sevgilimin spor ısrarı

Sevgiliniz kötü bir şey söylememiş ki sonuçta sporla ilgileniyor sizin de ilgilenmenizi istiyor.
Bende bir süredir spora gidiyorum sevgilimde başladı keşke yakın olsak birlikte spora gitsek diyoruz.

benim nişanlım da ısrar ediyor çünkü eğri duruyorum yorgun olduğumda...
spor yaparken iyidin haydi tekrar başla diyor yanlış anlamıyorum, çünkü doğrusunu söylüyor :)

sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii

Kendilerin göbegi de olsa kiz arkadaslari illa zayif manken gibi olcak. Yok pasam öyle dünya !!!

o da yapıyomu ki

şu an yapmıyor ama eskiden çok yaptığı için baya iyi duruşu. çalışmaya başladıktan sonra göbekten de eser kalmadı ben de çok zayıfım sporu sağlığım için yapmamı istiyor.
bence makul istekler bu şekilde söylenmeli.

Ne var bunda... Size kilo ile ilgili aşağılayıcı yakıştırmalar, hakaretler mi ediyor? Yoo. Hareket gösterip spora teşvik ediyor. Spora üşenen biri olarak hayatımda beni spora motive eden biri olsun isterdim. Hemen beni beğenmiyor mu'lar filan... Fazla kilonuzu beğenmek zorunda değil zaten. Önemli olan yaklaşımı. Kompleksli olmayın bu kadar. Biraz da iyi yanından bakın olaya.

ben 55 kilo olduğumdan rahatsızlık duymam normal

öyle yapsa ayrılırdım zaten

Ne kadar guzel bir motivasyon aslinda. Benim esim de biraz kilo alsam hemen uyarir, spora git daha saglikli beslenelim falan der. Gel 2 kilo baklava gomelim dese daha mi iyi olacakti? spor iyidir

ya bi söylemek var bir söylemek var insan hiç hissettirmeden kendi ile beraber spor yapma teklifinde bulunur aslında kötü birsey değil ki insanın sevgilisi için önerilerde bulunması ne yani seni begenmiyor ayrıl mı diyelim sevmese zaten yanında olmaz.

Benim vucudum okadar guzel olsa sana bakarmiydim ben de mankenlik yapardim de ay cildiriyorum ya boyle hassas konum benim :)

O değil de sıkı kalçalar için ne yapcaZ:)

Bir de göbek sezeryanlınıb şanından mı ileri gelir, yoksa acilen kurtulmak mı icap eder!

Pöf, sevgilinin kıymetini bil diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…