Ayrılın sevmiyorsunuz belli. Seven insan bakmaz yani aynı şeui goymesini sorun etmez. Ben de pis falan sandımArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilariGiyim bir özbakım değil ki. Kıyafetleri mi pisti yani? Ay o zaman bırakın eski sevgiliniz olsun. Dışarısı mis gibi giyinen dalyan gibi herif dolu. Neden çekeceksiniz onu?
Maddi durumu iyi benim de aklima bu geldi.Asik olmadiginiz biriyle uzak mesafeyi iliskisini neden cekiyorsunuz ki zaten.
Kotu giyinişi ben de sevmem. Araniz bir samimiyet yok mu birlikte alisveris yapsak diyebilirsiniz belki maddi durumu hakkinda bilginiz varsa tabi. Belki sikinti vardir.
Belki de duygularimdan da emin degilim sanirimAyrılın sevmiyorsunuz belli. Seven insan bakmaz yani aynı şeui goymesini sorun etmez. Ben de pis falan sandım
Temizse sorun yok bence. Eline o gelmiştir, aynısını giymiştir ne var ki bunda?Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değilArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Ee sıkıntı ne nolmus aynısını giydiyse?Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Çok iticiÜzerinde devasa Gucci yazan fake tişört giymiyorsa sorun yok.
Özel değilse sebebi nedir? Az öz kıyafeti anlarım, ama neden yırtık giyiyorsunuz?Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
Yırtık mı seviyorsunuz yani?Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?