Sevgilimin paylaştığı durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
37
2
1
Selam kızlar bi sorum olacak sevgilim hikayesinde aşk şarkısı paylaşmış ben de bana mı paylaştın dedim hoşuma gitti araba sürerken radyoda çıktı paylaştım dedi ben bozuldum ama belli etmedim. Neyse sonra aradı bana paylaşmadıysan kime paylaştın dedim hoşuma gitti paylaştım dedi sinir oldu kaldırdı sonra. İnsan senin için der sevgilin olan benim anlamlı sözler bana olmalı ama bana değilmiş ben mi abartıyorum sizce

Evet, çok abartıyorsunuz.
Hayatınızdaki insan tapulu mal değil, eşiniz olsa da değil.
Dinlediği, okuduğu her şey size ait olamaz.
Bir geçmişi, yaraları, sevgileri, tanık oldukları, içinde kalanları ya da nefreti var başka insanlara.
Kabullenmeniz lazım, siz sadece sevgilisiniz, o apayrı bir birey.

Evet abartmışsın rahat bırak adamı biraz

şimdiye kadar eşimin paylaştığı hic biseyi adama sormadm bile anlamiyorm sizin gibileri rahat birakin insanlari kimse sizin maliniz değil

Gerçekten hoşuna gittiği için paylaşmıştır bazen benim de damar sözler hoşuma gidiyor ve sırf hoşuma gittiği için paylaşıyorum. Her şeye anlam yüklemeyin ve böyle basit şeylere takılıp kavga çıkartmayın sevgiliniz sizden soğumasın :)

Yazık çocuğa. Kendinizi bu kadar hayatın merkezine koymayın üzülürsünüz. Sizin her yaptığınız şey sevgilinizle mi alakalı?

Şarkı paylaşabilir bu çok normal bişey. Evli olan şarkıcılar bile ne şarkılar yapıyorlar aşk acısı dolu
Yaşınızı merak ettim doğrusu bence biraz saçmalamış ve adamı boğmuşsunuz. Hayat ne dertlerle dolu bir de bunu mu dert edineceksiniz kendinize allah aşkına boşveeer

24 yaşındayım. Haklısınız sonra bende saçma buldum yaptığımı

Ben bizi gercekten anlayamıyorum bazen.. Durust olup sana degıl hoşuma gitti dese suç olur. Tam tersi evet şarkı sanaydı dese o şarkının içinden en anlamsız bir cumleyı cekıp yanı bana bunumu demek istedi dıyecek düşünecek kadar tuhafız :) Ah biz kadınlar ahh ne isteriz bilmem ki

Paylastigimiz birseyi illa birisi icin mi paylasmamiz gerekiyor?

Yani bende hosuma giden seyleri paylasiyorum yeri geldiginde, cok fazla anlam yüklememek lazim.

Hangi şarkıydı

Adam doğrusunu söylemiş diye kabahatli olmuş. Zorla birşeyler yaptırma çabası neden??

Abartıyorsun. Yalan mı söylesin? . Her şarkıyı birilerine mal etmek zorunda değil insanlar. O an şarkı hoşuna gitmiş paylaşmış çok doğal. Biri bana böyle davransa boğulurdum. O da boğulmuş ki, İllallah deyip kaldırmış artık.

Allah adamcağıza sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…