Sevgilimin öz bakimi:(

Ben de pis geziyor sandim. Alt tarafı önceki giydikleriyle ayni kıyafetleri giymiş sorun ne ki anlamadım. Siz bir giydiğiniz bir daha giymiyor musunuz?
Yok çok zevksiz giyiniyorsa ona yakışacak tarzda bir kıyafet hediye edin. Kendisi birden giyim tarzını değiştiremeyebilir ama sizin hediyenizi elbet deneyecek belki kendine yakiştirdikça o tarz kıyafetler alacaktır. Ya da direkt söyleyin şöyle şeyler sana çok yakışır diye. Erkekler bir şeyini biri övünce onu üstünden çıkarmak istemiyor zaten
Ama siz pek sevmiyorsunuz gibi geldi. Çok güzel giyinse değişecek mi duygularınız bir düşünün.

Özbakım diyince aklıma ter kokusu pis dişler vs gelmişti neyse ki çok saha ufak bir sorun giysi konusu. Bazı giysiler, bazı insanlara çok rahat geliyor hep eli ona gidiyor. Veya maddi durumdan sürekli yeni birşey almıyor olabilir.
Mesela ben de eşimin giyim tarzını pek beğenmezdim sevgiliyken, esmer olmasına rağmen koyu renk giyerdi bence çok kapatıyordu. yavaş yavaş birlikte aldıkça daha iyi olmaya başladı. Acaba yeterince etkilenmiyorsunuz da ondan mı gözünüze çok batıyor?

Parası var diyorsunuz yani umursamıyordur sizin kadar kıyafet konusunu.
theblackswan 'nın dediği gibi koca profesörler var benimde üniversite de ders gördüğüm sokakta görsen meczup sanırsın.

Sizde sıkıntı duygularınız, sevmediğiniz biri ile bırakın uzak mesafe ilişkisini, burnunuzun dibinde de olsa ilişki yaşamayın.

Temiz ise aynı şeyi giymesinde problem görmedim. Size hitap etmiyorsa ayrılın. Siz öyle istiyorsunuz diye değişiklik yapmak zorunda değil dimi?

Ayyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demez

Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
deli gibi aşık olduğum adam 2 kış boyunca aynı kazağı giydi.
parası yoktu umrumda da değildi, köpek gibi aşıktım kazagina ölecek durumdaydım
ben de bir dönem bazi entelektüel nedenlerden dolayı aynı kıyafetleri giyiyordum
aynı t-shirt ve pantolondan 5 adet vardı.
o da takmadi kimse takmadi.
sevgi böyle bir şey değil bence

bazi insanlar bu tarz şeylere çok önem veriyorlar herkesin fikrine saygım var ama ben boyle şeylere takılan insanlardan hoşlanmıyorum.

Ben minimalleşiyorum ama şöyle giydiklerimi satıyorum yerine yenilerini ekliyorum süper oluyor

Ben kargoya gidemiyorum ya, çocuklardan dolayı haftasonu parka falan anca çıkabiliyorum

Çocuklardan önce epey bi satmıştım ama almışım da almışım. Çıkabilsem satacağım, bir kısmını verdim, kalanlardan elemeyi planlıyordum ama iyice tırsıyorum artık arkamdan konuşurlar diye döfmfk

Ayyy evet ya doktorlar özellikle nasıl hep aynı giyiniyorlar insan diyor dışarıda görse insan doktor demez

Aslinda ayni seyi giymiyorlardir.
Eşimin 20 tane siyah tisortu var mesela ama birbirinden ayirmak zor. Disarda goren devamli ayni tisortu giyiyor sanir ama aynisi degil.
Gomlekleri de bir kaç cesittir, belli renklerdir. Aldiklari sayica coktur ama oyle renga renk bir dolap kullanmaz.
Sahneye cikmiyor ki bu adam devamli her gun cesitli kombin yapsin.

Erkekler kıyafete düşmez pek.Sebebini anla.Bakalim durumu mu yok.Cimri mi.

Aşmışlar zeki insanlar işte meseleyi

Bak tüm zekilere hep tek renk, Mark Zuckerberg gibi..
Adamın gardrop full gri tişört

Acun Ilıcalı gibi

vala bir sene boyunca aynı şeyleri giydim ben tam bir sene.
kimse doğru düzgün fark bile etmedi

Valla artık ben ve eşim de öyle siyah ve griye fena takıldık görseler aynı sweat sanarlarbi ara Acuna derdik ne bu hep siyah tşört diye farkımız kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…