Sevgilimin öz bakimi:(

Genel olarak bizim kadar şekilci değiller. Üniversitedeki o hoca, eski püskü; ama temiz ve yırtıksız giyiyordu. Instagramını inceledim, gezgin biri; aynı kıyafetlerle dağlarda ovalarda yaylalarda poz vermiş. Açıkçası sormuştum, bana kendini böyle özgür hissettiğini söyledi. Sahip olduğum her şey bir sırt çantasına sığıyor ve bu beni özgür hissettiriyor demişti. Doğrusu etkilenmiştim.

Valla artık ben ve eşim de öyle siyah ve griye fena takıldık görseler aynı sweat sanarlarbi ara Acuna derdik ne bu hep siyah tşört diye farkımız kalmadı

Ben renkli giyinirim yeşiller morlar kirmizilaaar, pembeler...
Hele elbiselerimm civil civil.
Eşimse hep boyleymiş, hala ayni. Esimi begeniyorum sade ama kaliteli gorunuş yapiyor.

Nedense hep insanların dış görünüşüne takılıyoruz. Bu adam ne yapar spor yapar mı kitap okur mu sosyalleşir mi ailesi ile iletişimi nasıl kadınlara değer verir mi cimri midir hiç bunlar konuşulmaz. Hep yakışıklı olsun son moda kıyafetleri olsun ayakkabısı kıyafeti marka olsun saçları şekilli olsun güzel parfüm koksun dişleri taaaammmm 32 tane olsun gülünce hoş gözüksün.

Konu sahibesi niye taşlanmış anlamadım, adam janti giyinmiyor onu geçtim zaten o yok, amma aynı şeyi habire giyiyorsa beğenmemesi normal. Tmam haydi işe aynı şeyi giysin ama buluşmaya da özenmiyorsa o sıkıntı. Karşı taraf buluşurken özenerek gelmeli biraz diyorum. Konu sahibesi zaten sevmiyor, bari az biraz etkilsensin ee eo da yok ne yapsın ayrılıp gitsin en iyisi

Sebep? Alım gücünüz mü yok?
Ayrıca çok sevdiğim bir ilişkim vardı sürekli yırtık donu ,yırtık ayakkabıyı giyseydi soğurdum ,hatta ayrılık sebebi. ( tabi bende onun gibi olsam bir şey demem ) He parası yoksa da kendim alırdım , hoş bi don en fazla kaç para.

Aranızda samimiyet, bağ oluşunca söylerdiniz şunu giy ya da ben böyle severim, sana bunlar şunlar daha çok yakışır falan diye de. Siz daha duygularınızdan emin değilsiniz sanırım. O yüzden kırmaya gerek yok bence..

İyi de bunlar, yani dolu kafalı olmak az biraz güzel giyinmeye engel değil kiBen spora da gidiyorum, PhDyim de , kıyafet de alırım elimdeki diploma mağazaya gitmeme engel değil ki Konu sahibesi de zaten jilet gibi olsun dememiş, en azından habire aynı şeyi giymesin, buluşurken de biraz özenli davransın istemiş çok mu

Kesinlikle öyleler..
Yaşantısıyla bile ders vermiş hocamız.
Nasrettin hoca misali işte ye kürküm ye fıkrasını bilirsin :)

Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Erkekler biz gibi değildir ki böyle şeylere takılmaz biz kadınlar severiz değişik değişik giymeyi arkadaşlarımızın yanına giderken bile bunu daha önce onların yanında giymiştim bu sefer farklı olsun deriz çantamıza takımıza varana kadar düşünürüz erkekler böyle değil beklemeyin çok nadirdir bunlara dikkat eden erkek

Yok doğru hak veriyorum ama genç kızlarımızın geneli böyle konu sahibine istinaden yazmadım.

Neden her şeyiniz bu kadar yırtık ? Normal mi bu kadar bana garip geldi açıkçası..

Tabi ki seven her şeye rağmen sever ama bu kadar yırtık yırtık, paspal paspal gezmek zamanla size verilecek değeri de azaltır.

Tabi bunu zamanla anlayacaksınız.

Kiyafette özbakim bence eskimis biseyi giymek?
Demekki anlasamamiz karsilikli isterseniz konumdan cikabilirsiniy
Temiz ve kokmuyorsa ozbakim acisindan Problem yok. Derdin baska, derdini doğru anlat diye yardimci olmaya calisiyorum:)

Eskiyse eski, seviyor demek ki.
Hem almanyaya gitme amacli görüştügun biriyse, asikta degilsen bosver gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…