- Konu Sahibi geveze2015
-
Squat kalça için birebirO değil de sıkı kalçalar için ne yapcaZ:)
Bir de göbek sezeryanlınıb şanından mı ileri gelir, yoksa acilen kurtulmak mı icap eder!
Pöf, sevgilinin kıymetini bil diyorum ben
Bisry olmaz kuzu erkek milletine sert olacanki biraz kiymet bilsin da yoksa bas edemeyiz :)öyle desem demediğini bırakmaz sende çok sertsin:)
Squat kalça için birebir
kıyamıyorum ben nasıl sert olunuyo öğrenmem lazım:)Bisry olmaz kuzu erkek milletine sert olacanki biraz kiymet bilsin da yoksa bas edemeyiz :)
yok be ben 300 tane yapabiliyorum bi seferde:)Squat yaptım zamanında ama onu yapmak için de vücudu baya bir spora alıştırmak lazım, şimdi yapmaya kalksam kalırım öyle acillik olurum:))
Kiyamazsan kiyarlar canim sana tatli sert ol kapis :)kıyamıyorum ben nasıl sert olunuyo öğrenmem lazım:)
belkide bu gerçek yüzünden bu kadar kızdım ne bakıyo yaniBence cok squatli popolara bakmis begeniyor sizinkininde oyle olmasini istiyor
ayarı tutturmak lazım :)Kiyamazsan kiyarlar canim sana tatli sert ol kapis :)
Sakatlanmamissiniz Allahtan 300 cok fazla . On defa uc set yeterli ve kesinlikle one dogru comelmemek lazim dize yuk binmeyecek arkaya dogru dizler geriye oturacaksinizyok be ben 300 tane yapabiliyorum bi seferde:)
Aynen ben bazen kendimi kaptirip ayari kaciriyorum mesela oyle olmaayarı tutturmak lazım :)
Simdi aklina kötü bisey sokmus olmayim canim. Bazen instagramda falan benimde karsima cikiyo :) belkide oyle kendiliginden bakmamistirbelkide bu gerçek yüzünden bu kadar kızdım ne bakıyo yani
sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii
Senin iyiliğin için spora teşvik etmiş ne var bunda? ne kadar komplekslisiniz beni beğenmiyo musuna bağlamışsınız hemen
Kendisinin baklavalarimi varmis!!!sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii
Begenmiyor kiviriyor bencesürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?