mevcut ödenen kredileri vardı babasının işletmeyi satıp o parayla borçları kökten kapatıp kalan para ile yatırım yapmak gibi bir fikri vardı ancak iş yeri kapalı kalınca kredi borçları ödenemedi ve birikti + faiz işledi birdeKapalı işyerinin neborcu birikmiş ?
250 bin eleman çalıyo darphane mi burası
sevgilim çok arada kalıyor babasının durumuna üzülüyor bir de bizimkiler sorun çıkarıyor resmen ya baba ya biz diyorlar çocuğa babamı nasıl bırakayım bu halde diyor haklı olarakNe alakası var haramla?
Adamlar çalmıyor,çırpmıyor. Uyuşturucu gibi insanları da zehirlemiyorlar,düzgünce işletmesini işletiyor.
Ailenen kızdım,çocuğa üzüldüm.
Ortada bırakamaz ya babasını,borçları hazır azalmışken bitirip tamamen işletmeyi kapatması ya da devam etmesi daha mantıklı.
Arada kalmaması lazımsevgilim çok arada kalıyor babasının durumuna üzülüyor bir de bizimkiler sorun çıkarıyor resmen ya baba ya biz diyorlar çocuğa babamı nasıl bırakayım bu halde diyor haklı olarak
arada kalıyor derken 2 tarafa da üzülüyor manasında söyledim cümleleri toparlayamıyorum özür dilerimArada kalmaması lazım
Aile her zaman önce gelir.
mevcut ödenen kredileri vardı babasının işletmeyi satıp o parayla borçları kökten kapatıp kalan para ile yatırım yapmak gibi bir fikri vardı ancak iş yeri kapalı kalınca kredi borçları ödenemedi ve birikti + faiz işledi birde
ailem haram diyor alkol ticareti olduğu için .kredi borcu nekadar zaman işler ki?
Bisüre sonra mal mülke haciz koyup satarlar
Eleman 250 bin çalabiliyosa burası çokta iyi iş yapıyodur neden bıraksın evleneceğin insan
çocuk günde 15 saat çalışıyor isterse 24 saat çalışsın haram kazandıktan sonra diyorlarİçkiden toplanan vergi devletin kasasına gitmiyor mu? Gidiyor. Sağlık hizmeti, eğitim hizmeti, sosyal güvence parası olarak kullanılmıyor mu ? Kullanılıyor.
Toplanan vergileri yerken helal, ama satan insanların yaptığı iş ve elde ettiği kazanç haram?? Milletimizin kafalarrrrr güzel.
Çocuk ailesine bakıyor, sorumlu davranıyor, para da getiriyor ama kimseye yaranamıyor. Çocuğun başında bunca dert varken bir de ailen kafa ütüsü yapacaksa bence bu işe baştan kalkışmayın.
E 7 yıllık ilişkide kimbilir kaç kez hesap ödedi hediye aldı sana o paralarla. Ailen evlatlıktan reddetsin seni madem haram para yedin neticede.ailem haram diyor alkol ticareti olduğu için .
kredi borcu nekadar zaman işler ki?
Bisüre sonra mal mülke haciz koyup satarlar
Eleman 250 bin çalabiliyosa burası çokta iyi iş yapıyodur neden bıraksın evleneceğin insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?