- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.005
- 498
Genel olarak bizim kadar şekilci değiller. Üniversitedeki o hoca, eski püskü; ama temiz ve yırtıksız giyiyordu. Instagramını inceledim, gezgin biri; aynı kıyafetlerle dağlarda ovalarda yaylalarda poz vermiş. Açıkçası sormuştum, bana kendini böyle özgür hissettiğini söyledi. Sahip olduğum her şey bir sırt çantasına sığıyor ve bu beni özgür hissettiriyor demişti. Doğrusu etkilenmiştim.Parası var diyorsunuz yani umursamıyordur sizin kadar kıyafet konusunu.
theblackswan 'nın dediği gibi koca profesörler var benimde üniversite de ders gördüğüm sokakta görsen meczup sanırsın.
Sizde sıkıntı duygularınız, sevmediğiniz biri ile bırakın uzak mesafe ilişkisini, burnunuzun dibinde de olsa ilişki yaşamayın.
Aska inancim yok:)Bakimi terli vucuda parfüm sikmak sananlardan misiniz? Cunku kiyafetin ozbakimla alakasi yok. Olsa olsa tarzini begenmiyorsunuzdur.
Ayrica asik olmadiginiz biriyle isiniz ne?
Valla artık ben ve eşim de öyle siyah ve griye fena takıldık görseler aynı sweat sanarlarbi ara Acuna derdik ne bu hep siyah tşört diye farkımız kalmadı
Ozbakimla kiyafet ne alaka biz de onu anlamadik?Aska inancim yok:)
Terli vücut ne alaka anlamadim?
Ve kendisine yakismayan seyleröz bakım deyince diş falan sandım.
Sırf bu düşünceler yüzden çok istesem de gardrobumda minimalleşemiyorum, aynı şeyi giymekte ne var ki? Önemli olan temiz olması değil mi?
Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Kiyafette özbakim bence eskimis biseyi giymek?Ozbakimla kiyafet ne alaka biz de onu anlamadik?
Arka arkaya da giyiyorArka arkaya 2 gün aynı kıyafeti mi giymişti ? Farklı tarihlerdeki 2 görüşmenizde tesadüfen aynı kıyafeti mi giymişti ?
O kendisine yakıştırıyor demek ki,saygı duymanız gerekiyor.Ve kendisine yakismayan seyler
Sebep? Alım gücünüz mü yok?Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
Nedense hep insanların dış görünüşüne takılıyoruz. Bu adam ne yapar spor yapar mı kitap okur mu sosyalleşir mi ailesi ile iletişimi nasıl kadınlara değer verir mi cimri midir hiç bunlar konuşulmaz. Hep yakışıklı olsun son moda kıyafetleri olsun ayakkabısı kıyafeti marka olsun saçları şekilli olsun güzel parfüm koksun dişleri taaaammmm 32 tane olsun gülünce hoş gözüksün.
Kesinlikle öyleler..Genel olarak bizim kadar şekilci değiller. Üniversitedeki o hoca, eski püskü; ama temiz ve yırtıksız giyiyordu. Instagramını inceledim, gezgin biri; aynı kıyafetlerle dağlarda ovalarda yaylalarda poz vermiş. Açıkçası sormuştum, bana kendini böyle özgür hissettiğini söyledi. Sahip olduğum her şey bir sırt çantasına sığıyor ve bu beni özgür hissettiriyor demişti. Doğrusu etkilenmiştim.
Erkekler biz gibi değildir ki böyle şeylere takılmaz biz kadınlar severiz değişik değişik giymeyi arkadaşlarımızın yanına giderken bile bunu daha önce onların yanında giymiştim bu sefer farklı olsun deriz çantamıza takımıza varana kadar düşünürüz erkekler böyle değil beklemeyin çok nadirdir bunlara dikkat eden erkekPis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Yok doğru hak veriyorum ama genç kızlarımızın geneli böyle konu sahibine istinaden yazmadım.İyi de bunlar, yani dolu kafalı olmak az biraz güzel giyinmeye engel değil kiBen spora da gidiyorum, PhDyim de , kıyafet de alırım elimdeki diploma mağazaya gitmeme engel değil ki Konu sahibesi de zaten jilet gibi olsun dememiş, en azından habire aynı şeyi giymesin, buluşurken de biraz özenli davransın istemiş çok mu
Neden her şeyiniz bu kadar yırtık ? Normal mi bu kadar bana garip geldi açıkçası..Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
Temiz ve kokmuyorsa ozbakim acisindan Problem yok. Derdin baska, derdini doğru anlat diye yardimci olmaya calisiyorum:)Kiyafette özbakim bence eskimis biseyi giymek?
Demekki anlasamamiz karsilikli isterseniz konumdan cikabilirsiniy
Arka arkaya da giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?