- 10 Eylül 2018
- 838
- 2.195
- 113
Belki minimal seviyordurPis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Ayyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demezParası var diyorsunuz yani umursamıyordur sizin kadar kıyafet konusunu.
theblackswan 'nın dediği gibi koca profesörler var benimde üniversite de ders gördüğüm sokakta görsen meczup sanırsın.
Sizde sıkıntı duygularınız, sevmediğiniz biri ile bırakın uzak mesafe ilişkisini, burnunuzun dibinde de olsa ilişki yaşamayın.
Ben minimalleşiyorum ama şöyle giydiklerimi satıyorum yerine yenilerini ekliyorum süper oluyoröz bakım deyince diş falan sandım.
Sırf bu düşünceler yüzden çok istesem de gardrobumda minimalleşemiyorum, aynı şeyi gitmekte ne var ki? Önemli olan temiz olması değil mi?
deli gibi aşık olduğum adam 2 kış boyunca aynı kazağı giydi.Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Ben minimalleşiyorum ama şöyle giydiklerimi satıyorum yerine yenilerini ekliyorum süper oluyor
Ayyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demez
Erkekler kıyafete düşmez pek.Sebebini anla.Bakalim durumu mu yok.Cimri mi.Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Aşmışlar zeki insanlar işte meseleyiAyyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demez
Acun Ilıcalı gibiAslinda ayni seyi giymiyorlardir.
Eşimin 20 tane siyah tisortu var mesela ama birbirinden ayirmak zor. Disarda goren devamli ayni tisortu giyiyor sanir ama aynisi degil.
Gomlekleri de bir kaç cesittir, belli renklerdir. Aldiklari sayica coktur ama oyle renga renk bir dolap kullanmaz.
Sahneye cikmiyor ki bu adam devamli her gun cesitli kombin yapsin.
vala bir sene boyunca aynı şeyleri giydim ben tam bir sene.Ben kargoya gidemiyorum ya, çocuklardan dolayı haftasonu parka falan anca çıkabiliyorum
Çocuklardan önce epey bi satmıştım ama almışım da almışım. Çıkabilsem satacağım, bir kısmını verdim, kalanlardan elemeyi planlıyordum ama iyice tırsıyorum artık arkamdan konuşurlar diye döfmfk
insan dışarda gördüğü kime doktor der ki xnjdndndnAyyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demez
Valla artık ben ve eşim de öyle siyah ve griye fena takıldık görseler aynı sweat sanarlarAslinda ayni seyi giymiyorlardir.
Eşimin 20 tane siyah tisortu var mesela ama birbirinden ayirmak zor. Disarda goren devamli ayni tisortu giyiyor sanir ama aynisi degil.
Gomlekleri de bir kaç cesittir, belli renklerdir. Aldiklari sayica coktur ama oyle renga renk bir dolap kullanmaz.
Sahneye cikmiyor ki bu adam devamli her gun cesitli kombin yapsin.
Kesinlikle aşmışlar bazı şeyleri kaliteli ama az ürün almak çok daha mantıklıAşmışlar zeki insanlar işte meseleyi
Bak tüm zekilere hep tek renk, Mark Zuckerberg gibi..
Adamın gardrop full gri tişört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?