Sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi

Simdiden sana bu sekilde baski yapiosa evlenince hic konisyrmaz seni..ayibi onun kardesi yapmis.istemezsen gorusmezsin diecegi yerde tamam sus dio..aklini basina al valla ii dusun bu insanla evlenme konusunu
Ahh abla bi bilsen kaç geceler kaç ezanlar da dua ettim ağlayan ağlayan içimde ki şu sevgiyi sök al Allah'im diye yapamıyorum işte

Biz zaten kesin kendimiz ödeyeceğiz o kesin ama onun yanında erkek kardeşi üniversite ye başlayacak mesela onuda o okutcakmis bende anlamadım kendi yagimizla kavrulsak yeter diyorum ama onuda yapamicaz diye tüm korkum

Biz zaten kesin kendimiz ödeyeceğiz o kesin ama onun yanında erkek kardeşi üniversite ye başlayacak mesela onuda o okutcakmis bende anlamadım kendi yagimizla kavrulsak yeter diyorum ama onuda yapamicaz diye tüm korkum
Siz niye okutcaksiniz annesi babasi dururken... inan yasin cok genc ayril yol yakinken yoksa ömür boyu sürünürsn

Siz niye okutcaksiniz annesi babasi dururken... inan yasin cok genc ayril yol yakinken yoksa ömür boyu sürünürsn
Babası emekli bile değil 45 yaşında çok da genç duruyor ama daha yeni yeni sigortalı bi işte calismaya başladı. Ne mutlu bana ki bi cocuk okutabilsek ama zor işte benim de var kardeşlerim ben bile diyemiyorum okuturum diye çünkü öncelik kendi cocuklarim eşim olmali

Ahh abla bi bilsen kaç geceler kaç ezanlar da dua ettim ağlayan ağlayan içimde ki şu sevgiyi sök al Allah'im diye yapamıyorum işte
Anliyirim seni ama bu kdr dua ettyine gire demekki acabalrn var ve bunun uzerinede yuva kurulmaz..kendini ezdirme disini gecir o zmn isine gelmiosada karsin tatafin yol ver.sonradan hergn uzulecegine bikrez uzulursun ama gecer

Millet parayi harcasin sende ceremesini cek evlenince bence iyi dusun

Aman canim uzak dur boyle bi temelle baslarsaniz mutlu olamazsin sevgi bi evliligi yurutmeye yetmiyor sendede bi sevgiden baska birsey yok allah kurtarmis

Valla evlenmeniz durumunda maddi anlamda rahatlık yaşayamayacağınızı düşünüyorum. Ailesine çektiği kredi bir noktada seni ilgilendirmezken bir noktada ilgilendiriyor. Evlenmeyecek olsan sana ne aslında ama adamın sana evlenmeniz durumunda eşyadan falan fedakarlık etmen gerektiğini söylemesi demek bu olayın ucunun sana da dokunduğu anlamına gelir. Ve bu aile için kredi falan çekme dalgası evlendiğinizde de devam eder. Ayrılmışsın sanırım anladığım kadarıyla, iyi olmuş senin için. Olay sadece aşkla sevgiyle bitmiyor.

Seninkine solede bizede bi ev alsin..eger bunla evlenip onca borcun altina girersen k.bakma ama senden enayisi yok derm

Anliyirim seni ama bu kdr dua ettyine gire demekki acabalrn var ve bunun uzerinede yuva kurulmaz..kendini ezdirme disini gecir o zmn isine gelmiosada karsin tatafin yol ver.sonradan hergn uzulecegine bikrez uzulursun ama gecer
Benim tek derdim ona bişeyleri anlatabilmek ama hep yanlış anlıyor ben niye senin ailenin kredisi yüzünden eşya alamıyorum evime genç kızım hayallerim var desem bana demedigini bırakmaz 1 kere bak baban istediğin de hiç düşünmeden baba napicaksin bu kadar parayi ve ya naptin bile demeden çekip veriyosun nasıl öderim diye düşünmüyosun kendi evimize eşya alcagimiz zaman bana niye uygun seyler al onu isteme bunu isteme diyosun dedim de sana yazıklar olsun la başlayan bi dolu cümle kurdu

