galiba bu ilişki cidden bitmeliAy sakın başka sorunlar vardı yalanına inanma. İnsanın sorunu olsa bile, sevdiği insandan destek görmek ister, yakınlığını ister. İki güzel laf duymak, sevgisini, yanında olduğunu gösterdiğini hissetmek ister. Klasik yalan. Sakın inanma. İnsan insanın zehrini alır derdi anneannem. Sevdiği insandan böyle zamanlarda uzak duran sevmiyordur. Laylaylom yani.
Yapamıyorum işte sürekli aklım onda oluyo mesaj bekliyorum bu yüzden anlatamıyorum bence tamamen bitirmem lazımBitti diyeceksin onun senin mesajlarına bakmadığı gibi sende bakmayacaksın 2 gün ağlayacaksın 3. Gün hayatına devam edeceksin. Onunla doğmadın ya
Bak iki seçenek var. Ya sen üstüne düşmeyeceksin. Arayan, mesaj atan sen olmayacaksın ve normal davranacaksın. Tripli davranmadan bunları yapacaksın. Ya ayrılacaksın. İlkini yaptığında baktın hala ilgisiz hemen postala.Bence de ama onun böyle bir yapısı olduğuna inanmak istemiştim neyse galiba bu ilişki cidden bitmeli
Yok, amiyane tabirle siz yulari kaptirmissiniz, bu mac buradan donmez, kalenize cok gol atmissiniz.Düzelmez dimi
İlkini yaptım ben ama bu sefer de iyi gelmek yerine ne oldu bir şey mi var diye önce soruyor kendime getirmeye modumu yükseltmeye çalışıyor beş dakika falan sonra da sen beni sevmiyosun soğuk yapıyosun deyip geri çekiliyo öyle mal gibi kalıyorum küstürmüş oluyorum yani böyle yansıtıyoBak iki seçenek var. Ya sen üstüne düşmeyeceksin. Arayan, mesaj atan sen olmayacaksın ve normal davranacaksın. Tripli davranmadan bunları yapacaksın. Ya ayrılacaksın. İlkini yaptığında baktın hala ilgisiz hemen postala.
bu sans degil ki. benim de hayatıma cook sevdiğim, gece gündüz hayaller kurdugum baska insanlar girdi ama haketmedigim sekilde bir davranislarini görünce ayrilmayi bildim. ya da cok seviyorsam, cok mutluysam kendimi ayriliga hazirlayip birkac ay daha son zamanlarımı keyifle gecirip en hazir hissettigimde kolayca ayrilmayi bildim.Değil cidden biliyorum kendimi zaten çok kötü hissediyorum tamam ilişkiye devam ettim ayrılmadım ama bu da ben değilim ama herkes senin kadar şanslı olamıyor belki ben de senden daha toksik bir insanımdır ama o da beni alttan almıyor en azından artık almıyor ben sizin gibi bir cümle kursam ya hemen abartıyosun sorun çıkarıyosun derdi muhtemelen sesiniz duyuluyor benim sevdiğim kişi benim sorunlarımı görmüyor belki bu yüzden bağırıyorumdur iletişime açık değil kavga sırasında hep geçiştiriliyorum sonra sabrım tükeniyor ve bağıran ben oluyorum. İsterim ki güzel olan anılarımız uyumumuz hatrına bari bana iyi yaklaşsın ama olmuyor bu durumda sadece benim tutunma isteğim de bir yere kadar galiba ben de bırakmalıyım sonrasında şuanki halimden daha çok üzüleceğimi biliyorum o korkutuyo
HayırlısıYok, amiyane tabirle siz yulari kaptirmissiniz, bu mac buradan donmez, kalenize cok gol atmissiniz.
haklısın galiba karakterini düzeltebilirim sandım ama olmuyor en azından çabaladm inşallah hayırlısı olur teşekkür ederimbu sans degil ki. benim de hayatıma cook sevdiğim, gece gündüz hayaller kurdugum baska insanlar girdi ama haketmedigim sekilde bir davranislarini görünce ayrilmayi bildim. ya da cok seviyorsam, cok mutluysam kendimi ayriliga hazirlayip birkac ay daha son zamanlarımı keyifle gecirip en hazir hissettigimde kolayca ayrilmayi bildim.
bu insanin elinde olan bir sey.
anne babamizi secemiyoruz ama sevgilimizi seçmek bizim elimizde.
Bizi üzene- kötü hissettirene - bagirarak küserek terbiye etmeye calisana kapiyi gostermek de bizim elimizde.
"ben sizin gibi bir cümle kursam ya hemen abartıyosun sorun çıkarıyosun derdi muhtemelen sesiniz duyuluyor benim sevdiğim kişi benim sorunlarımı görmüyor belki bu yüzden bağırıyorumdur iletişime açık değil kavga sırasında hep geçiştiriliyorum" boyle demissiniz. sizi dinlemeye hali olmayan insanla iyiyken de iyi olmayim. yol verin gitsin.
daha yasin 22 , ohooooo ne asklar yasayacaksin inan ki soyadini unutacaksin. hic özlerim diye düşünme. çivi çiviyi söker, daha iyisini bulursan hic ozlemezsin.
Evet haksızsın, hatalısın. Ama sadece sen değil sevgilin de haksız ve hatalı. En baştan tripli, tepesine çıkan, sürekli sorun çıkaran bir kadınla olmamalıydı. Sen de şu an seni önemsemeyen bir adamla olmamalısın. Aşk, ilişki böyle bir şey değil. Eziyet ediyorsunuz birbirinize.Pekiiii ben haksızım
Dmsşdmdşdmdldö asla öyle bir şey yok aslında şunu demek istiyorum ben toksik özelliklerimin farkındayım ama kesinlikle o haksız ve ayrıl diyenlere nası ayrıl dersin demiyorum çünkü zaten ben de ayrılmam gerektiğini düşünüyorum o gücü bulamıyorum kendimde sadece burdan fikir alarak kendimden emin olmak istedim ama sonuçta onu seviyorum yine bir tarafım keşke o haklı olsa da kalsam yanında diyor o yüzden böyle yansımış olabilir ben sadece üstten konuşup bana hakaret edenlere tepki gösteriyorumKonu çok komik bir hale gelmiş. Konu sahibi kendisine hak verilmeyince sevgilisine saydırmış, şöyle kötü böyle kötü diye. Sonra üyeler “o zaman ayrıl, niye bu kadar kötü biriyle berabersin?”diyince bu sefer kendine saydırmış, ben daha çok bağırıyorum, şöyle böyle yapıyorum demiş. İnanılmaz bir paradoksa girmiş. Kimi savunurlarsa ona saydırıyor.
Doğruu ama sürekli sorun çıkardığımı düşünmüyorumEvet haksızsın, hatalısın. Ama sadece sen değil sevgilin de haksız ve hatalı. En baştan tripli, tepesine çıkan, sürekli sorun çıkaran bir kadınla olmamalıydı. Sen de şu an seni önemsemeyen bir adamla olmamalısın. Aşk, ilişki böyle bir şey değil. Eziyet ediyorsunuz birbirinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?