- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi geveze2015
-
Bunun heidilikle alakası yok . Ben kendimi beğeniyorum benim sevgilim yap dese takmazdım çünkü iyiliğimi düşündüğü için diyordur . Sana göğsünü büyüttür dememiş spor yap demiş beraber bile yapabilirdiniz aktivite olurdu. Bu kadar takıntılı olmayın bence. Seni beğenmiyor olsa dışarıda kızmı yok. Beğendiyle olur çok zor bir şey bu sankisöylediğin çok mantıklı geldi ne yapayım sence
bu sitenin heidisi sensin galiba
Diyordu tabiki. Yazik etme kendine derdi. Kendide yapıyordu ve yapıyor.sevgiliyken de yap diyomuydu
Kız yapıyorumm tabii :) ama bazen insan teşvik istiyor yorgun oluyorsun ay boşver bugün yapmıyım dediğin oluyor. Arada spor muabbeti dönse etrafımda yada arada konusunu açan biri olsa :) hoşuma giderdi atladığım günleri atlamazdım muhtemelenbirileri demeden yapamıyomusun
o da aynısını diyo da işteBunun heidilikle alakası yok . Ben kendimi beğeniyorum benim sevgilim yap dese takmazdım çünkü iyiliğimi düşündüğü için diyordur . Sana göğsünü büyüttür dememiş spor yap demiş beraber bile yapabilirdiniz aktivite olurdu. Bu kadar takıntılı olmayın bence. Seni beğenmiyor olsa dışarıda kızmı yok. Beğendiyle olur çok zor bir şey bu sanki
bende atlıyorum hep ona yapıyorum diyorum tabi :)Kız yapıyorumm tabii :) ama bazen insan teşvik istiyor yorgun oluyorsun ay boşver bugün yapmıyım dediğin oluyor. Arada spor muabbeti dönse etrafımda yada arada konusunu açan biri olsa :) hoşuma giderdi atladığım günleri atlamazdım muhtemelen
ee işe yaradımı bariDiyordu tabiki. Yazik etme kendine derdi. Kendide yapıyordu ve yapıyor.
Bende yapıyorum yapmayınca kendimi rahatsız hissediyorum. Yüzüme renk geliyor ve mutlu hissediyorum kendimi artık eşim istediği için değil kendim istediğim için yapıyorumee işe yaradımı bari
Sevgilim olması beğendiği anlamına gelmez idare ediyodur işteAy sanki illegal işe yönlendiriyor
Olduğun gibi kabul etmiş ki hala sevgilin
Spor, hareket sağlıktır
Geç yaşlanırsınız işte
Negzel
alışkanlık olmuş demek kiBende yapıyorum yapmayınca kendimi rahatsız hissediyorum. Yüzüme renk geliyor ve mutlu hissediyorum kendimi artık eşim istediği için değil kendim istediğim için yapıyorum
Aynen öyle sıkıcıda değil. 1 saat yetiyoralışkanlık olmuş demek ki
oryantal nasıl sence o da spor gibiymişAynen öyle sıkıcıda değil. 1 saat yetiyor
Ee bunu ben söylesem dayak yerdim şuracıktaSevgilim olması beğendiği anlamına gelmez idare ediyodur işte
Bilmiyorum.oryantal nasıl sence o da spor gibiymiş
Hiç yapmadığım bir şey.Bilmiyorum.
ne alakaEe bunu ben söylesem dayak yerdim şuracıkta
Bu konu kapanır
Bence
ben denedim ama zorHiç yapmadığım bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?