Sevgilimin Önceki Evliliğinden Borcu

Nickyokkk

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.997
528
Merhaba kızlar
Sevgilimle iyi anlaşıyoruz ve uzun zamandır tanışıyoruz. Sevgilim benden önce kısa bir evlilik yapmış ve 1 ay sürmüş. 1 ay sonra frekanslar uyuşmadığı için yolları ayırmışlar. Sevgilim bulunduğum yere geçen senenin başında tayin oldu yani boşandıktan hemen sonra buraya geldi. Gayet iyi anlaşıyoruz, birbirimizi de seviyoruz. Geçen gün çalıştığı yere gittim, orada arkadaşının eşi de vardı. İyi birisi. İşi ne zaman ciddiye bağlayacaksınız diye sordu. Ben de bu yaz nişan yapabiliriz dedim. Geçen sene geldiğinde baya bir borcu vardı 200 bin TL borcunu yapılandırdı hepsini ödemiş mi dedi ben şok oldum. Çünkü bana söylememişti. Kadın, biz de düğün yaptık bu kadar borca nasıl girilir şaşırdım dedi. Bilmediğimi söyledim. Kadın bunu bana söylediğine pişman oldu. Ben sorduğumda 30 bin TL kadar borcum var o da bir kaç ay sonra biter demişti. Hepsini ödemiştir desem o da memur yani nasıl hemen ödeyecek? Sizce yalan mı söylüyor? Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Mantığım almıyor duygularım karmakarışık. Başkasının borcunu öderken evlenmek, işi resmiyete bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Burdaki hanımların objektif yorumlarına ihtiyacım var. Lütfen gözümü açın.

1 ayda ne yaşamış olabilirler, 1 ayda ayrılacak adam neden tonla borç yapıp evlenir?
Sorduğumda anlaşamadık aileler arasında hakaretleşme oldu soğudum dedi. Nasıl o kadar borç olmuş ben de anlamadım. 2020de oluyor bu olay.

Borcu bitmeden Nisan yapma. Eski düğün borcunu odeyemeyen sana nasıl düğün yapacak.

Muhabbeti aynen anlat
Kadin da bilmedigimi anlayinca pisman oldu ama ben cok tuhaf hissettim baskalarinin bile bildigi birseyi ben bilmiyormusum baskasindan duyuyorum neden bana durust olmadin? De.
Söyledim. Bozuntuya vermeyip gülüp geçti

Sorduğumda anlaşamadık aileler arasında hakaretleşme oldu soğudum dedi. Nasıl o kadar borç olmuş ben de anlamadım. 2020de oluyor bu olay.
Hiçbir şeyden geri kalmadan yapılan bir düğün olmuş belli ki, işte saçma olan bu, bu kadar masrafa girilip neden evlenilir madem çatt diye ayrılabilecek birisin?

Hiçbir şeyden geri kalmadan yapılan bir düğün olmuş belli ki, işte saçma olan bu, bu kadar masrafa girilip neden evlenilir madem çatt diye ayrılabilecek birisin?
Evet en iyi düğün salonunda yapılmış hatta kız düğünü pastalı yaptınız yemekli yapmadınız bedavaya getirdiniz diye başlarına kalkmış ondan kavgalar olmuş.

200 binlik borcun evlilik sebebiyle olduğuna emin misiniz?1 ayda frekans uymadı bosanmıs falan bence biraz hikaye. Belki kumar bekli farkli borçlar o 200 bin ve buyuzden boşandı. Uzun zamandir tanisiyoruz dediginiz gecen senenin basindan beri mi? Dikkat edin bir arkadasim yine boyle ilk evliligi cok kısa surmus biriyle evlendi.sorsaniz o kiside ilk esiyle anlasamamisti simdi arkadasim kac kez aldatidigini bile bilmiyor sonuc yine bosanma .memurun 1 yilda 200 bin borc odeyip birde hayatina devam etmesi tek maasla imkansiz size birden fazla konuda yalan soyluyor olabilir.

Valla ben olsam evlenmezdim. Önceki evliliğin borcunu niye siz ödeyesiniz? Bitirdiyse o ayrı ama evleneyim, el ele verip öderiz vs. yaş iş. Benim içim almaz açıkçası böyle bir durumu.
Madem iş ciddiyete binecek, ben olsam sorardım. Böyle böyle duydum, aslı esası nedir bu işin diye.
Bazı erkekler borç saklayabiliyor, sonradan öğrenip dumura uğrayanlar var. Riske girmemek lazım.

1 ayda biten evliliğin üzerine düşün derim. Kimse kolay kolay o kadar kısa sürede evliliğini bitirmez.
Borç konusunda da yalan söylemiş. Nasıl güvenceksiniz?
O kadar borçla da evlenmeyin tabi.
Guvenim çok zedelendi. Burdaki arkadaşlar bir şeyler söyler de gözüm açılır diye konu açtım.

Evet en iyi düğün salonunda yapılmış hatta kız düğünü pastalı yaptınız yemekli yapmadınız bedavaya getirdiniz diye başlarına kalkmış ondan kavgalar olmuş.
Ama yapılmış yani sonuçta, belki de kız bunu bıraktı gitti, yoksa adam deli mi evlenebilmek için tonla borcun altına girmiş hemen boşansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…