Sevgilimin özbakım sorunu

O zaman yargı dağıtma da sor sevgilim dediğin insana derdi mi varmış neden böyleymiş. Çözemiyorsa destek alsın. Kendince hüküm veriyorsun adamla ilgili git konuş. Madem 6 aydır çokça görüştük vs diyorsun insan bunu da diyebilmeli sevgilisine.

He ya, sabahtan beri bize yargı dağıtıyor. Bize çıkıştığı kadar adama karşı güçlü ve net dursa idi bir yere varırdı en azından. Ben sevgilim dediğim adamla her şeyi konuşurum yani. Bir sorun olduğunu düşünüyorsam direkt söylerim. Ailesinden sonra en yakınıyım yani, bana da alınıp küsemez, hiç kusura bakmasın.

Teşhisi koymuş, psikologu da kafaya koymuş bizden ne istiyor onu anlamadım. Çok biliyorsun git konuş o zaman ne yapalım yani.

Ben öyle biriyle en bastan birlikte olmazdim basta önemsemediyseniz simdi neden gözünüze batiyor.
Adamin depresyonda oldugunu nerden cikardiniz bazi insanlar önemsemiyor kisisel bakimini yapicak birsey yok

Misyon değil. Yapmasam da olur. Sadece böyle yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum.
Niye doğru olsun? Aynı onun gibi 39388473993 tane pasaklı adam var sokakta. Dünyadaki bütün sorunlar bitti de bir yağlı saçını yıkamaktan aciz ana kuzusunu düzeltmek mi kaldı?

Sen terapi merkezi misin depresyonda olan birini iyileştirecek. Belki yardım alması için onu yönlendirebilirsin ama onu sen iyileştiremezsin. Gerçekten psikolojisi normal değilse ona profosyonel yardım almayı öner ama kabul etmez ve istemezse ondan önce kendini düşün yıpranırsın

Şöyle ki, yetişme tarzıyla alakalı bir sıkıntısı var. Yüzeysel bahsetti bana ama, zaten aileden bir sorunu olmasa böyle olmazdı diye düşünüyorum. Üzülüyorum durumuna sadece.
Yahu kendinizce gerekçeler üretip durmayın.
Sokakta gördüğünüz 100 kişiden 90 i dertli zaten bu ülkede.
Hepimiz mutsuz şeyler yaşadık ailelerimiz den dolayı çoğu kişinin travmaları var.
Eee şimdi saçımızı yikamasak ayy ruhsal durumu sıkıntılı mi olacağız?
Hayır bariz pasaklı biri işte bu adam.
Yanınıza buluşmaya gelirken bile banyoya girmeye usenmis.
Ayrıca iyi biri derken ne mesela nasil iyilik örnek verin.
Sizin iyilik anlayışınız ne mesela ?

Doktor musun sen, niye iyileştirmeye çalışıyosun pisin teki işte miden kaldırmıyosa ayrıl

Konu sahibi ben sizi anlıyorum. Tanıdığım iki kişiden örnek vereceğim. çok yakın bir arkadaşım sizin erkek arkadaşınız gibiydi, yani hayattan hiçbir beklentisi kalmamış gibi bir hali vardı. yıllarca evden çıkmadı, çalışmadı, kendisini eve hapsetti. Sadece ölmek istediğini söylerdi hatta. Yardımcı olmaya çok çalıştım ama fayda etmedi. Ona bir uzman desteği alması gerektiğini, eğer onu da istemezse en azından sorunlarını bana anlatabileceğini söylediğimde hakaretler ederek beni kovmuştu. Eğer erkek arkadaşınızınki de mizacından gelen bir pasaklılık değil de depresyonsa, maalesef bu insanlar genelde yardım kabul etmiyor. Boşa çabalamak ve zaman harcamak olarak görüyorum, üzgünüm.

Diğer örnek, eski sevgilim. Pis değildi aslında ama hayattan vazgeçmiş gibiydi, tüm arkadaşlarıyla da ilişkisini kesmiş, dedem gibi hayattan bezmiş bir tip. 6 aydır yalnız yaşadığı halde eve davet etmedi dediniz ya, aynı şekilde cinsel anlamda da içi geçmiş bir durumda oluyor bunlar. "Eski sevgili" dememden anlarsınız, çok kez şans verdim ama yürümedi çünkü bu insanlar kendileri istemedikçe değişmiyor. Konfor alanlarından ayrılmak istemiyorlar. İyilik yapmak istiyorsunuz, onun hayatına dokunmak istiyorsunuz biliyorum ama çok aşık değilseniz kimsenin kahramanı olmaya çalışmayın derim. çünkü bu insanlar sadece enerjinizi sömürüyorlar.

Hiç öpüşmediğiniz ve muhtemelen öpmek istemeyeceğiniz bir adamla ne işiniz var? Hep derim, öpmek istemeyeceğin biri sevgilin olamaz, olmamalı.
Keske su tavsiyeye cok önceden denk gelseydim, hep kandırdım kendimi ben öpüsmeyi sevmiyorum diye meğerse cocukları sevmiyormusum ondan istemiyormusum

6 aylık iliski cok taze eğer sevmiyorsanız uğraşmayın ama icinizde birseylerde varsa oturun konuşun. Kişisel bakımına dikkat etsin yani kaç yaşına gelmiş. Tamam ekonomiden kaynakli kıyafetleri olmayabilir ama saçlarının yagli olması falan açık açık rahatsizliginizi dile getirin.

Valla hep bu ani beklemiştim evlendikten sonra eşim pis konuları aciliyor yapmayın ne olur şimdiden bunu yapan neler yapmaz kimse kendi istemediği sürece değişmez adam dümdüz pasakli

Biz kadınlardaki bu yara sarma merakını asla anlamicam sanırım. Hayat arkadaşı olacaksın birine dadı değil.

Canım börek istedi de bir gün yanında saclarını yiyim senin şimdi sıksam 3 tepsilik yaglı börek cıkar valla normalde böyle mi diye sor
Kendine uygun değilse ayrılsın saçma sapan sözlerle kimsenin onurunu kırmaya gerek yok.
Ayrıca kendisi de psikolojik sıkıntılarının olduğunu hissetmiş. Oturup çare bulsun veya kırmadan bu işi bitirsin. Ha bu arada ben böyle biriyle flört dahi etmezdim. Ama kimseye de sizin üslubunuzla karşılık vermezdim

Adamı iyileştirmek sizin işiniz değil kirahatsız olduğunuzu belirtin kibarca tepkisine göre yol verirsiniz veya zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…