sevgilimin spor ısrarı

söylediğin çok mantıklı geldi ne yapayım sence

bu sitenin heidisi sensin galiba
Bunun heidilikle alakası yok . Ben kendimi beğeniyorum benim sevgilim yap dese takmazdım çünkü iyiliğimi düşündüğü için diyordur . Sana göğsünü büyüttür dememiş spor yap demiş beraber bile yapabilirdiniz aktivite olurdu. Bu kadar takıntılı olmayın bence. Seni beğenmiyor olsa dışarıda kızmı yok. Beğendiyle olur çok zor bir şey bu sanki

birileri demeden yapamıyomusun
Kız yapıyorumm tabii :) ama bazen insan teşvik istiyor yorgun oluyorsun ay boşver bugün yapmıyım dediğin oluyor. Arada spor muabbeti dönse etrafımda yada arada konusunu açan biri olsa :) hoşuma giderdi atladığım günleri atlamazdım muhtemelen

o da aynısını diyo da işte

bende atlıyorum hep ona yapıyorum diyorum tabi :)

Bence direkt yanlış anlama. Kendi sevdiği için senin de ilgilenmeni istiyordur aslında aynı spor salonuna bile gidebilirsiniz

haklı,
ben de bazen çok güzel ama yeterince fit olmayan hatunların yakasına yapışmak istiyorum azcık hareket et diye, sonra aman banane diyorum, sevgilisi olunca banane diyemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…