Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

Ya ben anlatamıyorum yada siz beni anlamak istemiyorsunuz siz derken genel olarak bu konuya normal bir şeymiş gibi bakan arkadaşları kast ediyorum
Kuzenine yardım edemez demiyorum ki ben etsin yardım ama neden sevgilisini olayların dışında bırakıyor
Benim anlam veremediğim olay bu ve öğretmenlik kolay bir meslek değil sorumluluk gerektirir bugün kendi sorumluluğunu alıp sorunlarını çözemeyen sürekli birilerinden yardım isteyen yarın nasıl çocuk eğitimi verecek
Ben düşüncemi anlatamıyorum ya

Bu kadar yorum a hala açıklık getiremediysem artık birşey demiyorum beni çok enterese eden bir konuda değil yani ben yardım etmeye çalıştım ama olay çok farklı bir boyuta geldi
Sorun kuzen ilişkisi değil sorun güvensizlik de değil
Anladım yani karşıdaki kişi sen ne anlatırsan anlat dışa kapalı sadece kendi düşüncesi
İyi akşamlar

Ne ilgisi var ki? Birinden yardım istemekle öğretmenliğin?
İnsanların namusuna laf atmak bu kadar kolay olmamalı. Yani bir adam eğer hala kızına dahi yavşıyorsa zaten mümkünatı yok elinde tutamazsın. O karakterde adam durmasın zaten yanında.
Evlenince ne yapacak? Tüm sülaleyle iletişimi kapayıp cam fanusun içinde mi yaşayacaklar?

Son düzenleme:
Siz hala hala kızına yaşamaktan bahsediyorsunuz adamın zaten sevgilisi var yani madem halasının kızına yavşıcak sevgili yapmasın
Halasının kızının adama yaşayabileceği ihtimali hiç aklınıza geldi mi acaba

Valla gayet açık dediğiniz. Ben yorum yazarken eski sayfaları okumamıştım şimdi biraz geriye gittim, yorumlarınızı okudum.
Bildiğiniz erkek nefsi güçsüzdür kuzen, bacı, kardeş dinlemez yan gözle bakara getirmişsiniz lafı.
Yani ben anlamıyorum insan hala kızına yan gözle bakacak bir erkekle nasıl güvenir de evlenir, o adamı baba yapar?
O adam yarın öbürgün baldızına, kızının oyun arkadaşlarına falan da yavşar. Eee erkek nefsi ne yaparsın?
Çok çirkin geliyor bana böyle düşünceler.

Son düzenleme:
Yardimi rica eden kisi kuzeni degil de siradan bir arkadasi da olabilirdi. Ne var bunda?
Eger kiskaniyorsan sevgiline guvenmiyorsundur. Bunun kizla pek ilgisi yok. Eger o kisinin sevgiline karsi bir ilgisi varsa, bunun muhattabi yine sevgilinin kendisi. Ya rahatsizligini dile getirip iletisimini keser, ya da hosuna gittigi icin devam eder ve ucu adlatmaya kadar bile gidebilir. Her iki durumda da tek karar verici sevgilin. Bu yuzden kiskancliginin sebebini baska bir kizda arama. Birak sevgilin kuzenine yardim etsin.

Kız çocuğa nasıl yavşayacak pardon da üstüne mi atlayacak, tecavüz mü edecek? Altı üstü kafede buluşacaklar. Bir adam kafede karşısında oturan hala kızından da tahrik oluyorsa... Boşluğu siz doldurun.
Oldu olacak erkekleri kız evlatlarıyla da baş başa bırakmayalım. Yok artık.

onu aramıcakta kimi arıyacak kuzen onlar art niyet arama

Bana garip geliyor, mesela ben universitedeyken kuzenim istanbula egitim icin gelip 1 ay bende kaldi (yasitiz) ne ailede ne sevgilimde en ufak bir bir kotu dusunce olmadi, olamazdi da, ha abim gelmis kalmış, ha teyzemin oglu...
nikah dusermis falanmis filanmis o kisimlara hic girmeyelim zaten, her nikah dusenle niyeti bozsak oooo
yani bir abi gibi erkeklerle samimi olma geyikleri yapiyordur diye dusunuyorum, aksi olsa senin yaninda bu tarz konulara girmez zaten. Yine de cok rahatsizsan sen de kanka ol kuzenle, kuzen candir

Karakteri bozuksa yapar

Ya tamam konuyu geçtim ben size bir şey sorucam ve noktalıcam sizin açınızdan merak ediyorum nasıl bir yol izlerdiniz

Sizin sevgiliniz aynı sınıftan bir arkadaşı
ve aralarındaki muhabbeti bilmiyorsunuz

