Ya yapılandırma ve maaşlara gelen zamlarla ödemesi kuculmustur diye düşünüyorum aylık 2-3 bin fark etmez demiştir. Onu savunmuyorum mantığını söylüyorum. Ha gülüp geçmesi yine kabul edilir değil ben olsam borcu sıfırlama dan sana da güvence vermeden Nişan yapmazdım. Yani evlendikten hemen sonra bir de sizin düğün için borç ödenecek ohhooo bekle ki düze cikasin.Hiçbir şey gizli kalmaz nasıl böyle bir şeyi saklamaya çalıştı anlamıyorum
Kendi boşanmak istediğini söyledi ama arka bahçede olaylar bambaşka olabilir tabi erkeklere çok güvenmemek lazımAma yapılmış yani sonuçta, belki de kız bunu bıraktı gitti, yoksa adam deli mi evlenebilmek için tonla borcun altına girmiş hemen boşansın.
Ortak kararımızdı yani. Kendisini sevdim. Ama tabiki farklı seyler sezdiğim için bı acaba dedirmedi değil.Adam kendine güveniyorsa bosanma kararini okumak isterim de ya darp varsa memuriyeti yanmasin vs diye tazminat varsa o para hersey şeffaf olmali evlilik yolunda iseniz
Sabah akşam kötülediği kadına tonla borç yapmış, şimdi size alacağı gelinliğin bile lafını edecek.Kendi boşanmak istediğini söyledi ama arka bahçede olaylar bambaşka olabilir tabi erkeklere çok güvenmemek lazım
Emin değilimValla ben 200 binlik borcun altına girsem onun hatrına evli kalırım yine ayıp olmasın diye. 1 ayda ailelerin araya girmesiyle boşanma bana çok doğru gelmedi. Aldatma vs olmadığına emin misiniz
O kadar haklısın ki..hayat zor, iyice zorlaştırma.
Diğer kadını isim olarak tanıyorum sosyal medyadan sizce sorsam mı, ortalık karışır mıO kadar para harcadık der insan yine boşanmaz bir ayda.
Başka bir şeyler vardır size söylemediği.
Sormayın , hoş olmaz .Diğer kadını isim olarak tanıyorum sosyal medyadan sizce sorsam mı, ortalık karışır mı
Evet en iyi düğün salonunda yapılmış hatta kız düğünü pastalı yaptınız yemekli yapmadınız bedavaya getirdiniz diye başlarına kalkmışondan kavgalar olmuş.
Yemedim ondan konu açtımSizde buna inandınız mı gerçekten?
Yemedim ondan konu açtım
İş bittikten sonra hep böyle olur. Gelinler böyle olur. Erkek tarafı kusursuz olur. Evlilik bitirmek öyle zor bir şey ki. 1 ayda bitiyorsa kim bilir neler oldu da bitti. 200 bin tl borcun hatrina bile 1 ayda bitmezdi. Ufacık şanslara tutunurlardı. Evlilikte öyle soğudum 1 ayda ayrıldım olmuyor.Evet en iyi düğün salonunda yapılmış hatta kız düğünü pastalı yaptınız yemekli yapmadınız bedavaya getirdiniz diye başlarına kalkmışondan kavgalar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?