O zaman yargı dağıtma da sor sevgilim dediğin insana derdi mi varmış neden böyleymiş. Çözemiyorsa destek alsın. Kendince hüküm veriyorsun adamla ilgili git konuş. Madem 6 aydır çokça görüştük vs diyorsun insan bunu da diyebilmeli sevgilisine.Çok fazla harcama mı? Yahu adam yırtık ayakkabıyla geziyor. Günlerce aynı kıyafeti giyiyor bu normal mi çalışan bir insan için? Hadi tamam evcimen diyelim, insan evde bir durur iki durur. Tek başına ne yapacak evcimen bir insan? Taş olsa çatlar yalnızlıktan. Hele ki 26 yaşında.
He ya, sabahtan beri bize yargı dağıtıyor. Bize çıkıştığı kadar adama karşı güçlü ve net dursa idi bir yere varırdı en azından. Ben sevgilim dediğim adamla her şeyi konuşurum yani. Bir sorun olduğunu düşünüyorsam direkt söylerim. Ailesinden sonra en yakınıyım yani, bana da alınıp küsemez, hiç kusura bakmasın.O zaman yargı dağıtma da sor sevgilim dediğin insana derdi mi varmış neden böyleymiş. Çözemiyorsa destek alsın. Kendince hüküm veriyorsun adamla ilgili git konuş. Madem 6 aydır çokça görüştük vs diyorsun insan bunu da diyebilmeli sevgilisine.
Teşhisi koymuş, psikologu da kafaya koymuş bizden ne istiyor onu anlamadım. Çok biliyorsun git konuş o zaman ne yapalım yani.He ya, sabahtan beri bize yargı dağıtıyor. Bize çıkıştığı kadar adama karşı güçlü ve net dursa idi bir yere varırdı en azından. Ben sevgilim dediğim adamla her şeyi konuşurum yani. Bir sorun olduğunu düşünüyorsam direkt söylerim. Ailesinden sonra en yakınıyım yani, bana da alınıp küsemez, hiç kusura bakmasın.
Niye doğru olsun? Aynı onun gibi 39388473993 tane pasaklı adam var sokakta. Dünyadaki bütün sorunlar bitti de bir yağlı saçını yıkamaktan aciz ana kuzusunu düzeltmek mi kaldı?Misyon değil. Yapmasam da olur. Sadece böyle yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum.
Sen terapi merkezi misin depresyonda olan birini iyileştirecek. Belki yardım alması için onu yönlendirebilirsin ama onu sen iyileştiremezsin. Gerçekten psikolojisi normal değilse ona profosyonel yardım almayı öner ama kabul etmez ve istemezse ondan önce kendini düşün yıpranırsınSevgilim 26 yaşında, çalışıyor ve yalnız yaşıyor. 6 aydır konuşuyoruz kendisiyle, ilk başlarda önemsememiştim ama buluştukça çok gözüme batmaya başladı içinde bulunduğu durum. Saçları hep yağlıdır, uzadığında asla kolay kolay kestirmez öyle uzun ve yağlı saçla dolaşır, galiba kimsenin fark etmediğini zannediyor bilmiyorum. Hep aynı kıyafetleri giyip durur, çalıştığı halde kendisine yeni bir kıyafet, ayakkabı falan asla almıyor bir türlü anlam veremiyorum. Pinti biri de değil ama kendi için hiç harcama yapmıyor. Şu ana kadar hep gözlemledim, daha oturup bunları söylemedim hiç yüzüne. Daha bir sürü şey söyleyebilirim ama uzatmayayım, kısacası gerçekten kişisel bakımını yapabilen biri değil. Evine hiç gitmedim ama muhtemelen evi de çok derli toplu değildir.
Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum, depresyonda gibi geliyor. Onu nasıl iyileştirebilirim?
