Sevgilimin garip hareketleri

Çok haklısın vakit kaybı olmasını istemiyoeum ya değer verdiğim birisi

Baktığında ben de onun bağırdığından on kat daha fazla bağırıyorum

O zaman ayrılın. Sizi ona bağlayan ne sizden vazgeçememesi mi, sizsiz olamıyor oluşu mu?

Sen istediğini yap ben burdayım moduna geçmişsin bundan sonra dönmez bu ilişki .

Baslarda blöf yapıp yapıp affetmişsin oda benım bunu yapma hakkım var nası olsa ayrıldığı ettiği yok affediyor diyip bitirmiş sizin blöfünüzü.
artık ayrılacak die siz özür diler yazar arar sorar moda girmişsiniz

Başlarda daha kararlıydım hep ama ikna etti beni şimdi ise ben de artık çok bağlandım hatalarını affetmek istiyorum ilişkimiz devam etsin istiyorum sadece

Eminim zamanında çok alttan almış, çok yapıcı olmuştur. Sizin gibi kadınlardan çok gördüm ben. Önce adamların tepesine biner ağzına edersiniz sonra adamlar bıkınca kul köle olursunuz.

e sana bağıran adamin iki sözüne kanip devam ettiysen haketmissin ne diyeyim?
kim kime bağırır, hayvan misin sen?
bagiran kisi ne diyor da affediyorsun? öyle öyle anlamistir bagirip cagirilmanin senin kirmizi cizgin olmadigini, rahatca devam ediyordur

Atasozlerimizi bir kez daha takdir ettim, fazla naz asik usandirir demisler, duydunuz mu?

Yani yaptiklarinizin neticesini almissiniz, sasirmaniz, kizmaniz ilginc. Ancak ben boyle bir noktadan iliskinin iyiye gittigini hic gormedim.

e bunca zaman bagirtilara hakaretlere katlanmamis misin? zaten kabul etmissin:)
bence kendinden bihaber biri gibi davraniyorsun.

Cidden hakediyorum galiba aynen dediğin gibi bir şey yapmıyorum ki o da bağırıyor ama zaten taktikle falan bağırmayacaksa ondan hiçbir şey olmaz kendisi düşünüp üzülüp bağırmamalı benim tepkim buna sebep oluyorsa zaten olmazmış

e bunca zaman bagirtilara hakaretlere katlanmamis misin? zaten kabul etmissin:)
bence kendinden bihaber biri gibi davraniyorsun.
Ne alakası var mesela senin eşin sevgilin hiç seni kırmıyor bütün beklentilerini karşılıyor sanırım maşallah benim sevdiğim kişi böyle değil beni üzüyor ama onu sevmeye devam ediyorum ayrılmam gerektiğini biliyorum ama ümit var işte ya her şey düzelebilirse diye.

Eee sizde adama bağırıyormuşsunuz.. Sanki kendisi ilişkide harika

Büyük ihtimal sizden artık soğumuş. Aklı varsa ayrılır sizden. Siz ayrılmıyorsunuz bari o ayrılsın.
He sen bağırmıyosun yani sanki evrenin bütün sağlıklı ilişkileri benim yorumlarda toplanmış bağırma kavga görmemişler bağırıyosa bağırıyosan ayrıl diyo. Aklı varsa ayrılır demiş bir de ne biliyosun mesela yazdığım metinde beni nasıl haksız görebildin helal olsun beddua etme dedim diye çıktı gitti bir gün haber gelmedi diyorum bir ayrılacaksa ben ayrılmalıyım bana şükretsin hala kendi içimde bitiremedim

Öf kızım deli misin yoksa mazoşist misin ne diye bu herifi çekiyorsun ki? Derdin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…