sevgilimin spor ısrarı

üşeniyorum ama kalça için squats şart şimdi çocuğa kızıyorum ama bi kaç ay yaptığımda baya bi etkisini gördüm

Benim bekarken değilde evlenip doğumdan sonra kalan kiloları vermem için eşim sürekli hareket gösteriyordu şunu yap bunu yap diye bekarken kendisi spor salonundan çıkmazdı şimdi biraz saldı bi 10 kilo kadar aldı belki sevgilinizde evlenince bırakır bu spor yap deme huyunu
sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii

Senin iyiliğin için spora teşvik etmiş ne var bunda? ne kadar komplekslisiniz beni beğenmiyo musuna bağlamışsınız hemen

Ben olsam bende sorun ederdim.
Eger sevgilim bana " saglikli yasam onemli, spor guzel bisey" diye tesvik etse amenna.
Ama "kalcan sikilassin" diyorsa beni begenmiyor derim. O kdr.

Ben de squat yapmayi cok severim ve herkese gösteririm. Squata baslatmaya calismadigim bir adet armadasim bile yok. Hatta bir keresinde sehirlerarasi otobus tuvaletinde bir kadinla tanismistim ,ona öğretip 5-6 squat yapmistik karsilikli :)
Güzel popolar herkesin hakki...
Ayrica sevgiliniz cok hakli,ne var gösterdiği haraketleri yapsaniz? Yani sizin zarariniza olan birsey degil ki
Defalarca soyledi demissiniz ama demek ki siz de defalarca dinlememissiniz...
Bilmiyorum bence herkes sevgilisinin daha fit olmasini ister. Ben de eskiden takilmazdim böyle seylere ama hayatima ciddi anlamda fit,yunan heykeli gibi bir adam girince bundan önce erkeklerle değil patateslerle sevgili oldugumu farkettim. Artik kimseye alici gözüyle bakamiyorum,göbekleri siska bacaklari falan dikkatimi cekiyor...
Bence sevgilinize kızmayin,sizin iyiliginizi istiyor diye sevinin. Gecen hafta arkadasimla nisan kiyafeti bakmaya gittik,sectigi kiyafetten göbeği löp löp cikmiş hala 'korse takarim' diyor Kiza demedigim kalmadi spora baslasin diye. Hala nerdeyse her aksam arayip squat yaptin mi diye soruyorum. Cok calistim yorgunum dediyse 'nişanda yazik kiz cok calismis yorulmus demezler,yiyip içip yatmis gôbek yapmiş derler' diye zorla kaldiriyorum:)
Bu beni kötü bir arkadaş yapar mi? Bence bu beni harika bir arkadaş yapar . Sevgiliniz icin de ayni seyi dusunuyorum

Spor efor sahibi olmak demektir ,performans demektir ,esneklik demektir ,erkekler bunun ne demek oldugunu cok iyi biliyor ,
37 yasindayim 30 yasimdan beri baklavalim var ,gayet esnegim ,dinc gorunuyorum ,
Adam size hayatinizin en iyi aliskanligini kazandirmaya calisiyor ,sevgi olumlu gelisimdir ,
Kalcaniz daha siki olunca ,emin o,un size daha cok faydasi olur ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…