Yıllar sonra bir şekilde karşılaşıyorsunuz ve sizin sevgili olduğunuzu öğreniyor ve partnerize yani sevgilinize diyor ki
Bende yeni taşındım aslında tam taşınmadım ev bakıcam şuan misafirhanedeyim müsaitsen beraber bakalım
Ve sevgiliniz size bunu haber vermiyor haber vermediği gibi telefonu duymadım yok uyuyordum müsait değildim gibisinden yalan söylüyor ve o kız için son uydurduğu bir şey değil ama sizi seviyor sizden ayrılmayı uzak kalmayı bile düşünemiyor
Ama eski okul arkadaşım yılların hatrı var diye de arkadaşını da bırakmıyor ve bu kız sevgilinize karşı biraz eğimli siz ne yaparsınız ne düşünürsünüz yada aman ne olacak canım eski arkadaş işte deyip kenara mı çekilecektiniz

normal bence kesinlikle normal

Benim teyzemin gelini beni kuzenimden kiskaniyor mesela. Ki o benim abim gibidir. Bunu da goruyor ve biliyor. Kizin hangi gozle baktigi onemli

Hah işte bu da çocuğun karakterini ölçmek için güzel bir test. Hala kızına yavşarsa değil evlenmek, sokakta selam verilmez öyle adama. Yavşamazsa problem yok.
Kız arkadaş başka, hala kızı başka. KUZEN bu KUZEN.
Gerçi bu sitede görümcesinden eşini kıskanan gördüm. Erkek ya nefsi kabarır kız kardeşine.
Neyse yazarken midem bulandı benim böyle garip ailevi ilişkileri.

yok ya olmaz bence..eşimin yeğenleri var yaşıtlar kızlı erkekli kardeş gibiydiler..kardeşini nasıl arıyorsan onuda arasın..ha benim kendi akrabalarımda ilişkiler kopuk ama yeni nesil daha farklı

yok ya olmaz bence..eşimin yeğenleri var yaşıtlar kızlı erkekli kardeş gibiydiler..kardeşini nasıl arıyorsan onuda arasın..ha benim kendi akrabalarımda ilişkiler kopuk ama yeni nesil daha farklı
Herkes aynı değil arkadaşlar ya ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz anlamıyorum
İki kuzen arasında bir şey var ve bunu sevgilisinden gizliyorlar
Hadi hepsini geçtim bu adam kuzenini neden sevgilisi ile tanıştırmıyor

Ben de senin gibi düşünüyordum ama beni bu saçma düşüncelere iten kendisi bu kız ilk dönem tek günlük sınavlara geldi buraya ve bir sınavı erken saatte olduğu için oturduğu şehirden yetisemeyecekti napsam Otel falan demiş aramış sevgilimi ben de bir konuşmasına şahit oldum ki o zaman bu kıskanma durumları yoktu ben noldu dedim mecburen burda kalacakmis uygun Otel soruyorum dedi ben de ne oteli ayıp olur sende kalır işte dedim olur mu hiç dedi bizim orda duyulursa laf olur duyulur yanlış anlarlar dedikodu yaparlar dedi ben şok tabii sen bilirsin ama ben gitsem başka şehre asıl otelde kalsam ayıp olurdu dedim ama işte zihniyet bişey olacağını düşünüyorlar hemen

alınmayın cok net yazacagım, sizin gibi düşünen biriyle beraber olsaydım suclamanın ilk geldigi anda ilişkiyi bitirmiş olurdum.
kaldı ki kuzenden ve yardımlasmadan bahsediyoruz,
uzaktan bir arkadası geldiginde de yardım edebilirdi, hatta hepberaber giderdiniz vs.
güvenmediginiz kişilerle beraber olmayın,
kendi cirkin fikirlerinizle baskalarına da ithamda bulunmayın.

ancak bu yazdıgınız "yalan" cok onemli,
halasının kızıyla aralarında birseyler olabilecegi icin degil; işine geldigi gibi davrandıgı, yalan söyledigi, size karşı haklı oldugu konularda dahi arkanızdan iş cevirdigi icin güvenilmeyecek biri.
bu mesajınızda yazdıgınız gibi bir durum olduysa huylanmakta da haklısınız bence.

güven zaten yok,
güvenilecek adam da yok.
bu ilişkiyi neden devam ettiresiniz?

Ya ben kendi ailemdeki kuzenlerimi geçtim eşimin kuzenleriylede samimiyim evet çokta kıskancım ama ilişki boyutu önemli Neden sevgilisinden gizli görüşüyor kuzeni ile gerekiyorsa derim yani ben sen kimsin o benim kuzenim konuşmama karışamazsın ama adam sevgilisinden gizliyor kuzeni ile konuşmasını

İşte kuzen evliliğine sıcak bakmama nedenim. Aile içi böyle düşünceler çok nahoş. Bilmiyorum bana çok ters böyle şeyler.
Siz sevgilinize güvenin derim ben. Azıcık adamsa istediği kadar iradesiz olsun hala kızına yan bakmaz zaten.

Kız kardeşinden mi kıskanıyor kocasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…