Sevgilimin özbakım sorunu

Dediğiniz gibi hayat yeterince zor, bir de daha da zorlaştıracak insanlarla mı uğraşacağız?
Valla ben de yavaş yavaş meditasyona, enerji mevzularına daldım. Eğer o gün iyi hissediyorsan, güzel olduğunu düşünüyorsan cidden parlıyorsun bir şekilde. Bu da bir şekilde yansıyor sana. Dişil enerji mevzusu doğru olabilir diye düşünüyorum artık. Ne alaka diyebilirsiniz ama erkeklere fazla anne gibi davranmak sizin dişil enerjinizi düşürüyor ve çekici gelmemeye başlıyorsunuz.

Kaç yaşındasın tatlım sen. Kimse kimsenin rehabilitasyon merkezi değildir. Daha mutlu olacağın ilişkiler kur

Çok mu aşıksınız da bu ruh emiciyi hayatınızda tutuyorsunuz?

Aşktan değil de bazilari boyle tipleri özel olarak seviyor, kendine amaç ediniyor o kişiye yardim etmeyi ve kendini bu sayede iyi hissediyor, önemli hissediyor.
Düzelirse "benim sayemde boyle oldu" hikayeleri anlatmaya bayiliyorlar. Benim çevremde gorduklerim boyle en azindan ama tam olarak düzelmiyor bu kadar sıkıntılı tipler genelde. Boş işler.

Sıkıntıları yok adamın . Sadece pis.

İnsan kendine pis kokmazmış, ex kaynanan gibiler yüzünden yazın dolmuşa binemiyoz.

İnsan kendine pis kokmazmış, ex kaynanan gibiler yüzünden yazın dolmuşa binemiyoz.
Ay nasıl kokmaz ya ben azcık terleyim hemen hissediyorum. Bence tıbbi bir sorun yoksa koksalar bile umursamıyorlar.

Meyve seçer gibi insan seçiyoruz ya, bu normal mi? Bizim istediğimiz gibi değilse canı cehenneme, haklısınız.
E heralde yani siz ne sanmıştınız. Sevgili yapacağımız adamı meyve seçer gibi secmemiz lazım zaten?

Sonra gelip buraya konu açıyorlar ama ben adam ettim kıymet bilmedi, beni beğenmez oldu, ellere gitti diye.

Iyyyyy lan daha banyo kapısından dışarı adım atmadan tekrar terliyoruz ne diyor bunlar ya

26 yaşında insanı kolay kolay değiştiremezsin. Kendini yıpratma, evlilik düşünüyorsan eğer böyle huyları sana battığı sürece evlilikte olmaz ki olmasın zaten

Aman hiç düzeltmekle uğraşmayın zaten düzeltemezsinizde psikolojik sorunları filanda olduğunu düşünmüyorum adam pis

Psikolojiyle yakından ilgiliyim, bipolarin depresif doneminde, sizofreninin erken belirtilerinde ozbakima dikkat etmemek vardir. Psikolojiyle ufacik bile ilgilenen kisi bunu bilir. Uzmanlik gerektirmez :) pamuk musun nesin
Tabii ki bu hastalıklarda kişisel bakıma özen gösterilmediği görülür.

Niçin kişisel bakımı önemsemezler diye sorsak; toplum içerisinde bulunmak istemedikleri, hiçbir durumda sosyalleşmek istemedikleri, çevresindeki insanlarin haklarinda ne düşündüğünü önemsemedikleri, yaşadıkları her günün onlara eziyet olması ve tedavi olmadıkça intihar düşüncelerinin gelişmesi gibi sebepleri sayabiliriz.

Bunlarin yaninda yeni bir duygusal bir ilişkiye başlamak için motivasyonlari da olmaz hanimefendi. Bahsedilen adamin konu sahibiyle 6 aydir ilişkisi var.

Deseniz ki bu bu bu olabilir, böyle deneyimlerim olmuştu. Tamam, yorum yapıyor kendi fikri deriz.

Siz direkt teşhis koydunuz uzman gibi. Çok da ilginiz olmadığı buradan belli. Uzmanlığı olmadan teşhis koymayı saygısızca buluyorum.

Hiç mi çevrenizde gayet sağlıklı olup ter kokusuyla gezen yok?

Toplu taşımada sucuk gibi kokan herkes depresyonda mı?

Havalar ısındı, o rezil günler yaklaşıyor. Burun direklerimiz kırılacak yine.

Benim bir arkadaşım, çok sağlıklı, özgüvenli, mutlu, para içinde yüzüyor. Evde giydiği tişörtleri bile marka ama hep ter kokuyor. Bir kez bile onu parfüm kokarken görmedim.

Güzel kokmak, temiz olmak gibi bir gayesi yok çünkü.

Giyinmeyi biliyor ama temiz kokmayı değil.

Bir yola gireceksen gerçekten depresyonda olduğunu düşünüyorsan elinden tut bilmediği hijyenine, kıyafet seçimine destek ol kibar yolla tabi.Kendine göre toparla yani adamı.Ben olsam ciddi bir şey hissediyorsam kendimce kendime onu eleştirmek yerine yardımcı olurdum

Ben konu sahibine sizin sevgiliniz iyi bir donemden gecmiyor olabilir demisim, sizin sevgiliniz su psikolojik rahatsizliga sahip olabilir dememisim. Teshis koymak bu demektir. Ayrıca ter kokmak ayrı, duş almayi reddetmek, sacini sakalini kestirmemek, dis fircalamamak, kulak temizlememek bunun dısarıdan net olarak hissedilmemesi ayrı. Belki o kisi psikolojik olark kotu bir donemden geciyordur ve sevgilisine bunu yansitmiyordur bu sekilde disavurumlar oluyordur demek istedim. Kaldı ki hanimefendi bu kisiyi seviyor ki ona bir sans vermek istiyor.Sevmedigi bir kisiyle neden nicin ugrassin? pamuk musun nesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…