Way yavrum vay..bile bile senin kendine kastin ne adam basbaya belli etmis ne mal olduginu seninki bile bile lades demek.uzak durrrrrrr baskada bisi solrnmez...uzuleceksin eger evlenirsen o zmn sevginde bitecek amanis isten gecmis olacak

Barıştik daha sonra evet normalde banane. Hatta 2 yıldır birlikteyiz yine kredi çekiyordu bi kere bile demedim niye böyle yapıyosun diye sadece her ihtiyacı olduğunda maddi manevi destek olmaya çalıştım banada der sen olmasan atlatamazdim diye ama gel gör ki şimdi evlenelim diye tutturdu borç var diyince de sana inanmıyorum ben onca borca rağmen evlenelim diyorum yaptığına bak sen sevmiyosun demek ki diyo gurur yapıyo görürsün kızım ben seni aç bırakmam gibi cümleler kuruyor kendimi çok kötü hissediyorum o zamam

iliskiyi zedeleyen hassas konular boyle fevri tartisilmamaliydi...
gorumce adayinin zihninde kotu gelin ilan edildiniz...kolay gelsin

Hiç bulaşma evlilik işine derim ben, çok sıkıntı çekersin. Kendin bilirsin senin kararın ama bilemiyorum, hemen ortaya sen beni sevmiyorsun gibi bişey atması çok komik. Borç harç içinde çok fazla maddi sıkıntı yaşarsın ve bu sadece eşyadan fedakarlık etmek falan da olmaz benden sana söylemesi. Koca bir hayattan fedakarlık etmeni istiyor o senin, o borçlar hiçbir zaman bitmez. Bizi sadece sevgi doyurur, aşkımız bize yeter, ben seni aç bırakmam laflarına pek inanma bence, ona bakarsan sadece kuru ekmekle ya da simitle de, peynir ekmekle de karnını doyurabilirsin, al sana "aç kalmamak" ama her gün her zaman da bu şekilde gitmez. Şimdi söylediği bütün olumlu şeyler seni evliliğe ikna edebilmek için. Allah üstesinden getirir tarzı şeyler palavra, boş laf. Ellerini gökyüzüne açtığında para yağmıyor ya da borçlar kendiliğinden ilahi güçler tarafından ödenmiyor. Çok sıkıntılı bir hayat seni bekliyor. O kadar okumuşsun sen de, ailen razı gelecek mi bu kadar çok sıkıntı çekmene...

istediği kadar atarlansın ben seni aç bırakmam kızım diye ama para olmayınca da en mutlu evlilik bile bi noktada çat çat çatırdıyor. para dünyanın en önemsiz ve en önemli şeylerinden birisi. valla ben kendi adıma konuşayım, kimsenin kredisi için alacağım eşyadan falan feragat edemem, ailesi evet tabii ki yapacak ama beni de ilgilendirmez orası ayrı. ayrıca çok afedersiniz devlet dairesindeyim memurum başkalarına sorsan yata yata maaş derler, tabiri caizse it gibi çalışıyorum bazen işim akşam 10 dan önce bitmiyo bayan halimle, gün içerisinde o kadar çok insanla konuşuyorum ki, eve gelince merhaba demek bile ölüm gibi gelirken, bir de kocamın zamanında çektiği kredileri ödemek için alnımın teriyle kazandığım parayı onlara dökemem.
ister bencil diyin ister anlayışsız, evlenirken biraz önünü ardını düşünmek lazım hadi seviyoruz samanlık seyran bulursak yeriz bulamazsak aç yatarız gibi bi hayata ben gelemem.

zamanında bende sevgilime çok yardım ettim gerektiğinde sizin gibi yemedim hakkımı ona verdim. şimdiki aklım olsaydı keşke...

Çok haklısınız bence, şimdi böyle yapan evlendikten sonra da devam eder diye insan korkuyor tabiki. Aileye destek olmak farklı, sömürülmek farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…