Yahu kendinizce gerekçeler üretip durmayın.Şöyle ki, yetişme tarzıyla alakalı bir sıkıntısı var. Yüzeysel bahsetti bana ama, zaten aileden bir sorunu olmasa böyle olmazdı diye düşünüyorum. Üzülüyorum durumuna sadece.
Doktor musun sen, niye iyileştirmeye çalışıyosun pisin teki işte miden kaldırmıyosa ayrılSevgilim 26 yaşında, çalışıyor ve yalnız yaşıyor. 6 aydır konuşuyoruz kendisiyle, ilk başlarda önemsememiştim ama buluştukça çok gözüme batmaya başladı içinde bulunduğu durum. Saçları hep yağlıdır, uzadığında asla kolay kolay kestirmez öyle uzun ve yağlı saçla dolaşır, galiba kimsenin fark etmediğini zannediyor bilmiyorum. Hep aynı kıyafetleri giyip durur, çalıştığı halde kendisine yeni bir kıyafet, ayakkabı falan asla almıyor bir türlü anlam veremiyorum. Pinti biri de değil ama kendi için hiç harcama yapmıyor. Şu ana kadar hep gözlemledim, daha oturup bunları söylemedim hiç yüzüne. Daha bir sürü şey söyleyebilirim ama uzatmayayım, kısacası gerçekten kişisel bakımını yapabilen biri değil. Evine hiç gitmedim ama muhtemelen evi de çok derli toplu değildir.
Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum, depresyonda gibi geliyor. Onu nasıl iyileştirebilirim?
Keske su tavsiyeye cok önceden denk gelseydim, hep kandırdım kendimi ben öpüsmeyi sevmiyorum diye meğerse cocukları sevmiyormusum ondan istemiyormusumHiç öpüşmediğiniz ve muhtemelen öpmek istemeyeceğiniz bir adamla ne işiniz var? Hep derim, öpmek istemeyeceğin biri sevgilin olamaz, olmamalı.
6 aylık iliski cok taze eğer sevmiyorsanız uğraşmayın ama icinizde birseylerde varsa oturun konuşun. Kişisel bakımına dikkat etsin yani kaç yaşına gelmiş. Tamam ekonomiden kaynakli kıyafetleri olmayabilir ama saçlarının yagli olması falan açık açık rahatsizliginizi dile getirin.Sevgilim 26 yaşında, çalışıyor ve yalnız yaşıyor. 6 aydır konuşuyoruz kendisiyle, ilk başlarda önemsememiştim ama buluştukça çok gözüme batmaya başladı içinde bulunduğu durum. Saçları hep yağlıdır, uzadığında asla kolay kolay kestirmez öyle uzun ve yağlı saçla dolaşır, galiba kimsenin fark etmediğini zannediyor bilmiyorum. Hep aynı kıyafetleri giyip durur, çalıştığı halde kendisine yeni bir kıyafet, ayakkabı falan asla almıyor bir türlü anlam veremiyorum. Pinti biri de değil ama kendi için hiç harcama yapmıyor. Şu ana kadar hep gözlemledim, daha oturup bunları söylemedim hiç yüzüne. Daha bir sürü şey söyleyebilirim ama uzatmayayım, kısacası gerçekten kişisel bakımını yapabilen biri değil. Evine hiç gitmedim ama muhtemelen evi de çok derli toplu değildir.
Borekten tiskindim yeminleCanım börek istedi de bir gün yanında saclarını yiyim senin şimdi sıksam 3 tepsilik yaglı börek cıkar valla normalde böyle mi diye sor
Elin adamına annelik yapmayın.Ben düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.
Biz kadınlardaki bu yara sarma merakını asla anlamicam sanırım. Hayat arkadaşı olacaksın birine dadı değil.Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.
Kendine uygun değilse ayrılsın saçma sapan sözlerle kimsenin onurunu kırmaya gerek yok.Canım börek istedi de bir gün yanında saclarını yiyim senin şimdi sıksam 3 tepsilik yaglı börek cıkar valla normalde böyle mi diye sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?