• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin İnstagramda kız takip etmesi

Bu konu yüzünden ayrılmalıyım?

• Evet güven zedeleyici

OY: 83 87,4%
  • Hayır öenmsiz bir konu

OY: 12 12,6%

• Ankete Katılan
    95
daha güzel kızları ayarlamaya çalışıyor kendine.

sen de hala sevgilim diyebiliyorsun bu çocuğa.

kendine saygın olsun biraz.

"beni kaybedeceksin böyle giderse" gibi bir şey demişsin bu ne yaparsan katlanırım demek karşı taraf için. kaybedecek olsa şimdi resti çekip bitireceğini biliyor çünkü.

ayrıl derim. yoksa boynuzlanman an meselesi.

Ben sevgiliminin takip etmesini istemezdim cok kıskanırdım okulundaki kızları bile etmezdi ama rahatsiz olmuyodu tanımıyorum niye ediyim zaten falan derdi sonra ayrıldıktan sonra okuldaki bütün kızları takip etmiş fotoğraflarını falan fullemis benimkinin icinde kalmıs demekki ayrılınca hemen o kızlara yaranmaya basladı sana sadıksa seviyosa bırak etsin

Kızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Oo adamın sülalesi raaaahatt. Boşversene sen bunu ,gerçekten umursuyor olsa seni daha ciddi ve uzun cümleler kurar seni ikna etmek için .

cnm benımde basımda senınkıne benzer vardı. tanımadıgı kızları eklıyordu.. ben rahatsız oluyorum dememe ragmen saygı duymadı. bende hayatımdan cıkardıkm. sana saygı duymuyor erkek arkadasın. sımdı boyle yapan ılerde neler yapar

Pff 2 aylikmis yahu,ben olsam adini bile daha yeni ogrenmistim o derece gerizekaliyim demek ki :KK70:

hahahahahaha kesinlikleeeee ama ben bu arkadaşa diorum ki hiç uğraşmasın bunun sonu yokkkkkkkkk :))))) biter bu ilişki sonunda böle böle yok mok dderler sonradan sıkılınca hadi byeeeeeeee derler hepsi aynı derken gerçekten burda okuduktan sonra hepsi aynıymış :)))))))))))

Hepsi aynı cidden balım biz bunlardan sadece iki tane var ve onlarda bize denk geldi zannediyorduk :skandal: dünyayı istila etmişler

Ya işte bir umut adam olur diye bekledim bende hep. Şuan mesafemi koydum eyvallahım yok artık

Ya işte bir umut adam olur diye bekledim bende hep. Şuan mesafemi koydum eyvallahım yok artık
Valla arkadaşım aynısından bende de vardı aynı olay birebir yaşandı ama bizim ayrılık şeklimiz başkaydı hatta sevgili olarak ayrılsakta kopmayalım diye yalvardı dinlemedim. Sonra pişman oldum o affetmedi ama şuanki haline bakıyorum da allahım şükür diyorum. Bunların hepsi aynı ya değişmez adam olmaz hayır gelmez:KK51: senden sonra direkt abazalığa vuruyorsa gerçekten işin hayrı ayrılıktır. Uzak durmak en cicisi:KK68:

Hani karsilikli takip edip karsilikli begeni yapip kendilerini kandiriyorlar ya ondan utandim. Birisi begenmese digeri begenmiyor, biri takipten ciksa digeri de hemen cikiyor. Cocuk gibi.
Valla 2017 ye giriyoruz ama insanların beyinleri de hayattan beklentileri de git gide küçülüyor o dediğiniz olayın mantığını bende çözmüş değilim. Şaka gibi gerçekten.

Boşuna kendini yirtiyosun bence cocuk seni pekte sallamiyo gibi geldi. Amaaaaan ayrıl gitsin. :KK76:2 ayda belli etmiş ne olduğunu sukretmelisin bence

Siz nasil tanistiniz? Internetden dersen, zaten unut gitsin.

Ama ben bu seylerden rahatsiz oluyorum, hani 1-2 kiz ekler, tanidigidir, arkadasidir, sorun degil. Ama sürekli herkesi ekleyen tipler gözümde cok cok cok iticidir.

Bence de önemsemiyor seni :/ zaten güvenmiyorum sana dediğinde tamam o zaman diye cevap vermemeliydi

Ben bu tarz şeylerden nefret ediyorum yok kız takip etme ne biliyim tanımadığı kız fotosunu beğenme. Böyle bişeyle karşılaştığımda uyarırım ve takip ederim tekrar yaparsa yol veririm. Ben nasıl sadık kalıyorsam başkasıyla ilgilenmiyorsam oda ilgilenmemeli. Kesinlikle Hiç hoş bişey değil.

sizi sevmeyeni sizde sevmeyin ya . dünyada bir sürü erkek var . bu tiplerle vakit geçirmeyin .

Back
X